Hur man tittar på American Netflix i Taiwan

Om du letar efter en kvalitetsleverantör av innehåll inklusive TV-program och filmer har du antagligen hört talas om Netflix, och specifikt Amerikansk version av det. Netflix erbjuds i USA har ett större arsenal av innehåll som kan ses med den fasta hastigheten som Netflix erbjudanden. Om du bor i Taiwan, men du kommer inte att kunna Kolla på något innehåll på Amerikanska Netflix. Vad du måste göra är att göra kringgå de geografiska begränsningarna genom att använda VPN eller Smart DNS Proxy för att få tillgång. Om du använder någon av dessa tjänster till avblockera innehåll på amerikanska Netflix du får allt innehåll det har att erbjuda medan du är i Taiwan. Innehåll på Netflix kan strömmas på många enheter inklusive din Mac, Android, PC, iOS-enheter, Roku, Amazon Fire och Chromecast.

Titta på American Netflix i Taiwan Hur man avblockerar med VPN Smart DNS Proxy

Titta på American Netflix i Taiwan Hur man avblockerar med VPN Smart DNS Proxy

Titta på American Netflix i Taiwan med VPN

Till avblockera American Netflix i Taiwan du kan använda VPN, den här tjänsten är verkligen lätt att implementera och sparar mycket tid. VPN kan säkert kringgå geografiska begränsningar förbi Netflix och låter dig strömma innehåll felfritt. VPN helt enkelt måste ändra din enhetens IP-adress till en American en så servrarna tror att du är i American och accepterar därför att skicka det innehåll du begär. VPN kan användas för andra ändamål inklusive strömning på andra webbplatser, t.ex. Showtime, HBO Go, ABC Go och BBC iPlayer.

  • VPN kommer att påverka din Internethastighet och ger dig inte din maximala hastighet för din anslutning eftersom all din trafik krypteras.
  • På grund av den krypteringen blir din enhet och dess information säkrare och privata när du surfar eller strömmar.
  • VPN kommer med en app som måste installeras på alla enhet du vill strömma på. VPN stödja många enheter inklusive din PC-, Mac-, Android- och iOS-enheter.
  • VPN kommer inte heller att tillåta din ISP eller spårningsprogramvara för att få tag på någon av dina uppgifter som kan användas på internet.

Om du letar efter en VPN service till unblock American Netflix i Taiwan, du kan använda ExpressVPN. ExpressVPN är en pålitlig VPN som kommer med en komplett månad där du kan returnera tjänsten och få tillbaka dina pengar. Om ExpressVPN är inte din kopp te, det finns fortfarande många andra VPN tillgängliga till mycket överkomliga kostnader som också kan kringgå geografiska begränsningar av amerikanska Netflix.

Hur man avblockerar American Netflix i Taiwan med Smart DNS Proxy

Om du inte vill använda VPN du har ett andra alternativ, och det är att använda Smart DNS Proxy. Den här metoden är mer utmanande att konfigurera och kommer att kräva att du är praktiskt med din enhetens nätverksinställningar. Smart DNS Proxy har ett enklare jobb än VPN, och det är för att omdirigera trafik som kommer till din enhet till en annan IP – ett American ett. Smart DNS Proxy bör också kunna spärra innehållet på Amerikanska Netflix strömmar i Taiwan.

  • Smart DNS Proxy kommer inte att påverka hastigheten på ditt internet och du får den maximala bandbredden som du tilldelar dig ISP.
  • Nu är din information eller anslutning kanske inte lika säker som om du använde VPN, och din ISP kan kapa din anslutning och använda transparenta proxyer för att hindra dig från att strömma.
  • Smart DNS Proxy kan implementeras på flera enheter inklusive din Mac-, PC-, Android- och iOS-enheter.
  • En annan bra sak om Smart DNS Proxy är att du inte behöver ändra dina nätverksinställningar för att ändra din virtuella plats varje gång du vill strömma på en annan plattform.

Unlocator är en Smart DNS Proxy tjänst som kan kringgå geografiska begränsningar förbi Amerikanska Netflix i Taiwan. Unlocator har en komplett veckaperiod, så du har tillräckligt med tid att testa tjänsten utan att betala en krona. Tjänsten levereras med guider och videor lär dig hur du ställer in det på alla dina enheter.

VPN eller Smart DNS Proxy för att avblockera American Netflix i Taiwan?

Nu är det dags att ringa det sista samtalet, det där varje framtida åtgärd beror på. Välja VPN om du vill ha en säkrare anslutning eller välja Smart DNS Proxy om du vill ha en snabbare anslutning. Båda tjänsterna är kända för att fungera helt bra så du borde ha det bra med båda, vilket betyder att det inte spelar någon roll vad du går med här. Försök hitta den tjänst som passar dig bäst och välj den.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me