Hur man tittar på BBCs His Dark Materials Live Online utanför Storbritannien

Du kanske känner henne som X23 i Logan, men på 3 november 2019, hela världen kommer att se henne som Lyra Belacqua i den nya showen Hans mörka material. Dafne Keen kommer att spela i den nya BBC / HBO-show, vilket lovar att bli en hit i Storbritannien och USA. Men det är de enda regionerna där människor kan se det som HBO och BBC iPlayer är endast tillgängligt i dessa länder. Tja, inte så länge. Det här är en hjälpguide, och en lösning är exakt vad du får. Så här kan du titta på hans mörka material i USA, Australien, NZ eller någon annanstans utanför Storbritannien.

Hur man tittar på hans mörka material live online

Hur man tittar på hans mörka material live online

Hans mörka material – dina strömningsalternativ

Först, låt oss göra saker klart. Hans mörka material är en BBC-produktion, och den kommer att lufta på 3 november 2019, på BBC iPlayer i Storbritannien. Men det finns en annan spelare i stan som också distribuerar showen i USA.

Så bra som det kan låta, bör du veta att någon utanför USA eller Storbritannien inte kan titta på showen på grund av geo-begränsningar. Kanalerna som sänder den nya hitserien gäller geoblockering, vilket är en mekanism som begränsar användarens åtkomst baserat på deras geografiskt läge.

Dessa strömningstjänster kan bestämma din faktiska plats genom att undersöka din IP-adress. Om du inte har en IP från USA eller Storbritannien, du strömmar inte någonting. Det är okej. Jag är här för att hjälpa dig. Vi kommer att prata om lösningarna senare i den här artikeln. Men först bör vi kasta lite ljus på kanaler som sänder showen och problemet du kommer att möta. Nu kör vi.

BBC iPlayer (Storbritannien)

BBC iPlayer-logotypEftersom det är en BBC-produktion, det är ganska uppenbart vilken streamingplattform som sänder showen. Med BBC iPlayer kan du titta på innehåll från en stor majoritet av BBC: s TV-program från de senaste 30 dagarna.

Denna regel gäller inte för varje show. Du hittar program som finns i kanalens katalog mycket längre än så.

I Storbritannien får BBC iPlayer ett uppskattat genomsnitt av 9,9 miljoner framgångsrika förfrågningar per dag.

Nämnde jag att det är helt fri? Men du måste skapa ett konto och då är alla BBC-strömningsvaror ditt. Låt oss prata om de olyckliga nyheterna.

Tjänsten är endast tillgängligt i Storbritannien. Det blockerar din åtkomst om din trafik kommer från utlandet. Här är geo-felmeddelande du får:

”BBC iPlayer fungerar bara i Storbritannien. Tyvärr beror det på rättighetsproblem. “BBC iPlayer-fel

I den här guiden hjälper jag dig att få kanalen i dina regioner. Om du inte visste det, uppskattar analytiker 65 miljoner människor regelbundet komma åt tjänsten från utanför Storbritannien, och du kommer att vara en av dem. När du är klar med den här guiden kan du strömma hans mörka material live på Mac, iOS, Roku, PC, Amazon Fire TV, PlayStation, Apple TV, Xbox, Android och Chromecast.

HBO (USA)

HBO-logotypI USA kommer showen att sändas en dag efter den görs i Storbritannien. För att vara mer exakt kommer du att strömma showen på HBO4 november 2019.

HBO har två metoder du kan använda för att titta på dess innehåll, HBO Go och HBO Now. Båda tjänsterna ger dig full tillgång till HBO: s katalog.

Tillgången till tjänsterna skiljer sig dock åt. HBO Go kräver a kabelabonnemang till en av USA: s kabelleverantörer. Det inkluderar Xfinity, Horizon, Spectrum, DISH, DirecTV och mer.

När det gäller HBO Nu är du bara skyldig att betala en 14,99 $ månadsavgift, och du är redo att strömma. Det är en fristående tjänst som har mer än 5 miljoner betalande prenumeranter. Gå med dem så ser du Hans Dark Materials live på följande plattformar:

Precis som BBC iPlayer är HBO endast tillgängligt för dem som bor i Förenta staterna. Om du inte har en amerikansk IP-adress (bor utomlands) avslutas din åtkomst nästan omedelbart. Det finns också en geo-felmeddelande som dyker upp när du försöker strömma kanalens innehåll utomlands. Jag ska visa dig den du får med HBO Go som ett exempel. Så här ser det ut:

“Inte i serviceområdet. HBO Go stöds endast i USA och vissa U.S.-territorier. ”HBO-GO-location-fel

Som jag nämnde är jag här för att hjälpa dig med det här problemet. Så, läs nästa del och lära dig hur avblockera båda tjänsterna så du kunde se His Dark Materials live var som helst.

Hans mörka material – Kompasset pekar överallt

För att komma åt kanalerna utanför respektive region måste du maskera din egen plats och verkar surfa på webben från deras. För att göra det finns det ett internetverktyg som kan ändra din IP till en annan giltig i ett land du väljer.

Det är naturligtvis baserat på servern du ansluter till. När anslutningen har upprättats flyter dina data genom a privat tunnel till servern du valde, kryptera det i processen. Som ett resultat kommer du att vara helt säkert mot cyberattacker och nyfikna ögon som är på väg runt på webben.

En annan fördel med ett VPN är att det täcker din IP-adress och tilldelar dig en i det land där servern är baserad. Om du till exempel ansluter till en server i USA, får du en Amerikansk IP-adress. Därför kan du göra det få tillgång till HBO och andra amerikanska strömningstjänster oavsett var du är.

Du kan göra samma sak i BBC iPlayer’s fall men genom att ansluta till en server i Storbritannien.

Stegen

Här är vad du behöver göra:

 1. Först, Bli Medlem med en VPN-leverantör. Om du inte vet vad du ska välja rekommenderar jag starkt ExpressVPN.
 2. Ladda ner och installera deras VPN-applikation på din Android, iOS, PC, Mac eller Fire Stick.
 3. Öppna applikationen och logga in med dina VPN-referenser.
 4. Anslut till en server baserat på kanalen du valde att titta på showen på:
  • US-server för HBO.
  • Brittisk server för BBC iPlayer.
 5. Starta din kanals officiella webbplats eller dess dedikerade applikation.
 6. Strömma hans mörka material bo var som helst.

ExpressVPN hade dominerat VPN-listorna sedan dess debut tillbaka 2009. Nu, nästan ett decennium senare, är leverantören fortfarande den bästa i branschen.

Det har mer än 3000 servrar i 94 länder. Servrarna är ganska snabba och väloptimerade för HD-streaming, onlinespel och torrenting. ExpressVPN utmärker sig också i säkerhetsavdelningen eftersom den använder en robust AES 256-bitars kryptering tillsammans med flera säkerhetsprotokoll för att säkerställa din säkerhet.

Om leverantören inte uppfyllde dina förväntningar (som jag tvivlar på) kan du be om en fullständig återbetalning inom 30 dagars köp. Kontrollera sedan tabellen nedan eftersom den innehåller några av toppalternativ.

Ett VPN-alternativ – Unlocators snabba snabba hastigheter

VPN: er kommer att orsaka en nedgång i din anslutning när krypteringen äger rum. I det här fallet kan du nöja dig med en alternativ, smart DNS-proxy. Den här tjänsten krypterar inte dina data, vilket innebär att det inte kommer att finnas någon extra säkerhet.

Det är bara där för att kringgå regionala begränsningar, inte mer. Smart DNS omdirigerar delarna i din trafik som ansvarar för att visa upp din nuvarande plats. Ingen kryptering eller IP-adressändring äger rum. Så här kan du konfigurera det.

 1. Registrera först med Unlocator. Du får en gratis 7-dagars rättegång.
 2. Kontrollera installationsguiderna på deras webbplats. Du kan konfigurera deras Smart DNS-funktion på PC, Mac, Android, iOS, Chromecast, Apple TV, Samsung Smart TV, PlayStation, Xbox, och mer. Välj rätt guide för din enhet så är du klar.
 3. Äntligen kan du strömma hans mörka material var som helst.

Unlocator har funnits sedan 2013, erbjuder premiumtjänster till sina kunder. Nu lanserade den sin VPN-tjänst, vilket är ganska bra med tanke på att det är väldigt nytt.

Med Unlocator Smart DNS kan du avbryta mer än 250 kanaler runt världen. Du kan testa deras tjänst för 7 dagar utan att ge din kreditkortsinformation. Gå vidare, ge det en provkörning.

Hans mörka material – inne i det gyllene kompasset

De av er som är bekanta med anpassningen av böckerna 2017 “Guldkompassen” är de mest glada att se den här. Den nya showen, Hans mörka material, kommer att fortsätta berättelsen fansen hade kvar 2007.

Serien kommer att visa en värld där ett krig brygger mellan en auktoritär Kyrka och de som motstår det. Om du känner till The Golden Compass bör du veta att det är en värld där varje person har sin egen formskiftande, djurformad följeslagare, en manifestation av deras själ.

Logans Dafne Keen kommer att ta rollen som Lyra Belacqua, en tjej som växer upp som en föräldralös barn Oxford. När dagarna går börjar barn försvinna, inklusive hennes bästa vän Roger.

Lyra går sedan ut på en resa till Arktis för att hitta honom och hon upptäcker en konspiration som involverar hennes världs dominerande kyrka. Åh, nämnde jag att X-23 inte är den enda mutanten i filmen? Det finns professor X själv (James McAvoy) också i den nya serien, som tar rollen som Lord Asriel.

BBC och HBO avslöjade en ny trailer för deras kommande TV-serie. Här är det:

Strömma hans mörka material överallt – sista tankar

Golden Compass tar sig till dina små skärmar i form av Hans mörka material med tillstånd av HBO, BBC One och New Line Cinema.

Nu, var du än är, kan du strömma showens premiär live med en Virtuellt privat nätverk. Om du behöver något, eller bara vill chitchat om serien, slå mig upp i kommentaravsnittet nedan.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me