Hur man tittar på CNBC utanför USA med en VPN eller smart DNS

Den globala ekonomin förändras. Handelspolitiken förändras och marknaderna omdefinierar sig för att hålla jämna steg. Det är dags att vara uppmärksam på finansiella nyhetssajter, som CNBC.

Hur man tittar på CNBC utanför USA

Hur man tittar på CNBC utanför USA

Finns CNBC utanför USA?

CNBC är, trots kontroverserna kring det, en av de mest såg finansiella nyhetskanalerna. CNBC har olika versioner utanför USA som tillgodoser olika finansiella marknader. Den amerikanska versionen av kanalen kan dock inte nås utanför USA. Om du vill hålla dig uppe på den finansiella marknaden i staterna måste du hitta ett sätt att blockera CNBC utomlands.

Jag kommer att förklara två metoder du kan använda för detta: VPN och Smart DNS.

Hur man avmarkerar CNBC utomlands med hjälp av en VPN

Den första metoden som jag kommer att förklara för att blockera CNBC: s regionala begränsningar är VPN-metoden. En VPN, kort för Virtual Private Network, är en mjukvara som krypterar dina data och omdirigerar all din trafik till en privat och säker anslutning. En VPN kan hjälpa dig att vara anonym och säker online, även om du använder offentlig WiFi.

Anledningen till att en VPN kan avblockera regionalt begränsat innehåll är att en VPN ansluter dig till olika servrar runt om i världen för att upprätta den säkra anslutningen som jag nämnde tidigare. När du ansluter till en server som inte finns i ditt land ändras din offentliga IP-adress för att spegla serverns. Så här kan ett VPN hjälpa dig att blockera regionala begränsningar.

Hur man ställer in ett VPN

Att prenumerera på och ställa in ett VPN är relativt enkelt. Så här kan du få en VPN och avblockera CNBC var som helst i världen:

  1.  Gå till en VPN-leverantörs webbplats och registrera dig för tjänsten.
  2. Ladda ner applikationen som passar den enhet du ska använda. Som tumregel kommer VPN: er att ha en app för Mac, Windows, iOS, och Android enheter.
  3. Starta appen på din enhet och logga in.
  4. Anslut till en amerikansk server och vänta några sekunder tills anslutningen upprättas.
  5. Gå till CNBCs live stream och njut! *

Det är så enkelt! Det bra med ett VPN är att de redan har applikationer (ibland till och med webbläsarplugins) som du kan använda. Du behöver inte ha en teknisk bakgrund för att använda ett VPN.

Bästa VPN för att streama CNBC live

Jag föreslår att prenumerera på ExpressVPN. Det anses vara den högst rankade VPN-tjänsteleverantören och har en lång lista med funktioner som hjälper den att behålla sin position globalt. ExpressVPN har över 2000 servrar i mer än 94 länder, så du kan eventuellt avblockera fler geo-blockerade webbplatser.

ExpressVPN har en pålitlig 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti, så att du kan testa det och se om tjänsten fungerar för dig.

Om så inte är fallet är här en lista över andra VPN-leverantörer som du kan använda:

Hur man tittar på CNBC utomlands med en smart DNS

Den andra metoden du kan använda för att avblockera den amerikanska CNBC utomlands är att använda en smart DNS. En smart DNS, till skillnad från ett VPN, är en tjänst du kan prenumerera på som är specifik för att avblockera geo-begränsade webbplatser. Till skillnad från en VPN är inte en smart DNS inte en tjänst som ber dig välja en server att ansluta till. En leverantör kommer att ha en lista med oblockerade kanaler som är tillgängliga via Smart DNS.

Med andra ord, när du vill avblockera en specifik kanal med en smart DNS måste du se till att kanalen stöds av den smarta DNS som du väljer.

Några saker att tänka på när du använder en smart DNS

Som jag nämnde ovan är inte ett smart DNS detsamma som ett VPN. En VPN kommer att säkra din onlinedata och trafik, medan en smart DNS endast maskerar din IP. Det stämmer, din offentliga IP-adress ändras inte faktiskt när du använder en smart DNS. Andra saker du bör vara medvetna om är:

  • Ett smart DNS påverkar inte din internethastighet.
  • Smarta DNS-proxyer skyddar dig inte från DNS-kapning eller transparenta proxyer.
  • En smart DNS måste konfigureras, till skillnad från ett VPN.
  • Konfigurationen av en smart DNS kan göras på ett bredare urval av enheter, till exempel PC, Mac, Android, Apple TV, Amazon Fire TV, PS3, PS4, Xbox, iOS, etc…

Bästa smarta DNS för att avblockera CNBC

Jag använder Unlocator som min smarta DNS. Det ger dig tillgång till över 200 oblockerade kanaler, inklusive CNBC, och har ett bra kundserviceteam som alltid är redo att hjälpa. Unlocator tillhandahåller också guider och handledning som leder dig genom konfigurationsprocessen.

Unlocator har en kostnadsfri provperiode på 7 dagar utan kreditkort och en 14-dagars återbetalningspolicy. Försök, det är en otrolig tjänst som sparar dig mycket tid och energi med din streaming.

Se CNBC utanför USA – slutliga tankar

Där har du det, två enkla metoder för att avblockera den amerikanska versionen av CNBC. Jag föreslår att du testar båda metoderna och ser vilken som fungerar bäst för dig. Om du bara är intresserad av att strömma några kanaler kan en smart DNS vara tjänsten för dig. Om du är intresserad av idén om online-säkerhet är en VPN det du bör titta på.

* Den amerikanska versionen av CNBC kräver en amerikansk TV-leverantör för åtkomst. Varken en VPN eller en smart DNS kommer att kunna ta bort detta krav.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me