Hur man tittar på BBC: s Planeter Live Online

Planeterna hade premiär i går på BBC Two, och det var sant sagt. Oavsett min geo-plats lyckades jag få tillgång till BBC iPlayer med hjälp av en VPN tjänsteleverantör. Om du är intresserad av att strömma The Planets var som helst, hittar du den här guiden användbar.

Planeterna, BBC iPlayer är inte tillgänglig utanför Storbritannien. Men i den här artikeln ska jag visa dig hur du gör avblockera kanalen var som helst i världen med hjälp av en VPN eller en smart DNS-proxy. Den här vägen, du kan titta på varje avsnitt när det sänds.

Se BBCs planeter från var som helst

Hur man tittar på BBC: s planeter från var som helst

Planeterna på BBC

Du kan strömma denna banbrytande nya serie på BBC iPlayer var som helst. Även om strömningstjänsten är endast tillgängligt för tittare som är bosatta i Storbritannien, internationella användare kan fortfarande få åtkomst till det. Låt mig därför spara lite tid och visa vad som händer om du försöker komma åt det från utlandet. “Det här innehållet är inte tillgängligt på din plats”, är det som dyker upp på din skärm.

Problemet är att din IP-adress visar din plats till webben. Och när BBC iPlayer räknar med det, kommer du att sägas upp. Det här är det på grund av upphovsrättsproblem. Men oroa dig inte killar, VPN och smarta DNS-proxyer kan hjälpa.

Hur man strömmar planeterna med VPN

Det bästa sättet att titta på The Planet från utanför Storbritannien är med ett virtuellt privat nätverk. Detta verktyg kan förstöra din globala position genom att dölja din IP-adress. För det första omdirigerar VPN din onlinetrafik till ditt val av nätverk även om det är utomlands. Sedan, den ändrar din IP-adress för att matcha regionen du valt.

Därför kommer du verkar som om du var i landet, och alla begränsade webbplatser från det området kommer att bli tillgängliga. Med andra ord kan du göra det anslut till en UK-server oavsett var du är och få en ny brittisk IP-adress. Detta kommer att lura BBC iPlayer att tro att du befinner dig inom dess visningsområde. Det kommer att blockera innehållet, inklusive planeterna.

Avblockera BBC iPlayer – VPN

Följ bara stegen nedan så klarar du:

  1. Om du inte har ett konto med en VPN-tjänst måste du prenumerera. jag rekommenderar att du använder ExpressVPN.
  2. Ställ in appen på din PC, iOS, Android, Mac eller någon annan enhet.
  3. Anslut till en UK-server och få en brittisk IP-adress. 
  4. Se till att ditt VPN lyckades ändra din IP-adress genom att besöka WhatIsMyIP.network framgångsrikt.
  5. Gå till BBC iPlayer webbplats eller applikation, beroende på vilken enhet du vill använda.
  6. Njut av den betydande landmärkeserien planeterna.

Bästa VPN: er för att blockera BBC iPlayer

Om du är en VPN-nybörjare, låt mig berätta på förhand att det finns många leverantörer där ute. Men inte alla levererar som de lovar. Därför kan du kolla i tabellen nedan om du inte vill undersöka den bästa tjänsteleverantören. Denna lista innehåller branschens högst rankade varumärken, så någon av dem skulle göra det bra.

ExpressVPN

Naturligtvis är vissa leverantörer bättre än andra, varför jag valde ExpressVPN som vårt första val. För det första äger företaget mer än 1 000 servrar i 94 länder, med införlivandet av Storbritannien. Detta är en av största nätverk i branschen, och det ger dig åtkomst till alla brittiska kanaler, inklusive BBC iPlayer. Så du kan strömma planeterna var som helst i världen. För det andra har ExpressVPN en av snabbaste servrar, en perfekt funktion för strömmande HD-program. Du kommer inte att ha några buffert- eller lastproblem, även om servrarna du anslutit till är långt.

Dessutom ger det det mest pålitliga säkerhetsfunktioner för sina användare, inklusive AES-256-kryptering. Detta stränga protokoll garanterar användarnas största integritet. Inga tredje parter, som regeringen eller ISP, har åtkomst till användarnas data. Andra skyddsåtgärder inkluderar split tunneling, DNS-läcksskydd, och en dödsbrytare. Såvitt integriteten går, har företaget inga loggar och spårar användarnas historia. Det står tydligt på sin webbplats: “Vi behåller aldrig trafikloggar, och vi har inte heller några loggar som kan göra det möjligt för någon att matcha en IP och tidsstämpel tillbaka till en användare. Vi arbetar helt baserade på delade IP: er, vilket innebär att en enda IP inte spårar tillbaka till en enskild användare. ”

Och slutligen ExpressVPN möjliggör torrenting och P2P-fildelningsaktiviteter, vilket betyder att du kan ladda ner / ladda upp allt du vill. Åh, och om det inte räcker ger företaget dig åtkomst till alla Netflix-bibliotek, till och med den amerikanska versionen. Och för en fullständig lista över företagets funktioner och fördelar, kolla in ExpressVPN-granskning.

Titta på planeterna med smarta DNS-proxyer

Om du inte gillar VPN är ditt enda andra alternativ att titta på planeterna en smart DNS-proxy. Denna programvara omdirigerar bara URL: erna som exponerar din plats så att det kommer inte att manipulera med din anslutning. Till exempel smarta DNS-proxyer dölj inte din IP-adress, vilket betyder att din onlineidentitet kommer att vara synlig för alla. Dessutom krypterar de inte din trafik så att ingen kan övervaka din trafik och data. Medan detta gör det möjligt för dig få åtkomst till lokalt innehåll utan något fall av anslutningshastighet, Det är också en betydande säkerhets- och integritetsrisk.

Dessutom är smarta DNS-proxyer inte särskilt effektiva. De fungerar inte korrekt om din Internetleverantör använder transparenta proxyer eller använder DNS-kapning. Att installera dem på din enhet är inte en promenad i parken eftersom de inte har dedikerade appar. Av den anledningen måste du konfigurera dem manuellt, men du kommer att ha gott om installationsguider som hjälper dig.

Steg med smart DNS

Slutligen, här är hur du kan avblockera BBC iPlayer med en smart DNS-proxy:

  1. Prenumerera på en anständig smart DNS tjänst som Unlocator.
  2. Se till att tjänsten är kompatibel med dina enheter.
  3. Konfigurera smart DNS på din PC, laptop, smartphone eller surfplatta. Alternativt kan du installera det på routrar, spelkonsoler eller Smart TV-apparater.
  4. Få åtkomst till och strömma kanaler med begränsad brittisk film trots din geo-plats.

BBC: s planeter

I denna nya serie berättar professor Brian Cox den extraordinära berättelsen om vårt solsystem. Det första avsnittet talade om utvecklingen av Merkurius, Venus, Jorden och Mars, de närmaste planeterna till solen. Och ärligt talat kan jag inte vänta på avsnitt nummer två. Så om du någonsin har undrat hur det började så vill du inte missa det här.

Planeterna hade premiär den 28 maj på BBC Two. Om du vill se det första avsnittet igen kan du spela upp det igen på BBC iPlayer. Men om du inte har någon aning om vad showen handlar om, läs vad innehållsleverantörerna har att säga:

Premiss

”I denna stora landmärkeserie berättar professor Brian Cox den extraordinära livshistorien för vårt solsystem. I fyra och en halv miljard år har var och en av planeterna varit på en otrolig resa, fylld med fantastiskt skådespel och högt drama. Med hjälp av data från våra allra senaste utforskningar av solsystemet i kombination med banbrytande CGI, avslöjar denna serie den otänkbara skönheten och storheten hos åtta planeter vars historier vi bara börjar förstå. 

Det första avsnittet spårar utvecklingen av de fyra steniga världarna närmast solen: Merkurius, Venus, Jorden och Mars. Född tillsammans kämpade de mot det otroliga våldet från det tidiga solsystemet för att bli stabila planeter. En stund hade var och en ett ögonblick av hopp när de åtnjöt nästan jordliknande förhållanden. Ännu idag är Merkurius en bränd karg värld. Venus är en urbana växthusvärld med en brännande atmosfär, och Mars är en frusen öken. Endast på jorden kvarstår hav – och liv -. 

Varför har jorden frodats medan de andra har bleknat bort? De mest avancerade rymdsuppdragen som någonsin har monterats tillåter oss att avslöja stunderna när varje världs öde vände. Kvicksilver slängdes över solsystemet i en kollision av otänkbar vildhet. En ung Venus som var överflöd med hav låstes i en strid med solen. Och en tidig våt Mars rånades av det material som den skulle behöva för att överleva. 

Endast Jorden befann sig tillräckligt långt borta från solen för att livet skulle kunna hålla fast. Men det kan inte vara evigt. Miljontals år från och med nu kommer vår värld att följa ödet för sina systerplaneter när solen expanderar till att bli en röd jätte. Men som det gör kan andra oaser vakna på gasjättarnas avlägsna månar – som Saturns måne Titan. I den långa framtiden kan den också njuta av sitt ögonblick i solen. ”

Trailer

Här är vad du kan förvänta dig.

BBC: s planeter – slutsats

Planetsserien avslöjar historien om 4,5 miljarder år med solsystemet i otrolig detalj. Genom att använda data från det senaste rymden kommer utforskningar och toppmodern CGI att avslöja den mystiska skönheten på varje planet. Det kommer att diskuteras om det finns liv på andra planeter eller inte.

Oavsett om du är i vetenskap eller inte, är The Planet inte en serie du vill missa. Så om du bor utanför Storbritannien måste du göra det få antingen en VPN eller en smart DNS-proxy för att avmarkera BBC och gå vidare med strömningen. Skulle du använda en VPN eller smart DNS? Låt oss höra vad du har att säga i kommentarerna.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me