Hur man tittar på Big Bash League 2019/20 Live Online

Åter 2011 introducerade Australian Cricket oss till en av de senaste professionella franchisen Twenty20 cricket ligor, den stora Bash League. Nu är BBL på väg och den kommer att äga rum den 17 december 2019 och avslutar vidare 8 februari 2020. Spelet Cricket är mycket känt över hela världen. Det är därför många sändare är tillgängliga över hela världen. Men vilka är de? Har du en i ditt land? Ta reda på allt när jag ska visa hur du gör titta på Big Bash League 2019/20 live i Australien, NZ, Indien, Storbritannien och någon annanstans runt om i världen.

Hur man tittar på Big Bash League 2019_20 Live online

Hur man tittar på BBL 2019/20 i Australien

Australiska flaggikonenCricket är en mycket känd sport i Australien precis som Hockey är i Kanada. Många utländska spelare gör också ligan populär, vilket utvidgar BBL-tittarna till en global skala.

Om du bor i Australien finns det två sätt att streama turneringen 2019/20. Först har du det berömda Seven Network, som i princip har sändningsrättigheter 45 spel av 61, inklusive Finalserien.

7Plus har inte funnits länge, men det gjorde verkligen en inverkan. Det är en av de två officiella sändarna i Big Bash League och dess helt gratis. För att registrera dig bör du ange din e-postadress, tillsammans med lite annan information. Det är allt.

När du har ett giltigt konto kan du se BBL 2019/20 på Android, iOS, PC, Mac, Apple TV, Xbox och Samsung Smart TV.

Ett annat sätt att titta på ligan är tillägnad de med en kabelabonnemang. Fox Sports har sändningsrättigheterna i landet och kommer att sända alla 61 matcher.

Om du har ett kabelabonnemang kan du följa upp cricketåtgärden med din Android, iOS, Apple TV, Roku, FireTV, Android TV, Xbox One, PC och Mac.

Äntligen finns det Kayo Sports, vilket kommer att ge er alla 61 matcher utan att behöva hålla sig till en långsiktig kabelavtal. Kayo har två prenumerationsplaner, var och en ger dig ett visst antal samtidiga strömningsskärmar. De Grundläggande plan kostar dig $ 25 / month och den Premie en står till $ 35 / månad.Kayo Sport Prenumeration

Med någon av prenumerationerna kan du strömma 2019/20 live Android, iOS, PC, Mac, Chromecast, Apple TV och Android TV.

BBL 2019/20 I Nya Zeeland

Nya Zeeland flaggsymbolDu bor i Nya Zeeland och vill anpassa dig till all cricketåtgärd den 17 december 2019? Du har inget annat alternativ Sky Nya Zeeland.

Kanalen är en av största sportsändare. Det har mer än 778,840 abonnenter över satellit- och OTT-tjänster, vilket gör den till den bästa betal-tv-plattformen i landet.

Du kan komma åt kanalen om du är en SKY TV-kund med HIMMEL. Om du. Finns var du än har en internetanslutning i Nya Zeeland.

Med giltigt prenumeration (Minst 12 månaders kontrakt), du kan få deras Sky Go-tjänst. Det hjälper dig att titta på allt när det gäller innehåll var du än befinner dig i Nya Zeeland.

När du har fått det kommer du att kunna strömma BBL 2019/20 på din Android, iOS, PC och Mac.

Strömma den nionde säsongen av KFC Big Bash League i USA

USA-flaggikonenGanska länge nu, NBC Sports har varit en av de ledande sportkanalerna i USA. Tittarna känner till det för sin mångfald i innehåll.

Det har de officiella sändningsrättigheterna till French Open, IndyCar-serien, NASCAR, NFL, NHL, Notre Dame-fotboll, OS, PGA-turnén, Premier League, och naturligtvis KFC Big Bash League.

League kommer att finnas tillgänglig den NBC Sports Gold, som kan nås med iOS, Android, Apple TV, Amazon Fire TV, Chromecast och Roku.

Du kan också strömma ligan på Willow TV, vilket är tillgängligt på båda kabel-TV och betalda prenumerationer för PC-, Mac-, iOS-, Android-, Apple TV-, Roku-, Samsung TV- och IPTV-enheter.

Livestreaming i Storbritannien

UK Flag Icon 1Fram till 2016 förvärvades Big Bash Leagues sändningsrättigheter av Sky Sports. Men efter det datumet, BT Sports tog över och nu är det hem för en av de största cricket-tävlingarna i världen.

BT Sport har upp till 6,6 miljoner tittare, vilket visar hur populär kanalen är i Storbritannien. Naturligtvis kräver kanalen a kabelabonnemang. Men alla i Storbritannien måste ha ett prenumeration för att få TV på något sätt.

Så jag tror inte att det kan vara ett problem. Dessutom kan du titta på League på nästan alla enheter som finns i ditt hushåll. Tjänsten kan nås på liknande sätt Android, Xbox, PlayStation, PC, Mac, iOS, Apple TV och Chromecast.

KFC BBL i Indien

Big Bash League - Indian Flag IconSonyliv lanserades tillbaka i 2013 och det skakade strömmande världen till kärnan. Sonys första OTT-strömningskanal i Indien har överskridit mer än 30 miljoner användare varje månad, vilket ger dig en uppfattning om hur populär kanalen är.

Det kanske beror på dess anständiga utbud av serier, filmer, originalt innehåll och naturligtvis sport. Cricket är mycket populärt i Indien, och tjänsten såg till säkra BBL-rättigheter. Om du bor i landet kan du nu hitta ett hem för sporten.

Tjänsten är mycket billig och gör att du kan prenumerera över hela världen olika varaktigheter. Du kan till och med välja det bara 7 dagar. Din prenumerationskostnad varierar beroende på varaktighet. Här är prenumerationsplaner:

 • 1 år (£ 499)
 • 6 månader (£ 299)
 • 1 månad (£ 99)
 • 7 dagar (£ 29)

När du har fått ett prenumeration kan du gå med 30+ miljoner fans och se BBL 2019/20 live Android, iOS, Android, TV, Sony Bravia TV eller Chromecast.

BBL: s officiella programföretag – en snabbvy

Jag har förklarat ovan vilka kanaler som är tillgängliga i specifika länder. Men det finns fler officiell programföretags i olika regioner. Om din inte nämndes ovan, kolla listan nedan:

 • Sonyliv (Indien)
 • Sju nätverk (Australien)
 • Fox Sports (Australien)
 • Kayo Sports (Australien)
 • Sky Go NZ (Nya Zeeland)
 • beIN Sports (MENA)
 • Flödesport (Västindien)
 • SuperSport (Sydafrika)
 • BT Sport (Storbritannien)
 • Willow TV (Förenta staterna)
 • NBC Sports (Förenta staterna)
 • PTV Sports (Pakistan)
 • ATN Cricket Plus (Kanada)

Big Bash League 2019/20 – Inne i fältet

KFC Big Bash League-logotypenLigan äger rum mellan 17 december 2019 och 8 februari 2020. Det kommer att vara den nionde säsongen och förutspås ha rekordtittare än någon annan tidigare säsong.

Formatet har ändrats i år. Vi vet att åtta lag brukade spela varandra med totalt 32 matcher (inklusive slutspelet). Men i Säsongen 2018/19, allt ändrades eftersom varje lag spelar varandra två gånger (hemma och borta).

Nu är det något mycket intressant som fortsätter i finalen. Matchen spelas på hemmaplan av laget med tabell med högsta poäng. Det ger dem fördelen med hemmapublikens stöd.

Hela schemat är ute och du kan se det på BBL: s officiella hemsida. Nedan visar jag vad som händer under den första veckan av turneringen. Här har du:

17 december 2019

 • Brisbane Heat vs Sydney Thunder

18 dec 2019

 • Sydney Sixers vs Perth Scorchers

19 dec 2019

 • Melbourne Renegades vs Sydney Thunder

20 dec 2019

 • Hobart Hurricanes vs Sydney Sixers
 • Brisbane Heat mot Melbourne Stars

21 dec 2019

 • Sydney Thunder vs Adelaide Strikers
 • Perth Scorchers vs Melbourne Renegades

22 december 2019

 • Sydney Sixers vs Brisbane Heat
 • Melbourne Stars vs Hobart Hurricanes

23 dec 2019

 • Adelaide Strikers vs Perth Scorchers

Titta på Big Bash League var som helst

Nu har du allt du behöver veta om var du kan titta på Big Bash League. Många länder har officiella programföretag och jag har angett all information i guiden ovan.

Använd den information du fick idag och missa aldrig en cricket-match från denna enastående turnering. Om du har ytterligare frågor, se till att släppa dem i kommentarer nedan. Jag svarar dig så snart som möjligt.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me