Hur man tittar på Bellator 235 och 236 Live online

I helgen får du all Bellator-action du kan begära under semestern. Under två dagar i rad, 20 december och 21 december 2019, kommer du att gå med i Octagon under Bellator 235 och 236, respektive. I den första har vi det Josh Barnett mot Ronny Markes, medan vi följer dagen efter lima-Lei Macfarlane mot Kate Jackson. Det är en upptagen helg för Bellator-fans, förutsatt att de vet hur man streamer händelserna. Jag vet det och jag ska visa dig hur du gör det härnäst.

Hur man tittar på Bellator 236_236 Live online

Hur man tittar på Bellator 236_236 Live online

Två händelser i ett strömningsalternativ

Nu vet ni alla vilken streamingkanal som har rätt att sända Bellator händelser runt om i världen. Vi pratar om det enda, Netflix of Sports, DAZN (Da-Zone).

Kanalen har gjort detta ganska länge nu, och vi ser inte att det går någonstans, någon gång snart. Det beror främst på att det kräver ingen kabelabonnemang och att det gör det så enkelt för streamers att anpassa sig till slagsmålen.

DAZn har mer än 4 miljoner prenumeranter tvärs över nio länder. Glöm inte att kanalen startade i 2018, vilket betyder att det fortfarande är relativt nytt. Baserat på vad den erbjuder kommer den att få en mycket mer popularitet under de kommande åren.

Som jag nämnde finns DAZN tillgängligt i nio länder, där varje region har en viss katalog att utnyttja. Lyckligtvis är Bellator MMA tillgängligt i alla regioner utom Brasilien och Spanien, så de flesta av er är säkra.

Länderna

Här är länderna tillsammans med prenumerationspriserna i var och en:

 • Österrike: (119,99 € / år, 11,99 € / månad)
 • Italien: (9,99 € / månad)
 • Schweiz: (12,90 CHF / månad)
 • USA: ($ 99,99 / år, $ 19,99 / månad).
 • Kanada: ($ 150 / år, $ 20 / månad)
 • Tyskland: (119,99 € / år, 11,99 € / månad)
 • Japan: (1.750 ¥ / månad)
 • Brasilien: (37,90 $ / månad)
 • Spanien: (9.9999 € / år, 9,99 € / månad)

Tyvärr kommer de som bor utanför dessa länder inte att kunna komma åt Bellator MMA-evenemang genom DAZN. Det är vad vi kallar geo-block, där en kanal begränsar sin åtkomst till specifika platser.

Även om kanalen är tillgänglig betyder det inte att innehållet är lika bra. Men det är ett problem för senare i artikeln. Jag kommer att lösa det, så oroa dig inte. DAZN letar upp din IP-adress att bestämma din plats. När det hittar dig som en outsider kommer detta geo-felmeddelande att visas:

“DAZN är inte tillgängligt i ditt land. 10-06-002.”DAZN-fel

DAZN täcker ett brett utbud av enheter som Android, iOS, PC, Mac, Chromecast, Roku, Apple TV, Xbox, PlayStation, FireStick och Smart TV. Och även om det är begränsat, kommer blockeringsprocessen att presenteras senare.

En annan Streaming Player?

DAZN har varit dominans av listorna genom att förvärva rättigheterna till flera sportevenemang, inklusive Bellator. Tja, tydligen är det inte den enda längre.

Bellator MMA lanserade sin egen streamingtjänst, vilket låter dig streama live preliminära slagsmål var du än är i världen. Men om du är i Förenta staterna, du kan helt enkelt logga in med din kabelleverantör och titta också på huvudkortet.

Det strider mot sladd-skärning revolution, men för tillfället är det ett mycket bra alternativ att använda. Denna tjänst blir också offer för geo-begränsningar. Även om du har ett giltigt kabelabonnemang, kommer du att behandlas som en utlänning när du lämnar USA.

Du kommer bara att kunna strömma det preliminära kortet precis som alla andra som bor utomlands. Men som jag sa er, geo-restriktioner kommer inte att vara ett problem längre. I nästa del lär du dig hur du gör det kringgå de irriterande begränsningarna och se Bellator 235 och 236 lever oavsett var du bor.

Geo-blocking No More – Bellator 235/236 Live Anywhere

Ett virtuellt privat nätverk är din enda biljett kring geo-restriktioner som det förfalskar din online-plats och hjälper dig att visas i ett land du väljer.

Naturligtvis beror det på servern du ansluter till. När du klickar på knappen Anslut, din data kommer att omdirigeras genom den servern. Sedan VPN krypterar det och döljer din IP-adress, tilldelar dig en ny i det land där servern är baserad.

Om servern till exempel är i Förenta staterna, du får en USA: s IP-adress. Det är din nyckel. Du kan nu komma åt båda Amerikansk version av DAZN och Bellators egen streaming-app oavsett var du fysiskt bor.

Det är en enkel process att faktiskt gå igenom. Allt du behöver göra är att följa stegen nedan och du kommer att titta på Bellator 235 och 236 vart du än är:

Stegen

 1. Först, prenumerera på en VPN-tjänst som erbjuder snabba snabba servrar i USA. jag använder ExpressVPN, och jag rekommenderar att du gör det också.
 2. Nästa, få deras Ansökan och installera den på din enhet.
 3. Logga in med dina referenser och gå över till serverlistan.
 4. Anslut till en Amerikansk server.
 5. Starta DAZN och logga in.
 6. Se både Bellator 235 och 236 live var som helst.

ExpressVPN hjälper dig att ta dig runt internetens begränsning och få tillgång till webben så anonym som man kan. Du får välja mellan 3000 servrar i 94 länder och använda deras Smart DNS-tjänst som ett VPN-alternativ.

Om du har tvivel kan du också prova dem riskfria med tillstånd av deras 30-dagars återbetalningspolicy. Sedan kan du kontrollera andra topp-VPN: er för DAZN i tabellen nedan om tjänsten inte uppfyller dina förväntningar.

Bellator 235/236 – Vad vi vet hittills

Bellator-logotypDen här helgen är full av Bellator-action. Först sparkar vi av den 20 december 2019 på Neal S. Blaisdell Arena i Honolulu, Hawaii, med Bellator 235. Evenemanget har rubriken med ett episkt slag mellan Josh Barnet mot Ronny Markes.

Bellator 235 kallas som “Hälsa trupperna,” och matchningarna på kortet är mycket spännande. På huvudkortet har vi också Alejandra Lara, som kom tillbaka till sina vinnande sätt med en dominerande TKO-avslutning i första omgången Taylor TurnerBellator 225. Det är naturligtvis efter att ha gått igenom några back-to-back-förluster.

Nu, Alejandra är ute efter att göra ett uttalande på fredagen mot Veta Arteaga när hon sätter blicken på Macfarlanes titel. Det kommer att ge mästaren något att tänka på efter innan hennes match nästa dag. Även om hon vinner på lördag, bör mästaren veta att någon kommer efter henne – Alejandra Lara.

Å andra sidan har vi det Bellator 236 rubrik av den tidigare nämnda mästaren Macfarlane när hon tar på sig Kate Jackson. Evenemanget kommer att äga rum den 21 december 2019, vid Neal S. Blaisdell Arena i Honolulu, Hawaii också. Kampkortet innehåller också stora namn som AJ Mckee och Raufeon Stots.

Med det sagt, låt oss ta en titt på hur kort har utformats hittills:

Bellator 236

Bellator 236 Fight Card innehåller:

Huvudkort

 • Macfarlane (c) mot Jackson
 • A.J. McKee mot Derek Campos
 • Kiichi Kunimoto mot Jason Jackson
 • Juliana Velasquez vs. Bruna Ellen
 • Raufeon Stots vs. Cheyden Leialoha

Preliminärt kort

 • Swayne Lunasco mot Kaylan Gorospe
 • Keoni Diggs mot Scotty Hao
 • Nate Yoshimura mot Chas Dunhour
 • Kai Kamaka III mot Spencer Higa
 • Benjamin Wilhelm mot Ke’ali’i Kanekoa
 • Dustin Barca mot Brandon Pieper
 • Nainoa Dung vs. Zachary Zane

Titta på Bellator 235/236 Live Anywhere – Slutsats

Bellator håller så inte tillbaka när det gäller sin ansträngning “Hälsa trupperna.” Först fick du det Bellator 235 den 20 december 2019, följd av Bellator 236 den 21 december 2019.

Två nätter av fantastiska Bellator MMA action är allt som en fan kan begära. Men hur kan du strömma det någonstans? Du vet nu att a VPN är din biljett till obegränsad och obegränsad strömning. Om du har fler frågor, vänligen släpp dem i kommentaravsnittet.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me