Hur man tittar på Celebrity Family Feud 2019 Live Online

Är du redo att starta din sommar med någon “Feudy” attityd? Om så är fallet, vänta sedan din favorit-TV-värd Steve Harvey den 9 juni när Celebrity Family Feud återvänder för sin sjätte säsong. Som vanligt kommer ABC Go att visa showen inom sina sommarpremiärer. Därför är här allt du behöver veta om hur du kan titta på Celebrity Family Feud 2019 live online.

Hur man tittar på Celebrity Family Feud 2019 Live Online

Hur man tittar på Celebrity Family Feud 2019 Live Online

Celebrity Family Feud på ABC Go

Om du bor i USA kan du se Celebrity Family Feud live på ABC Go. Problemet ligger dock hos dem som bor utomlands. ABC Go fungerar endast när en användare närmar sig sitt innehåll med en amerikansk IP-adress. Om det inte är fallet kommer ABC att blockera din åtkomst direkt.

Din IP-adress hjälper kanalen eller någon annan onlinetjänst att avgöra din fysiska plats. När du är kompromitterad som bosatt utomlands kommer ABC Go att upphöra med din åtkomst. Istället för att få din video får du ett geofelmeddelande som anger följande:

”Du verkar vara utanför USA eller dess territorier. På grund av internationella rättighetsavtal erbjuder vi bara den här videon för tittare som ligger i USA och dess territorier. “
Kändisfamiljens feudfel

Lyckligtvis finns det ett sätt att kringgå de geo-begränsningar som ABC Go ålägger. Om du använder ett VPN verkar du komma åt kanalens webbplats från dess täckningsområde. Hur kan du fråga? Gå lite mer till söder och ta reda på det.

Hur man tittar på Celebrity Family Feud Live med en VPN

Ett virtuellt privat nätverk är ett verktyg som används för att ändra din nuvarande vistelseort och visas någon annanstans. Du kan göra det genom att ansluta till en VPN-server i ett valt land. När du trycker på connect kommer du att få en IP-adress i regionen där servern är belägen. Så småningom kan du få tillgång till regionens exklusiva innehåll oavsett var du befinner dig.

Dessutom fanns ett VPN som ett säkerhetsverktyg för dina surfaktiviteter. Det omdirigerar din trafik genom en privat tunnel som krypterar den i processen och skyddar den mot hackare och cyberbrottslingar. Dessutom blir din IP-adress tillslagen, vilket innebär att din internetleverantör inte kommer att kunna spionera på vad du gör när du surfar på internet. Det är vad vi vill kalla anonym surfning. Med det sagt, låt oss ta en titt på hur du gör avblockera ABC Go och se Celebrity Family Feud live:

 1. För att starta processen måste du hitta en ansedd VPN-leverantör och registrera dig för dess tjänst. Enligt min åsikt, ExpressVPN borde vara ditt bästa val.
 2. När du har skapat ett konto kan du ladda ner och installera VPN-klienten på en kompatibel enhet som Android, iOS, PC eller Mac.
 3. Logga in nu med ditt VPN-konto och öppna serverlistan.
 4. Eftersom ABC Go är i USA behöver du en amerikansk server. Du kan hitta det i det rekommenderade avsnittet för en snabbare strategi.
 5. Tryck på anslutningsknappen och vänta lite tills anslutningen sker.
 6. Slutligen, starta ABC Go och ström Celebrity Family Feud live var du än är.

Om du fortfarande är förvirrad och inte vet vilket VPN du ska välja, använd ExpressVPN eftersom det är en av de bästa VPN: n i branschen. Du kanske inte håller med, men granskar över hela världen så. Om du fortfarande inte är övertygad kan du prova en av dessa topp VPN för ABC Go istället.

Celebrity Family Feud – Vad man kan förvänta sig?

Den älskade populära stand-up komiker och prisbelönta spelshowen Steve Harvey är tillbaka för ännu ett år trivia kul. Om du bara stämmer in på showen, låt mig fylla i detaljerna. Kändisfamiljens feud puttar skådespelare, sångare, idrottsmän och andra kändisar mot varandra. Men det är inte den roliga delen, de är tänkta att samarbeta med sina familjemedlemmar för att få de mest populära svaren på enkätfrågor.

Den vinnande sidan får ett anständigt pris som ska doneras för välgörenhet. Så showen är inte bara rolig utan också för en god sak. Kommer du ihåg vad som hände under den fjärde säsongen? Vi fick se sådana som Team Kardashian vs. Team West, Stephen Curry vs. Chris Paul, “Grey’s Anatomy” kontra “Station 19”, inuti NBA vs. MLB All-Stars bland andra. Om den här säsongen är lika spännande som den fjärde garanterar jag en sommar full av skratt och kul.

På grund av dess popularitet fick Celebrity Family Feud versioner i olika delar av världen. Dessa regioner inkluderar Australien, Belgien, Storbritannien och Tyskland. De är värd av Grant Denyer, Chris Van den Durpel, Vernon Kay respektive Daniel Harwich.

Efter att ha avbrutits på NBC tog ABC över den officiella sändningen av showen och ändrade reglerna lite. ABC-versionen använder inte ett turneringsformat. Två spel ingår i ett avsnitt där var och en avslutas med en Fast Money-runda för ett pris på 25000 $. Om familjen tappar och inte genomförde den omgången, vinner de 5000 $ för sin välgörenhet. Så vinner eller förlorar, välgörenhet är den största attraktionen i denna fantastiska show.

ABC Go-kompatibla enheter

En hel massa enheter stöder ABC Go-appen:

 • Android
 • iPhone
 • iPad
 • Eld-TV
 • Roku
 • Apple TV
 • PC
 • Mac

Hur man tittar på kändisfamilj fejd live – sista tankar

ABC har fastställt sitt sommarschema och det är tungt på spelutställningar. Huvudfokuset i sommar är dock ingen annan än Celebrity Family Feud. Oavsett om du är i USA eller utomlands spelar det ingen roll. Med ett VPN behandlas du som lika. Gå vidare, investera i en riktig VPN-leverantör och strömma Celebrity Family Feud bor var du än är.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me