Hur man tittar på Channel 4’s The Circle S2 var som helst

Har du någonsin frågat dig själv varför vi inte borde ta allt på sociala medier på ett uppskattat värde? Det finns ett sätt att svara på det – titta på The Circle säsong 2. Popularitetsprogrammet återvänder till Channel 4 den 24 september 2023. Men det finns en fångst. Även om showen handlar om popularitet, är det kanalvärden nått ingenstans utanför Storbritanniens gränser. De som bor utomlands kan inte komma åt Channel 4 på grund av geo-begränsningar. Tja, det är allt tidigare. Det finns ett sätt för dig att bevittna vad sociala medier kan var du än befinner dig. Läs vidare och ta reda på det hur man ser The Circle säsong 2 live var som helst.

Hur man tittar på Circle Season 2 Live online

Hur man tittar på Circle Season 2 Live online

Cirkeln på kanal 4

Alla 4-logotypenNågra av er kallar det fortfarande 4oD, men det är nu All4. Streamingtjänsten har blivit en av de största kanalerna i Storbritannien. När du skapar ett konto kommer du att kunna strömma hela Kanal 4: s innehåll gratis. Det är kanske därför All4 lockade mer än 18 miljoner registrerade användare till sin video-on-demand-tjänst.

Men vad de flesta av er inte vet ännu är att ni nu har möjlighet att bli av med de irriterande annonser. Du kan betala 3,99 £ (5,31 $) / månad och säga adjö till de reklam som dyker upp då och då.

Men det finns ett problem som en extra månadsavgift inte kan lösa, geo-begränsningar. All4 är en on-demand-tjänst som bara tillåter Storbritanniens invånare för att få åtkomst till dess innehåll. Det betyder bara de med en Storbritanniens IP-adress kan strömma The Circle säsong 2 och andra Channel 4-shower.

  Hur man tittar på NHL på FireStick Live

Ser du, tjänsten tittar på din IP-adress för att fastställa din plats. När det bestämmer att du är utomlands (och det kommer) kommer du att vara det blockerad på pricken. Vill du se hur? Det här är vad jag fick för ett tag sedan när jag försökte sammanfatta den första säsongen:

“Tjänsten är för närvarande inte tillgänglig i ditt område.”Channe 4 The Circle Error

Jag lovade dig att du skulle titta på andra säsongen av Cirkeln oavsett var du bor. Ja, det är precis vad som kommer att hända i nästa del av den här guiden.

En större cirkel – The Circle S2 Global Stream

Nästan 3,49 miljarder människor är aktiva internetanvändare (cirka 58% av världens befolkning). Dessa personer surfar på internet utan att veta vad som finns ute och väntar på en chans att skörda sina privat information. Nåväl, några är medvetna om, och de har redan gjort något åt ​​det, de använder a Virtuellt privat nätverk.

En VPN skapar en privat väg mellan dig och en fjärrserver som drivs av leverantören. Medan dina data passerar genom den tunneln, blir det krypterade, och din internetprotokoll (IP) blir maskerat. Som ett resultat kan inte ens erfarna hackare skörda dina uppgifter även om du använder offentliga nätverk.

Det är dessutom två fördelar att dölja din IP-adress. Först kommer du till täcka dina surfaktiviteter och undvik alla slags övervakningsförsök även av din Internetleverantör. För det andra, (du kommer att älska den här), du kommer till kringgå regionala begränsningar. Du förstår att när du ansluter till en server får du en IP-adress i regionen där den är baserad.

Till exempel, om servern är i Storbritannien, a Brittisk IP-adress du ska ta emot. Detta markerar dig som en användare som har tillgång till internet direkt för Storbritannien, vilket betyder att du kommer till tillgång till onlineinnehåll där precis som alla andra invånare. Det inkluderar Kanal 4 om du inte kunde linda huvudet runt det.

  Cómo ver a Canelo Alvarez vs Sergey Kovalev en vivo en línea

Stegen

Återstoppningsprocessen är enkel. Bara följ stegen nedan, och du kommer att titta på The Circle säsong 2 på nolltid:

  1. Prenumerera på en VPN-tjänst som har snabba servrar i Storbritannien. Jag föreslår starkt ExpressVPN.
  2. Ladda ner och installera deras VPN-klient på din enhet. Du hittar appar för Android, iOS, PC, Mac och FireStick.
  3. Nu, logga in med ditt användarnamn och lösenord. Du kan bli ombedd en bekräftelseskod (hitta den i din e-post).
  4. Öppna sedan VPN-serverlistan och anslut till en UK-server.
  5. Vänta tills anslutningen sker och starta kanal 4.
  6. Stream The Circle säsong 2 var som helst.

ExpressVPN är ett utmärkt val att avblockera Channel 4 utanför Storbritannien. Det sätter inte lock på bandbredd, så att kunder inte behöver gå igenom konstant buffrande och pixelströmning.

VPN-leverantören låter dig ansluta till mer än 3000 servrar i 94 länder, Inklusive 5+ i Storbritannien. Så oroa dig inte, du kommer inte att få slut med alternativen med den här.

Men om denna leverantör inte är det du letar efter, har jag satt ihop ett par andra topp-VPN: er för All4 i tabellen nedan. Kolla in dem och välj det du tycker passar för dina online behov.

Inuti cirkeln – vad vi vet hittills

Om du är ny i showen, Cirkeln inkluderar tävlande som bor i samma byggnad, men ändå olika lägenheter. Ingen av dem får se varandra; endast tittare kan använda kamerorna som tittar på varje rörelse.

Tävlingarna möter aldrig varandra. Det enda sättet att kommunicera är med titulär cirkel, en röstaktiverad applikation på sociala medier. Det handlar om popularitet. Du kan gå vidare och vara dig själv, någon annan, vad du än vill, bara bli populär.

Förra året, tävlande Alex Hobern vann £ 75 tusen poserar som “Kate.” I år kommer det dock att vara 100 000 pund. Så vem tror du kommer att förfalska det mest för att vinna det stora priset??

  Hur man förbättrar VPN-hastighet och prestanda

Tävlingarna är mestadels domarna, där de betygsätter varandra vad gäller popularitet. Om du inte är så populär, du kommer att blockeras. Men det är inte allt. Du får också träffa de andra spelarna innan du elimineras. Så vi kan säga att i slutändan går den mest populära spelaren i slutet av serien hem med kontantpriset.

Det bästa med den andra säsongen är att tittarna får fler interaktioner med tävlande. De kommer att kunna påverka hur tävlande kommer att spela. Jag tror att detta kommer att leda till oväntade och överraskande konsekvenser, nej? Vi måste bara vänta och se.

Emma Willis (Big Brother) är värd för showen, så missa inte den. Circle säsong 2 sänds den 24 september 2023, live på Alla 4. Om du inte kommer ihåg vad som hände förra året, låt oss gå igenom denna sammanfattning innan andra säsongen har premiär:

Alla 4 – kompatibla strömningsplattformar

Det bästa med All 4 är att du kan titta på innehållet på nästan alla appar som är kända för människor. Så oavsett vilken plattform du använder, alla 4 har täckt dig. Du kan stream The Circle Season 2 på:

The Circle Season 2 Anywhere – Parting Words

The Circle har främjats kraftigt av Kanal 4 i anledningen till säsong 2: s premiär. Tja, om det är lika populärt som förra säsongen, är det värt att marknadsföra det. Förra säsongen fick 1 miljon tittare, men nu, som alla runt om i världen kan strömma det, vem vet hur betyg kommer att bli.

Streaming Channel 4 utomlands är nu möjligt med ett VPN. Bara anslut till en UK-server, och du kommer att streama The Circle S2 live var som helst. Jag är ett stort fan av showen. Så om du känner för att prata om vem som kan vinna det, kontakta mig i kommentarerna nedan.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me