Hur man tittar på Coronation Street utanför UK Online

Kommer du ihåg den tiden då jag ville titta på Coronation Street men jag var utanför Storbritannien, och jag kunde inte? Nej? Hur som helst, poängen är att jag inte ens kunde komma åt det på grund av ”geo-begränsningar”. Det betyder egentligen att jag inte är det på rätt plats att titta på Coronation Street. Jag måste på något sätt flytta, verkar vara i Storbritannien, och då få tillgång till itv-program. Är det till och med möjligt? Med en VPN och smart DNS, Ja det är det.

Stream Coronation Street Free Live

Stream Coronation Street Free Live

Coronation Street är den längstgående brittiska tvålen. Den debuterade tillbaka 1960 och har samlat en enorm fans under åren. Om du är en brittisk expat som bor utomlands eller är en fan av brittiska TV-serier som bor i Australien, Kanada eller USA, kan du ha svårt att följa din favoritprogram online. Det beror på att ITV, den officiella streamingkanalen för Coronation Street, är blockerad utomlands. Men vi kommer att fixa det.

Första steget – Skapa ditt gratis ITV-konto

På det sättet måste du fortfarande registrera dig för ett ITV-konto så att du kan strömma dets innehåll oavsett om det är en gratis streamingkanal. För att skapa ditt konto måste du följa stegen nedan. På så sätt får du ett gratis itv-konto i alla länder över hela världen, inklusive USA, Kanada och Australien.

 1. Till att börja med, gå vidare till ITV: s webbplats.
 2. Klicka på “Logga in”, upp i det högra hörnet
 3. Välj “Registrera dig nu” på nästa sida.
 4. Fyll i din information och detaljer. Detta inkluderar ditt namn, e-postadress och födelsedatum.
 5. Ange ‘WC1X 0AA för ‘postnummer’ men utan offerten.
 6. Kryssa av i en check i rutan för ITV: s villkor.
 7. Slutligen, välj “Jag är redo”.
  How to Watch ITV in Ireland

Okej, så nu får du ett e-postmeddelande där du ber dig bekräfta ditt konto genom att klicka på länken. Efteråt kan du använda ditt gratis ITV-konto. Nu när ditt konto är klart läser det som återstår hur man använder avblockeringsverktygen.

Strömma Coronation Street Live Online med VPN

Slösa inte din tid med att försöka komma åt det om du var utanför Storbritannien eftersom du bara kommer att möta detta meddelande: “Vi är ledsna. ITV Hub är endast tillgängligt för tittare i Storbritannien ” eller det här “Vi är ledsna. Den här videon är inte tillgänglig just nu. ” Båda är otroligt irriterande, så tack för att det finns ett VPN. Annars, hur ska Brtish expats och tvålfans titta på Coronation Street?

När du ansluter till ett VPN kommer du först få säkerhet, och andra få en ny IP-adress. Hur så? Din VPN omdirigerar din onlinetrafik och data via en av de servrar du väljer, krypterar den först sedan ger den IP-adressen som matchar den för servern som ligger på den plats du valde.

I grund och botten ett virtuellt privat nätverk ger dig en brittisk IP-adress som ger dig tillgång till och strömma brittiska streamingkanaler trots din plats o hemvist. Så följ dessa steg för att bli en virtuell UK-lokal och avblockera itv:

 1. Få ett prenumeration hos en pålitlig VPN-leverantör. Undvik kostnadsfria VPN: er som Hola till varje pris. Gratis VPN kan äventyra din online-säkerhet och riskera dina data.
 2. Skapa ett VPN-konto och registrera dig för det.
 3. Från VPN: s webbplats, ladda ner och installera appen.
 4. Nu, starta applikationen.
 5. Skanna VPN-serverlistan och anslut till en brittisk. 
 6. Som ett resultat kommer du verkar vara online med en Brittisk IP-adress.
 7. Avblockera alla brittiska kanaler du vill var som helst.
  Как да гледате NHL на FireStick Live

Bästa VPN för itv’s Coronation Street

Vill du inte avbryta BBC iPlayer, TVPlayer, Channel 4, Channel 5 och naturligtvis ITV Player? Då finns det ingen bättre VPN än ExpressVPN. Bortsett från dess otroliga funktioner och imponerande tjänster, ExpressVPN s stort servernätverk gjord av tusentals servrar i 94 länder gör det värt att prenumerera. Tänk på möjligheterna och din förmåga att ansluta från alla länder eftersom det alltid finns en server i närheten av var du är.

Ännu viktigare är det att du kan använd ExpressVPN på alla plattformar: PC, Mac, Android, iPhone, iPad, Roku, Now TV, Apple TV, Samsung Smart TV, Amazon Fire TV, Amazon FireStick. Oroa dig inte om du inte gillade tjänsten, du kan dra nytta av 30-dagars återbetalningsgaranti, vilket gör att du kan få en återbetalning om du inte gillar tjänsterna. Du kan också kolla in andra VPN-tjänster för att avblockera itv och titta på Coronation Street live online.

Hur man tittar på Coronation Street Free online med smart DNS

Om en VPN inte uppfyllde dina krav kan du använda en SmartDNS-proxy. Det är en annan avblockeringsmetod som kan få dig till det utomlands, men det är inte samma sak som en VPN när det gäller säkerhet. Du vet hur med en VPN din IP-adress blir maskerad och ändras. Det är inte fallet med en SmartDNS. Att hålla dig säker online är ett VPN: s jobb, en smart DNS ansvarar för får du oblockerat innehåll. Det gör det framgångsrikt genom att omdirigera informationen som bestämmer din geo-plats genom en av dess utsedda servrar, vilket resulterar i att du får tillgång till begränsat innehåll.

  Как да гледате Надал срещу Джокович на живо онлайн

Det beror på att du kommer att visas på en annan plats än din egen. Den där platsen råkar vara där det innehåll du vill ha tillgång till är baserat. En smart DNS är också kompatibel med alla plattformar nämns ovan med undantag för Roku och Now TV. Tänk på att det du kommer till åtkomst beror på Smart DNS du prenumererar på. Så här använder du en smart DNS för att avblockera ITV och streama Coronation Street gratis live online utanför Storbritannien:

 1. Gör en Unlocator-prenumeration och dra nytta av en gratis 7-dagars rättegång.
 2. Du kan Följ dessa videor / installations-tutorial för att konfigurera Smart DNS på din enhet.
 3. Nu, besök ITV: s webbplats eller öppna appen ITV Player.
 4. Logga in med ITV-kontot du skapade – vilket vi förklarade ovan.
 5. Till sist, ström Coronation street bokstavligen var du vill och var du än är.

Unlocator är värt din övervägande och urval eftersom det var den enda som gav mig tillgång till itv. Men företagets gratis 7-dagars rättegång är lika uppmuntrande som det är en besvikelse. Även om du inte har något att förlora när du testar det, kanske du känner att du behöver mer tid att tänka på. Dessutom kan det avblockera över 200 kanaler utan att påverka din hastighet. Hur låter det?

Hur man ser Coronation Street gratis överallt?

Brittiska TV-fanatiker kan nu strömma Coronation Street var som helst om de har det en VPN eller smart DNS. Dina prioriteringar har verkligen allt att göra med det du väljer, och vi skulle gärna vilja veta vilken metod du tror skulle passa dig bäst? Skriv ner dem i kommentaravsnittet nedan. Känn dig fri att fråga oss alla frågor du kan ha om något.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me