Hur man tittar på Bundesliga Live Online

De Säsongen 2019/20 är officiellt här alla. Fotbollsfans är till för en behandling i år. Det handlar inte om hur Dortmund kommer att trycka Bayern ännu hårdare i år eftersom de vinner över mästarna i DFL-Supercup Tidigare den här månaden. Nej, det handlar om att ligan är det finns nästan överallt för live-streaming. Du såg rätt, var du än befinner dig finns det en kanal där ute för dig. Även om ditt land saknar en programföretag följer du den här guiden och lär dig hur man kan se Bundesliga live var som helst.

Hur man tittar på Bundesliga Live Online

Hur man tittar på Bundesliga Live Online

Var du kan titta på Bundesliga 2019/2020 Around the World?

Det råder ingen tvekan om att Tyskland förser fotbollsvärlden med bästa fotbollslag någonsin. Det är därför det inte är någon överraskning av intresset i Bundesliga över hela jorden.

Lyckligtvis har sporten sändningskanaler i mer än 60 olika länder, vilket innebär att det är god chans att den som läser detta har en officiell kanal för ligan. Men efter att ha tittat på kanalerna kanske vissa av er inte hittar deras region angivna.

Du kan försöka komma åt ett annat lands kanal, men det får du ingenstans. Du förstår, Bundesliga streamingtjänster är det geo-begränsade. Det betyder att de bara tillåter åtkomst till tittare som bor i deras respektive länder.

För att bestämma en besökares läge tittar de på deras IP-adress. Om användaren inte befinner sig inom kanalens sändningsområde, a geo-felmeddelande kommer att dyka upp.

Låt mig ge dig ett exempel. Det här är vad du får när du försöker strömma BT Sport utanför Storbritannien:

“Tyvärr, den här videon är inte tillgänglig i ditt land.”BT Sport-fel

Det är okej. Oavsett var du bor har jag gett dig en lösning nedan för kringgå geo-restriktionerna pålagt kanalerna. Innan du går till den delen, ta en titt på 2019/20 Bundesliga officiella programföretag:

Ett gratis strömningsalternativ?

Tyvärr måste detta avsnitt nämnas varje gång en större liga pågår. Alla gillar allt som inte kostar dem pengar – gratisprover, gratis försök och vårt fall idag, gratis streamingwebbplatser.

Jag vet, de flesta tittarna gör det. Tyvärr, olicensierade streamingwebbplatser är oundvikliga när det gäller stora sportevenemang. Men dessa alternativ kommer att göra dig mer skada än nytta. Först ger de ett långt sämre visningsupplösning. Jag tror inte ens att de är i 360p. Det är inte allt; det beaktas piratkopiering (olagligt).

Tja, Bundesliga kommer inte bara att sitta stilla och se att dess innehåll blir piratkopierat. De arbetar nu med NAGRA, ett världsledande företag för innehållsskydd och tv-lösningar med flera skärmar. Så var försiktig, du kan få problem bara för att spara på några få dollar.

Om du fortfarande är fokuserad på att få gratis Bundesliga streaming, du kan göra det på det officiella sättet. På Nya Zeeland, Youtube sänder gratis alla matcher. Men det är bara tillgängligt för dem i landet. Om du är utomlands, fortsätt bläddra så kommer du att titta Bundesliga var du än är på nolltid.

Bundesliga – In Select Countries No More

Regionala begränsningar kan ibland bli smärta i nacken. Men det håller på att förändras nu. Med en Virtuellt privat nätverk, du kan undvik geo-blockering oavsett var du bor över hela världen.

Om du är en expat i ett land där det inte finns någon täckning kan du alltid göra det ring tillbaka till ditt land som har en ström. Det beror på servern du ansluter till.

Om du väljer en server i USA, låt oss säga, får du en Amerikansk IP-adress. Det betyder att din trafik verkar komma från den regionen. Som ett resultat kommer du att kunna strömma liknande ESPN +, Hulu, och naturligtvis Fox Sports. Detsamma gäller för alla kanaler på vår lista om du ansluter till en server i deras respektive länder.

Andra än så har en VPN mycket mer att erbjuda. Här är en snabb inblick.

 • VPN: er är helt säkra. De krypterar din trafik och förhindrar webbplatser från att spåra din aktivitet online.
 • VPN-appar är tillgängliga att ladda ner på PC, Mac, Android, iPhone och iPad.
 • När du ansluter till en indisk VPN-server blockeras alla indiska webbplatser inklusive Star Sports och Hotstar.
 • Om du vill avmarkera strömningskanaler från andra regioner byter du till en VPN-server som finns i det landet.
 • VPN raderar all din trafik via en fjärr VPN-server. Även om detta är säkert och inte äventyrar din integritet, saknar det din internethastighet med cirka 15%.

Stegen

Avblockeringen är väldigt lätt när du vet hur du går igenom. Låt mig visa dig hur du kan se Bundesliga 2019/20 live var som helst:

 1. Först, prenumerera på en virtuell privat nätverkstjänst. Om du bläddrar igenom recensioner är jag helt säker på det ExpressVPN har dykt upp varje gång.
 2. När du har skapat ett konto, ladda ner deras VPN-applikation på din enhet.
 3. Kör appen, logga in, och navigera till serverlistan.
 4. Välj en server enligt kanalen du vill titta på ligan på:
  • US-server för Fox Sports.
  • Brittisk server för BT Sport.
  • Nya Zeelands server för Youtube (gratis).
  • Kanadensisk server för Sportsnet, etc. …
 5. Aktivera kanalens dedikerade Ansökan eller besök officiell hemsida.
 6. Stream Bundesliga 2019/20 bo var som helst.

Jag använder för närvarande ExpressVPN till avblockera Star Sports i Tyskland och titta på Bundesliga live gratis online utan problem. ExpressVPN har snabba indiska VPN-servrar vilket innebär att du inte kommer att möta några buffrande problem när du tittar på Star Sports live feed.

Hur man tittar på Bundesliga Free Live Online med Smart DNS Proxy

VPN är mycket pålitlig när det gäller kringgå geografiska begränsningar. Vissa lokala streamingkanaler kan dock blockeras så länge du är ansluten till VPN-servern. Om du vill se Bundesliga-spel gratis live online på dina strömningsenheter men inte tappa åtkomst till dina lokala kanaler, använd Smart DNS.

 • Smart DNS ändrar inte din IP-adress. Det tar bara hand om den del av din trafik som visar din plats.
 • Med Smart DNS kan du avblockera kanaler från olika länder samtidigt. Se Star Sports, Sky Sports, BBC iPlayer och Fox Soccer 2Go på samma gång.
 • Alla dina strömningsenheter utom Roku fungerar med Smart DNS. Det inkluderar PS3, PS4, Smart TV, Chromecast, Apple TV, Amazon Fire TV, Xbox, och mer.
 • Det finns inget behov att ladda ner ytterligare programvara till konfigurera Smart DNS på din enhet.

Inte alla smarta DNS-proxytjänster stöder avblockering av Star Sports utanför Indien. dock, Unlocator gör. Den goda nyheten är att du kan prova Unlocator till titta på Bundesliga live online gratis med en kostnadsfri 7-dagars rättegång – inget kreditkort krävs.

Hur man tittar på Bundesliga Free Live Online med VPN eller Smart DNS Proxy?

Du kan titta på Bundesliga live gratis online via valfri kanal om du använder VPN eller Smart DNS-proxy. Kom ihåg att allt du behöver göra är att välja en kanal och ansluta till en VPN-server i respektive land.

Efter det kan du strömma Bundesliga vart du än är. Så, tror du Bayern kommer att ta på sig det? 8: e i rad titel? Slå mig med dina förutsägelser nedan.

Spara

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me