Hur man tittar på AsianCrush utanför USA

Jag undrade alltid var jag kan få asiatisk underhållning tills jag landade på AsianCrush. Den del som innebär ”var man ska titta på” har lösts, nu står vi kvar med ”hur”. Tillägg till min kunskap har jag lärt mig att USA-baserade kanaler gillar AsianCrush kan inte nås utanför landet. Men två verktyg kan hjälpa till med den saken. Ta reda på vad dessa verktyg är genom att läsa den här artikeln.

Hur man tittar på AsianCrush utanför USA

Hur man tittar på AsianCrush utanför USA

Hur man tittar på AsianCrush utanför USA – En VPN

AsianCrush är den digitala destinationen för din dagliga fix av Asian Cinema, TV, Music & Webbinnehåll. Nu är denna tjänst begränsad till USA: s tittarskap. Detta innebär att människor utanför USA inte kan komma åt eller streama AsianCrush utomlands. Om de inte använder ett VPN är det omöjligt att se AsianCrush utanför USA: s gränser.

Ett virtuellt privat nätverk ger dig tillgång till ett privat nätverk precis som namnet antyder. Detta nätverk garanterar dig en säker passage till internet tack vare de krypteringslager som är involverade i skapandet. När du ansluter till en VPN-server passerar all din resedata och onlinetrafik genom den krypterade tunneln. Innan du når det andra nätverket, dina data omdirigeras via en valfri server. Det här leder till att du verkar vara i ett annat land än det du verkligen är i, få tillgång till det landets innehåll.

  Как да гледате телевизия F1 навсякъде по света?

Så om du vill titta på AsianCrush måste du tyckas vara i USA. Det säkraste sättet du kan göra är att ansluta en till ett VPN. Det här är vad jag gjorde:

  1. jag registrerat dig med en VPN-tjänsteleverantör, vilket är ExpressVPN.
  2. Det finns en VPN-applikation du måste ladda ner och installera. Så det var vad jag gjorde.
  3. Då, jag lstartade VPN-applikationen och loggade in med mitt VPN-konto.
  4. jag lokaliserade en server i USA och ansluten till den.
  5. Efter det, Jag fick en amerikansk IP-adress.
  6. AsianCrushs applikation och webbplatsen blev tillgänglig för mig.

Lägg drama på mig nu, har jag rätt?

Strömma AsianCrush utanför USA med hjälp av en smart DNS

Anledningen till att vi sa “det säkraste sättet du kan titta på Asain Crush utanför USA är med en VPN” är för att en smart DNS saknar nödvändiga säkerhetsåtgärder. Med andra ord, det krypterar inte dina data eller döljer din IP-adress, medan en VPN gör båda. Det är därför a VPN kvalificerar sig som ett säkrare verktyg än en smart DNS. Utan tvekan är en smart DNS lika stark som en VPN när det gäller att avblockera innehåll – om inte starkare.

Med starkt menar jag snabbt. Det är ganska snabbt eftersom det inte finns någon krypteringsprocess. Hela protokollansökan och inslagning av data med kryptering tar tid och bromsar avblockeringsprocessen. Så om du inte är en fan av säkerhet och inte har tålamod för att hålla dig eller stammar, rekommenderar jag att du använder en smart DNS.

Så här blockerade jag AsianCrush med hjälp av en smart DNS:

  1. Som rekommenderas, Jag checkade ut Unlocator och registrerade mig för den kostnadsfria sju dagars rättegången.
  2. Jag hittade den här konfigurationen videor / setup handledning mycket användbar när du ställer in mina.
  3. Efter det, Jag besökte Asian Crushs applikation- samma sak gäller dess webbplats.
  4. jag fick tillgång till allt AsianCrushs dramatiska innehåll inom några minuter.
  ¿Cómo evitar las restricciones de seguridad de Internet y los cortafuegos de la escuela en 2023?

jag hittade Unlocator effektiv, användbar och lätt att använda. Jag fick omedelbar hjälp när jag sökte efter det när jag ställde in DNS. Annars än så sägs det att Unlocator kan avblockera över 200 kanaler över hela världen. Även om jag inte har provat så många kanaler, är jag säker på att det är sant med tanke på hur bra det fungerade för Asian Crush.

Bästa VPN för AsainCrush

Av alla VPN på marknaden, ExpressVPN är överlägset det bästa valet. Det är en mycket snabb VPN som erbjuder stjärnföreställningar. Dess fascinerande hastigheter är förmodligen relaterade till ExpressVPN: s specialbyggda servrar. Det är århundradets VPN enligt min mening. Prova, så vet du att det jag säger är sant. På en annan anmärkning kan du lära dig mer om andra VPN-tjänsteleverantörer i tabellen nedan.

Se AsianCrush utomlands

Se de bästa asiatiska filmer och tv på nätet var som helst i världen genom att använda antingen en VPN eller ett smart DNS. Från kinesiska kampsporter till koreanska dramor, japanska kultfilmer till thailändska skräckfilmer, njut av den bästa underhållningen som erbjuds av Asien på AsianCrush. Kommer du att gå efter en VPN eller smart DNS? Vi uppskattar att du berättar för oss genom att släppa en kommentar i avsnittet nedan.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me