Hur man tittar på brittiska TV-kanaler i Australien

Australien är en del av samväldet, och landet erkänner till och med Elizabeth II som drottning av Australien. Det är så djupt banden mellan Australien och England. Trots detta vänliga förhållande, Australiska lokalbefolkningen har fortfarande inte åtkomst till brittiska TV-kanaler eftersom de förblir otillgängliga i landet nere under.

Geo-restriktioner är innehållsleverantörernas sätt att skydda deras upphovsrätt. Oavsett, jag ska demonstrera två sätt på vilka du kan avblockera brittiska TV-kanaler från Australien. Dessa två sätt involverar att använda en VPN och Smart DNS, så att du inte missar dina favoritprogram.

Se Storbritanniens TV-kanaler i Australien

Hur man tittar på brittiska TV-kanaler i Australien

Varför är brittiska TV-kanaler inte tillgängliga i Australien?

Det är inget personligt mot Australien. Brittiska TV-kanaler är endast tillgängliga i Storbritannien på grund av copyright-problem. Så om du är en expat, student som bor utomlands eller bara tar en längre semester är Storbritanniens TV utanför gränserna.

Anledningen bakom denna begränsning har att göra med din IP-adress som visar din geografiska plats på internet. Om strömningskanaler som BBC iPlayer eller Sky Go upptäcker att du befinner dig utanför de godkända täckningsregionerna, kommer de att låsa dig. i alla fall, Du kan avmarkera vilken kanal du vill ha med hjälp av ett virtuellt privat nätverk (VPN) eller en smart DNS-proxy.

Avblockera brittiska TV-kanaler med VPN

Brittisk TV är hem för några av de största programmen och programmen i världen. Sherlock, Downton Abbey och Coronation Street är bara några exempel på allmänt populära brittiska show som har en internationell följd. Så föreställ dig hur irriterande det skulle vara om du inte kunde se det senaste avsnittet.

Men med ett VPN behöver du inte uppleva den känslan. Detta verktyg använder programvara för att förfalska din fysiska plats. VPN omdirigerar din onlinetrafik till ett nätverk du väljer. Också, den döljer din IP-adress och ger dig en ny från vilken region du väljer.

Så när du ansluter till en UK-server, får du en ny lokal IP-adress och verkar som om du var i Storbritannien. Då alla Brittiska TV-kanaler blir direkt tillgängliga.

Följande steg bör göra sakerna ännu enklare:

 1. Prenumerera på en pålitlig och effektiv VPN-tjänst. jag rekomenderar ExpressVPN.
 2. Skaffa appen på din PC, Mac, iOS eller Android-enhet. Alternativt kan du installera VPN på routrar, smarta TV-apparater och spelkonsoler.
 3. Anslut till en server från Storbritannien.
 4. Se till att du har en annan IP-adress på WhatIsMyIP.network.
 5. Strömma de senaste programmen i Storbritannien var som helst inom Australien.

Varför du bör överväga ExpressVPN

ExpressVPN är bland elitmärkena i VPN-branschen och verkligen nummer ett i vår bok. Det här märket gör det möjligt för dig kringgå alla typer av online-begränsningar oavsett var du är tack vare en uppsättning utmärkta funktioner.

Först och främst har företaget en av största nätverk av servrar, med mer än 1 000 servrar i 94 länder. Du kan utan tvekan avblockera brittiska kanaler. För det andra erbjuder det otroliga hastigheter som gör att du kan strömma full HD-program utan buffrande problem.

Det har högkvalitativa säkerhets- och sekretessfunktioner. ExpressVPN använder en AES 256-bitars kryptering av militär kvalitet som ger användare online anonymitet, till och med från Internetleverantörer och regeringens snooping. Dessutom följer en policy som inte loggar, vilket betyder att de “aldrig behåller trafikloggar.” Ytterligare säkerhetsspecifikationer inkluderar a dödsbrytare, split tunneling, och DNS-läckskydd.

Och slutligen är företaget det helt kompatibel med Netflix, så du kan komma åt vilket bibliotek du vill, även den amerikanska versionen. Dessutom, det godkänner P2P torrenting och fildelningsaktiviteter. Ladda ner filmer eller serier utan att oroa dig för juridiska problem.

Andra VPN-tjänster

Det finns andra VPN-märken du kan överväga. Du hittar dem i tabellen nedan.

ExpressVPN

ExpressVPN äger över 3000 tusen servrar i 94 länder, vilket är ganska imponerande. ExpressVPN erbjuder obegränsad bandbredd så det är perfekt för spel. Du kan ansluta upp till fem samtidiga anslutningar, vilket kan vara praktiskt när du har många enheter. Så långt som andra enheter går kan du dra nytta av deras smarta DNS-funktion Media Streamer. Företaget har inga loggar och tillämpar split tunneling. ExpressVPN erbjuder en 30-dagars återbetalningsgaranti och kundservice dygnet runt. Du lär dig mer om ExpressVPN om du checkar ut denna recension.

BulletVPN

BulletVPN står på webbplatsen: “Vi ser till att våra servrar inte är överbelastade och använder högkvalitativa transportlinjer för att ge högsta möjliga hastighet.” Dessutom, precis som ExpressVPN, BulletVPN använder en AES 256-bitars kryptering, kill switch, och gratis Smart DNS. Företaget tillämpar a strikt no-log policy och lovar ingenting annat än “Flammande snabba hastigheter.”

Kanske är dess enda nackdel ett litet servernätverk jämfört med dess elitpartner. Den har för närvarande 47 servrar i 21 länder. Kolla in det här BulletVPN granskning för ytterligare information.

NordVPN

VPN-användare berömmer NordVPN för sina otroliga säkerhetsfunktioner. Det som är mest intressant med denna leverantör är dess Onion over VPN-funktion. Med sin icke-loggar policy och smala krypteringar är alla anslutna användare säkra online. Företaget hanterar också ett nätverk som består av 5 000 servrar som är inresa än 61 länder. Att påstå att det är ett av de största i branschen är inte ett underdrift. Med en Panama-baserad leverantör som Nord-VPN kan du vara säker på att dina data är säkra. Företaget är på en plats där det inte finns lagar om datalagring. För att lära dig mer om NordVPN i detta recension.

Titta på brittiska TV-kanaler med smarta DNS-proxy

Den andra metoden att unblock UK TV-kanaler sker via smarta DNS Proxies. Dessa verktyg gör det också möjligt för dig kringgå geo-begränsningar genom att omdirigera webbadresserna som avslöjar din plats. De ändrar dock inte din IP-adress, vilket innebär att du fortfarande har åtkomst till australiska webbplatser. Men det betyder också att du inte alltid kan förbi någon geo-block.

Dessutom skyddar inte smarta DNS-proxyer din trafik med krypteringar, vilket kan vara ett betydande integritetsproblem även om din internethastighet inte påverkas. Om du inte har något emot specifika svagheter och fortfarande vill konfigurera en Smart DNS-proxy på din enhet måste du göra följande:

 1. Skapa ett smart DNS-abonnemang. Unlocator skulle vara vårt nummer ett val.
 2. Tjänsten måste stödja brittiska baserade kanaler som Sky Go, BBC iPlayer och ITV.
 3. Konfigurera din smarta DNS på den enhet du vill ha att använda för streaming.
 4. Alternativt kan du göra det installera dem på routrar, spelkonsoler eller smarta TV-apparater.
 5. Få åtkomst till och strömma alla kanaler som är begränsade i Storbritannien från alla länder i världen.

De bästa TV-kanalerna i Storbritannien

Vissa brittiska TV-kanaler värd premium-program, program och sport. Om du är intresserad av att titta på någon utomlands är det här du bör tänka på:

 • BBC iPlayer
 • BT Sport
 • Sky Go
 • ITV 

Strömma TV-kanaler i Storbritannien i Australien med VPN, Smart DNS

Titta på Storbritanniens TV-innehåll i Australien med VPN, Smart DNS

Titta på brittiska TV-kanaler i Australien – Slutsats

Många är de program som du kan njuta av streaming på TV-kanaler i Storbritannien. Innehåll som detta fångar inte bara expat eller lokalbefolkningen i Storbritannien. Internationella tittare kanske också är intresserade av att titta på vad Storbritanniens kanaler har att erbjuda. Så om du planerar en längre vistelse i Australien eller någon annanstans i världen, prenumerera på en VPN eller Smart DNS för att avblockera brittiska TV-kanaler. Det är värt det.

Om du håller med, låt mig veta vilken av dessa metoder du slutligen väljer i kommentarerna.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me