Hur man tittar på Bellator London 2 MVP vs. Melillo Live Online

Lördagen 23 november 2019, Gift kommer att ta på Straffaren vid SSE Arena i London, England. Nej, det är inte en MARVEL-konflikt Bellator London 2, en verklig actionfylld händelse som ger dig den nödvändiga MMA-helgdoseringen. Lyckligtvis kan händelsen vara strömmade online och jag är här för att fylla i dig med hur, vad och när. Så här kan du se Bellator London 2: MVP vs. Melillo bor var som helst.

Hur man tittar på Bellator London 2 Live Online

Hur man tittar på Bellator London 2 Live Online

Bellator London 2 – Lokal och global streaming

Som vi är vana kommer Bellator-evenemang att sändas live på strömmande jätten DAZN. Du kanske inte vet detta, men DAZN är tillgängligt i en global skala, som täcker nio länder.

Bellator-rättigheterna fick dock bara sju av dem, vilket betyder att du borde göra det utesluter Spanien och Brasilien. Oroa dig inte, som DAZN har upp till 4 miljoner prenumeranter än så länge; så får du gå med dem när du är klar med den här guiden.

Men innan vi kommer till lösningen, borde vi förmodligen kasta lite ljus på frågan. DAZN gäller geoblockering – en försvarsmekanism för att särskilt skydda sina rättigheter geografiska platser.

Hittills är Netflix of Sports endast tillgängligt i följande länder. Jag har också listat prenumerationspriserna.

 • Österrike: (119,99 € / år, 11,99 € / månad)
 • Italien: (9,99 € / månad)
 • Schweiz: (12,90 CHF / månad)
 • USA: ($ 99,99 / år, $ 19,99 / månad).
 • Kanada: ($ 150 / år, $ 20 / månad)
 • Tyskland: (119,99 € / år, 11,99 € / månad)
 • Japan: (1.750 ¥ / månad)
 • Brasilien: (37,90 $ / månad)
 • Spanien: (9.9999 € / år, 9,99 € / månad)

Som jag nämnde kommer Bellator-händelser inte att vara tillgängliga i Spanien och Brasilien. Du förstår, DAZN kan bestämma din plats genom att undersöka din offentlig IP-adress. När den väl har visat att du inte är inom täckningsområdet kommer den att göra det avsluta din åtkomst omedelbart. Åh, lita på mig, du vet att du är blockerad genom att bevittna detta frustrerande felmeddelande:

“DAZN är inte tillgängligt i ditt land.”DAZN-fel

Anledningen till att jag gillar DAZN är att Bellator MMA-händelser är ingår i ditt prenumeration. Du behöver inte en långsiktig kabelavtal för att få dess innehåll, du betalar bara en av prenumerationsavgifterna ovan och du är klar. Dessutom täcker det ett brett utbud av enheter som Android, iOS, PC, Mac, Chromecast, Roku, Apple TV, Xbox, PlayStation, FireStick och Smart TV.

En ny streamingspelare i stan

DAZN är inte den enda sändaren längre. De Bellator marknadsföring introducerade dess egen streamingtjänst att agera som en global sändare för sina slagsmål. Fans runt om i världen, säger adjö till preliminär kortfördröjning och stateide fans, gör dig redo att strömma huvudkortstrider.

Den nya streamingtjänsten kommer att visa preliminära slagsmål över hela världen. Huvudkortspel kommer dock att kvarstå lokal- till USA. Om du vill titta på dem bör du göra det logga in med din kabelleverantör, som inkluderar liknande Frontier, AT&T, Verizon, Dish och mer.

Om du är en amerikansk resenär med en aktiv kabelabonnemang, kommer du att förlora din åtkomst när du lämnar landet. Men som jag nämnde kommer jag också att hjälpa dig med den frågan. Så, vilken tjänst du än föredrar, kommer följande del att göra fixa ditt problem.

MVP vs. Melillo Live var som helst – Geo-problem löst

Din IP-adress dikterar vad du får tillgång till online. DAZN kräver vissa IP-adresser för att fungera. Men låt oss fokusera på DAZN OSS för nu eftersom det har det mesta av innehållet. För att titta på DAZN måste du vara bosatt inom Förenta staterna, eller åtminstone verkar vara där. Åh ja, du kan göra det om du använder en Virtuellt privat nätverk.

Bäst känd som en VPN, detta cybersecurity-verktyg ger dig en högre grad av skydd och integritet när du surfar på nätet, vare sig det är hemma eller utanför, använder offentliga nätverk. Det gör det genom att omdirigera din trafik genom en privat tunnel, kryptera det i processen. Som ett resultat, din data kommer att skyddas och din identitet kommer att täckas.

En VPN kan också förflytta du ska visas i ett annat land, beroende på servern du ansluter till. När du har upprättat en anslutning gör du det ta på sig en IP-adress i regionen där servern är baserad. Om du till exempel ansluter till en US-server, får du en Amerikansk IP-adress. Därför kan du göra det åtkomst till DAZN och andra USA-baserade streamingtjänster / webbplatser oavsett var du är.

Detsamma gäller för Bellator-app. Om du ansluta till en amerikansk server och logga in med din TV-leverantörs referenser, du kan strömma huvudkortet live vart du än är.

Stegen – Venom vs. Punisher Globalt

Det här är vad du behöver göra för att avmarkera kanalerna och strömma Bellator London 2 live var som helst:

 1. Först, prenumerera till en VPN-tjänst. Du kan kolla in ExpressVPN eftersom det är nummer 1-leverantören på marknaden.
 2. Nästa, få sin dedikerade applikation och installera den på din enhet.
 3. Logga in med dina VPN-referenser och öppna serverlistan.
 4. Anslut till en amerikansk server (För både DAZN och Bellator App)
 5. Lansera DAZN eller Bellator-appen.
 6. Stream MVP vs. Melillo bor var du än befinner dig.

jag rekommenderar ExpressVPN baserat på personlig erfarenhet. jag har testade dussintals leverantörer tidigare, men jag blev väldigt fascinerad av vad den här har att erbjuda. Det har mer än 3000 servrar i 94 länder.

Den ultimata säkerheten är en promenad i parken för ExpressVPN med tillstånd av kryptering av militär kvalitet, säkerhetsprotokoll över huvudet, splittring av tunnlar, dödsomkopplare och strikt ingen loggning. Om det inte visade sig vara det du letade efter, kolla följande och välj ett alternativ.

Bellator London 2: MVP vs. Melillo

Bellator London 2 skulle ha rubriken av MVP och Derek Anderson. Men Anderson var tvungen att dra sig ur kampen på grund av skada. Men vi fick en lämplig ersättning i form av The Punisher, Giovanni Melillo.

Kampen kommer att äga rum på 23 november 2019, bor i SSE Arena, London. Vi kan säga att MVP är ganska psykad om matchen och självförtroende. Så här hade han sagt:

”Det här är det bästa jag någonsin har känt på träningen, det här är det finaste jag någonsin varit. Jag har krossat det på maskinerna och slog alla mina personliga bästa. Jag sparrar ovanligt bra, jag känner mig för bra för att verkligen bry mig om vem som är mitt emot buret. Jag tycker bara synd om vem det än är. Jag känner inte Giovanni’s karaktär eller personlighet, men jag förväntar mig alltid det bästa från mina motståndare – jag förväntar mig att han inte kommer att ge en kille som ligger över buret från honom. Han har allt att vinna. ”

Detta kommer att vara Melillos Bellator-debut, så han har ingenting att förlora, men mycket att vinna. Du vill inte starta din nya karriär med en förlust. Totalt sett är Giovanni en liten match 5’11 ”för den långa och långdragna 6’3” Sida, som vill lägga till ytterligare en höjdpunktsrulle till sin långa lista med finish.

MVP mot Melillo rubriker kortet, men låt oss ta en titt på vad som kommer till din väg kom 23 november 2019:

Huvudkort

 • Michael Page (15-1) mot Giovanni Melillo (13-4)
 • Fabian Edwards (8-0) mot Michael Shipman (13-2)
 • Terry Brazier (11-2) vs. Soren Bak (12-1)

Preliminärt kort

 • Charlie Ward (7-3) mot Pietro Penini (8-1-1)
 • Denise Kielholtz (3-2) vs. Sabriye Sengul (Pro Debut)
 • Kent Kauppinen (11-5) mot Andy Mazolo (22-6)
 • George Tokkos (4-0) mot Kevin Fryer (7-3)
 • Charlie Leary (16-10-1) mot Tim Wilde (12-4)
 • Aiden Lee (7-4) mot Damian Frankiewicz (9-2)
 • Robert Whiteford (15-4) mot Sam Sicilia (17-10)
 • Alfie Davis (12-2) mot Alessandro Botti (15-10)
 • Walter Gahadza (18-4) mot Lewis Long (16-5)
 • Akonne Wanliss (3-1) mot Tim Barnett (7-3)
 • Raphael Uchegbu (1-0) vs. Shane Campbell (Pro Debut)
 • Chris Bungard (14-5) mot Benjamin Brandier (11-6)
 • Nathan Rose (6-2) mot Harry Hardwick (4-2)
 • Jeremy Petley (12-8-1) mot Tom Mearns (5-1)
 • Charlotte McIntyre (Pro Debut) vs. Josie Blaber (1-0)

Stream Bellator London 2 Live Anywhere – Final Tankes

Med Bellator på besök London denna lördag kommer MMA-älskare att se fans-favorit Michael Page när han tar på sig Giovanni Melillo, som tog kampen på kort varsel eftersom han kommer att göra sin kampanjedebut.

Nu vet du hur a VPN hjälper dig att strömma kampen var som helst. Om du har några frågor eller vill lämna in några förutsägelser, vänligen gör det i kommentarer nedan.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me