Hur man tittar på CMT utanför USA

Hur man tittar på CMT utanför USA? Människor bevittnade världs-TV-premiären av Kelly Clarksons “American Woman” live vid CMT Music Awards 2018 den 7 juni, och det var inte mindre än fantastisk. Tyvärr missade många fans som bor utanför USA föreställningen eftersom de inte har tillgång till kanalen som sänder evenemanget. CMT är en amerikansk bas- och satellit-tv-kanal som ger dig landets nyheter, musik, TV-program och radio.

Hur man tittar på CMT utanför USA

Hur man tittar på CMT utanför USA

Så om du är ett fan av landet, så är CMT kanalen för dig. Amerikanska fans som bor i Kanada, Australien, Frankrike, Storbritannien eller till och med Tyskland kan inte titta på eller strömma något av CMT: s innehåll på grund av geografiska begränsningar. Emellertid kan amerikanska expat eller någon fan från någon del av världen säkra åtkomst till CMT via en VPN eller Smart DNS-proxy på deras PC-, Mac-, Android- och iOS-enheter. Läs vidare för att ta reda på hur.

Se CMT utanför USA med en VPN

CMT är kanalen där du kan läsa exklusiva nyheter om topp countrymusikartister som Keith Urban när du delar en av hans hemligheter till framgång. Du får strömma musik från countrymusiks hetaste artister, stigande stjärnor och största namn som Carrie Underwoods Champion ”Feat. Ludacris. Och om det inte räckte är CMT där du kan titta på direkt-TV på Directv, Mediacom och Suddenlink och populära program som Hemförbättring, Last Man Standing och Full House.

Det spelar ingen roll om du inte är inom USA: s gränser eftersom en VPN kan få det att se ut som du är. Så det här fungerar. Du kan inte komma åt CMT om kanalen upptäcker ett försök att komma åt med en icke-amerikansk IP-adress. För att ändra det måste du få ett VPN. Vad en VPN skulle göra är att byta ut din nuvarande IP-adress mot en amerikansk adress så att du kan komma åt CMT. Följ dessa steg för att avmarkera CMT utanför USA:

  1. Registrera dig med en VPN-leverantör (helst ExpressVPN).
  2. Ladda ner och installera VPN-appen på den enhet du vill streama CMT på.
  3. Starta applikationen.
  4. Anslut till en amerikansk server för att få en amerikansk IP-adress.
  5. Njut av den bästa countrymusiken, shower och evenemang du eventuellt kan begära.

Bästa VPN för CMT

ExpressVPNTjänst i USA ersätter din IP-adress med en amerikansk så att du kan avblockera CMT eller någon annan amerikansk baserad kanal eller webbplats. Denna tjänsteleverantör bryr sig om sekretess och säkerhet mer än du gör, varför de använder tuffa krypteringsprotokoll för att säkerställa att dina data är säkra och borta från hackarens ögon. ExpressVPN: s säkerhetsstandarder förhindrar störningar i tredje delen, vilket betyder att ingen kan veta om någon av dina kringgående och avblockerande aktiviteter. Mer information om andra VPN-tjänsteleverantörer finns i tabellen nedan.

Titta på CMT utanför USA med Smart DNS Proxy

En annan metod som hjälper dig att få CMT utanför USA är en Smart DNS-proxy. Nu fungerar det här verktyget inte som en VPN eftersom en smart DNS-proxy inte ger dig en tillfällig IP-adress. En smart DNS-proxy omdirigerar delvis trafiken som krävs för att bestämma din geolokalisering via dess DNS-servrar så att du kan använda för att kringgå regionala begränsningar och avblockera kanaler som inte är tillgängliga i ditt land. Kanalerna du får ta bort spärren beror emellertid endast på vilken Smart DNS-proxy-tjänst du använder. Så här kan du använda Smart DNS för att avblockera CMT utanför USA:

  1. Först, gå över till Unlocator och registrera dig för sin kostnadsfria 7-dagars provperiod.
  2. Följ dessa videor / installationshandledning för att konfigurera Smart DNS på din streamingenhet.
  3. Besök CMT eller starta appen på din enhet.
  4. Strömma CMT från var som helst i världen.

Inte för att vara partisk eller något, men efter att ha genomfört några tester har vi kommit fram till det Unlocator är den bästa smarta DNS-proxytjänsten där ute. Det garanterar att kringgå geo-begränsningar från hela världen. Det erbjuder också en 7-dagars gratis provperiod, vilket innebär att du har tillräckligt med tid att bestämma dig.

Titta på CMT utanför USA

Du behöver inte längre gnälla att klaga över att du inte kan komma åt några av de bästa USA-baserade kanalerna utomlands eftersom du nu har två lösningar för att krydda din streamingupplevelse. Fånga upp alla dina CMT-favoriter, strömma hela avsnitt av “Nashville”, få tillgång till exklusivt innehåll och kolla in CMTs specialevenemang när som helst var som helst med en VPN och Smart DNS-proxy.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me