Hur man tittar på CW TV i Storbritannien i fyra enkla steg

Jag missade tre avsnitt av Skönhet och nörd medan jag var i Storbritannien för Edinburgh Festival Fringe. Evenemanget äger rum under dagen, medan nattetid är perfekt för direktuppspelning. Oavsett hur många gånger jag manuellt kom in på CW TV: s webbplats i sökmotorn, så fortsatte ett fel att dyka upp: “på grund av licensbegränsningar är detta innehåll endast tillgängligt i USA. ” Jag kände mig hjälplös och började leta efter hur jag kunde strömma min favoritprogram från mitt hotellrum i London. Och pojke var jag glad över att komma över en VPN och smart DNS. Du får reda på varför på lite.

Hur man tittar på CW TV i Storbritannien

Hur man tittar på CW TV i Storbritannien

CW-TV är fläktcentral för utställningar som  Amerikas nästa toppmodell och tonåringen slog Skvallertjej. Allt som jag vill strömma under min vistelse i Storbritannien. Även om CW TV är begränsat till USA har jag upptäckt två sätt som kan kringgå dessa begränsningar och ge mig tillgång till CW TV i Storbritannien.

Hur man tittar på CW TV i Storbritannien med hjälp av ett VPN

Du behöver inte prenumeration eller lösenord för att strömma de senaste avsnitten som sänds på CW TV, men du gör det måste vara i USA för att det ska hända. Det som krävs av dig är att ladda ner och installera appen. Sedan kan du strömma hitserierna Riverdale, Black Lightning, The Flash, Jane The Virgin, Supergirl, DC’s Legends of Tomorrow, iZombie, Supernatural, The 100, Arrow, Crazy Ex-Girl Friend, The Originals och mer. Om du inte är i USA görs ingen av dessa program tillgängliga för dig.

  Hur man går förbi skolan Internet Security Restriction och brandväggar 2023?

För att få dessa serier, shower och program i Storbritannien, måste du låtsas som om du är i USA. En VPN kan hjälpa till med det. När du ansluter till internet och försöker få tillgång till CW-tv utomlands, kommer innehållsleverantörerna att upptäcka en IP-adress som kommer utanför USA. Det kan inte vara bra för dig eftersom din åtkomst omedelbart avslutas. Du måste försöka komma åt med en Amerikansk IP-adress, och en amerikansk IP är vad du ska få med det speciella VPN-verktyget. Genom att ansluta till en, kommer du till ersätt din nuvarande IP-adress med en amerikansk. Först då kommer CW-TV tillsammans med andra USA-baserade kanaler att bli tillgängliga för dig.

Avblockera CW-TV – steg

Följ bara instruktionerna nedan så är du på väg att avblockera utomlands innehåll:

  1. Undersök ExpressVPN och sedan registrera dig med det.
  2. Nästa, ladda ner och installera VPN-appen på din CW TV-strömningsenhet på.
  3. Navigera dig igenom applikationen. Skanna servrarna.
  4. Hitta en amerikansk server och anslut till den för att få en amerikansk IP-adress.
  5. Nu kan du slutligen strömma CW-TV i Storbritannien utan att få några felmeddelanden.

Bästa VPN för CW TV

Det finns en anledning till att jag rekommenderar ExpressVPN, faktiskt göra det skäl. Företaget är så bra att jag fick titta på Beauty and the Geek inom några minuter efter att jag anslöt till sina tjänster. Detta måste betyda att denna leverantör har höghastighets- och optimerade servrar i USA. Täcker många geografier ger detta företag en fördel eftersom användare kommer att ha det enkelt att ansluta till servrar på ett VPN som har deras bekvämlighet som bäst intresse.

  ¿Cómo ver fútbol en vivo en línea en 2023?

Slutligen kommer vi till den geo-blockerande förmågan som gör att användare enkelt kan kringgå geo-restriktioner. De Kundservice dygnet runt och 30-dagars pengarna tillbaka-garanti gör också denna leverantör tilltalande för online-konsumenter. Här är en tabell över andra tjänsteleverantörer om du ville prova något annat än ExpressVPN.

Hur man tittar på CW TV i Storbritannien med hjälp av en smart DNS-proxy

En smart DNS är denna sofistikerade och avancerade teknik som ger internet användare möjlighet att avblockera blockerat innehåll och förbikopplingsbegränsningar. Om det bara var lika säkert som en VPN, men återigen, skulle det vara för bra för att vara sant. Vad menar jag med att jag inte är säker? Vi får se. En smart DNS krypterar inte dina data, ändrar din IP eller gör dig anonym online. Så du bör bättre inte leta efter integritet och online-säkerhet med ett smart DNS-abonnemang. Du har ett VPN för det.

Ditt enda mål med en smart DNS bör vara kringgå geo-restriktioner, och det är ganska snabbt att göra det – främst för att ingen kryptering är inblandad. En smart DNS-proxy fungerar delvis omdirigera trafiken som behövs för att bestämma din geolokalisering tgenom sina DNS-servrar. Då kommer du till förbikopplingsbegränsningar och avblockera material som inte finns i ditt land. Smart DNS-proxy som du använder bestämmer vad du kan avblockera.

Använd en smart DNS för att avblockera CW-TV utanför USA genom att följa dessa steg: 

  1. Kolla in Unlocators tjänster och registrera dig för den kostnadsfria sju dagars rättegången.
  2. Nu, följ dessa videoklipp / installationshandledning för att få din Smart DNS konfigurerad på din streamingenhet.
  3. Gå vidare till CW-TV: n eller starta appen på din enhet.
  4. Fortsätta med CW-TV-strömning var som helst i UK.
  ¿Cómo ver ESPN fuera de los Estados Unidos?

Unlocator ’s 7-dagars rättegång är inte så lång, men kan vara tillräckligt för vissa användare. Några tester har emellertid visat att den bästa smarta DNS-proxytjänsten finns Unlocator. Ingen tjänst eller kanal förblir blockerad med denna smarta DNS, med vetskapen att den avblockerar över 220 kanaler.

Hur man tittar på CW TV i Storbritannien

Missades i går kvällens avsnitt eftersom du var ute i USA? Titta på det nu gratis i Storbritannien på CW TV med hjälp av en VPN eller Smart DNS. Med båda dessa verktyg kan du komma ikapp med alla avsnitt du vill ha med fullständig bortse från din faktiska plats. Så vad ska du välja? Låt oss veta i kommentaravsnittet nedan.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me