Hur man tittar på brittiska TV-kanaler i Grekland inom några minuter

Kära brittiska expats, har du flyttat till Grekland bara för att upptäcka att ditt favoritkanaler är blockerade? Missar du din tillgång till Channel 5 eller BBC? Oroa dig inte, det finns två verktyg du kan använda för att avblockera brittiska kanaler i Grekland inom några minuter, och jag ska berätta allt du behöver veta om dem.


Hur man tittar på brittiska kanaler i Grekland inom några minuter

Hur man tittar på brittiska kanaler i Grekland inom några minuter

Få åtkomst till brittiska kanaler i Grekland?

Nej, de flesta UK-kanaler finns tillgängliga i Storbritannien. Det betyder att om du inte bor i Storbritannien har du inte tillgång till dess kanaler. Upphovsrättslagar är orsaken bakom begränsningar. Kanalen i sig har ingenting att göra med avblockeringen. För att följa internationella upphovsrättslagar, till exempel innehållsleverantörer, införa IP-förbud på IP-adresser utanför Storbritannien.

Den goda nyheten är att vi har två verktyg som kan kringgå dessa begränsningar var som helst i världen, till och med Grekland!

Mest populära brittiska kanaler

Här är en lista över kanaler Brittiska utlandsresor och turister som tillbringar utomlands vill strömma mest online:

 • BBC iPlayer
 • ITV Hub
 • Kanal 5 (my5)
 • Kanal 4 (Alla 4)
 • TVPlayer
 • Sky GO
 • Nu TV

Se UK-kanaler i Grekland – VPN

Den första onlineverktyg du kan använda dig av till åtkomst till brittiska kanaler i Grekland är en VPN, Virtuellt privat nätverk.

EN VPN är en online cybersecurity-tjänst som:

 • Krypterar och skyddar dina data från tredje parter och attacker.
 • Omdirigera din onlinetrafik genom dess mycket säkra servrar.

Enkelt uttryckt, en VPN säkrar dina data och säkerställer det din anslutning förblir privat. Det coola med VPN är dock att de hamnar ändra din offentliga IP-adress också. När din onlinetrafik reser genom den servern i ett annat land, din offentliga IP-ändringar för att matcha platsen för din anslutna server. På detta sätt också VPN fungera som kraftfulla IP-spoofingverktyg för sladdar över hela världen.

Avblockera UK-kanaler – steg

Så här kan du använd en VPN för att titta på brittiska kanaler i Grekland:

 1. Skaffa dig en betrodd VPN-leverantör.
 2. Ladda ner och installera sedan VPN-appen som är kompatibel med din strömningsenhet. I allmänhet hittar du appar för Windows, iOS, macOS och Android. Med topp-tårn-VPN-skivor kan du också hitta appar för Smarta TV-apparater, Kodi, Ruko, PS4, Xbox One, och andra.
 3. Starta appen och anslut till en server i Storbritannien.
 4. Gå till kanalen du vill titta på och njut av dina program!

Allt som återstår för dig är att ta reda på vilken leverantör du bör välja. Vi har också ryggen till den här:

Bästa VPN för Grekland

Säkerhetsekspert, Charles har gjort forskningen och lyckats ta fram en lista över VPN: er som fungerar perfekt för Grekland. Hans bästa val gick till ExpressVPN för dess kvalitetsservice, utmärkt kundsupport och omfattande servernätverk.

Det råkar också ha en fantastisk 30-dagars återbetalningspolicy. På detta sätt kan du prova tjänsten en hel månad innan du förbinder dig. Ja, garantin är ”inga frågor ställs. Om du inte är en fan av ExpressVPN, du kan kolla in dessa VPN-leverantörer istället:

Titta på brittiska kanaler i Grekland med ett smart DNS

Vissa människor bryr sig inte så mycket om en VPN: s extra säkerhetsfunktioner. Detta är ännu sannare i länder med generellt långsamma anslutningar, eftersom VPN: n saknar ner ditt internet lite. Om du är en av dessa människor kan du göra det använda en smart DNS-proxy istället. En smart DNS-proxy är en onlinetjänst som ger dig åtkomst till en specifik lista över blockerade kanaler. Så här skiljer sig ett VPN från en Smart DNS-proxy:

 • Smarta DNS-proxyer behöver konfigureras. Det finns dock inga appar du kan ladda ner för att köra det. Lyckligtvis har de vanligtvis guider som kan hjälpa alla nykomlingar att ställa in allt.
 • De använder inte krypteringar, vilket innebär att en smart DNS inte är lika säker som en VPN.
 • Eftersom de inte dirigerar din trafik bromsar inte Smart DNS-proxyer din anslutning.
 • En smart DNS kommer inte att fungera om din ISP använder transparenta proxyer eller DNS-kapning.
 • Din IP kommer inte att ändras när du använder en smart DNS. Det skadar inte din offentliga IP-adress.

Bästa smarta DNS för Grekland

Jag föreslår att du använder Unlocator som din smarta DNS-leverantör under din vistelse i Grekland. Det finns en enorm lista över oblockerade kanaler med brittiskt innehåll – som det kan ge dig tillgång till. Om jag inte har misstag kan Unlocator avblockera mer än 200 kanaler.

Det danska företaget erbjuder också raka guider för att hjälpa nybörjare med konfigurationsprocessen. Du kan också dra nytta av en 7-dagars gratis provperiod utan att använda ett kreditkort för att aktivera det igen. Du kan använda 14-dagars återbetalningsperiod efter rättegången, vilket innebär att du ser till att Unlocator fungerar för dig innan du gör några åtaganden.

Titta på brittiska kanaler i Grekland – slutliga tankar

Så det, mina damer och herrar, är hur ni kan avblockera Storbritanniens kanaler i Grekland. Kom ihåg att använda endera en VPN eller ett smart DNS hjälper dig inte att hoppa över någon form av registreringsavgift som krävs av din valbara kanal. Alla dessa verktyg ta bort geo-blocken och ger dig tillgång till de brittiska kanaler du vill ha.

Har du några andra sätt du kan titta på UK-kanaler i Grekland? Dela dina förslag i kommentaravsnittet nedan.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map