Hur man tittar på CW TV i Sydafrika, problemfri!

Gillar du den långa listan med fantastiska program på CW TV? Tja … om du inte råkar bo i USA, tuff tur. Oroa dig dock inte, det finns sätt att ta sig runt CWs geo-block. Japp, jag har fått reda på allt och det bästa, det tog inte så mycket tid eller ansträngning alls. Så här kan du titta på CW TV i Sydafrika med en VPN eller en smart DNS.

Hur man tittar på CW TV i Sydafrika, problemfri!

Hur man tittar på CW TV i Sydafrika, problemfri!

Hur man tittar på CW TV i Sydafrika med hjälp av en VPN

Internationella fans av serier som Jane the Virgin, The Flash och Riverdale har vanligtvis problem med att komma åt dessa program på CW TV. Varför? Därför att CW-TV kan endast nås från USA.

Detta är tråkigt eftersom sändaren erbjuder en streaming-app som inte kräver något lösenord och inget prenumeration … dvs varje sladdskärarens dröm. Du kan hitta appen och webbplatsen var som helst i världen, du kan bara inte komma åt den om du inte är i USA.

Oroa dig dock inte, det finns lösningar. Den första är att använda ett VPN för att förfalska din offentliga IP.

Låt mig förklara.

CW TV, som de flesta webbplatser som verkställer ett regionalt förbud, använder din IP-adress för att ta reda på var du är i världen. Om du inte råkar ha en amerikansk IP kan du inte använda tjänsten. Att använda en VPN är ett lagligt sätt att göra ta sig runt de irriterande förbuden, och ett bra verktyg för att titta på CW-TV i Sydafrika.

Vad är ett VPN?

VPN, förkortning för Virtual Private Network är en cybersecurity-verktyg som kan utföra följande:

 1. Att skicka dina data via det privata nätverket och kryptera dem.
 2. Omdirigera din data / trafik genom säkra servrar som du väljer.

Bortsett från säkerhetsåtgärder, VPN kan ändra din virtuella plats. När omdirigering sker, din IP-adress ändras automatiskt för att matcha serverns placering. Det betyder att om du vill ha en Amerikansk IP för åtkomst till CW-TV i Sydafrika, du behöver ansluta till en amerikansk VPN-server.

Hur man använder en VPN för att avblockera CW-TV i Sydafrika

Jag har förklarat hur en VPN kan hjälpa dig att blockera CW-TV. Låt mig nu visa hur lätt det är att få det att hända:

 1. Registrera dig med en pålitlig VPN-leverantör och litar inte på fria.
 2. Ladda ner appen som är kompatibel med din enhet 
 3. Starta nu appen
 4. Välj en amerikansk server.
 5. Anslut till den amerikanska servern. 
 6. Efter att anslutningen är säker, gå till CW TV: s webbplats eller app.
 7. Glad CW-TV-streaming.

Ser? Några enkla steg!

Hur man tittar på CW-TV i Sydafrika med hjälp av en smart DNS-proxy

VPN är inte för alla. Vissa människor kunde bry sig mindre om säkerhet, men uppskattar snabba hastigheter istället. Det är exakt vad en smart DNS har att erbjuda. Om din internetanslutning är långsam, till att börja med, eller om du bara inte bryr dig om VPN: s säkerhetsfunktioner, kan en smart DNS vara en bra tillgång för dig. Rätt Smart DNS Proxy-server låter dig också få tillgång till CW-TV i Sydafrika.

Vad är en smart DNS-proxy?

En smart DNS-proxy är en tjänst som det var utformad för att hjälpa användare att kringgå begränsningar och åtkomst till blockerat innehåll. Detta speciella verktyg använder sig av dedikerade proxyservrar för att ändra din enhets DNS. Om du inte visste det använder din enhet DNS för att översätta till IP-adresser vad du skriver i adressfältet så att en dator kan förstå.

Med andra ord ändrar eller ersätter inte smart DNS din IP-adress. I verkligheten, det lurar webbplatsen (som du försöker komma åt) att tro att du ansluter från en annan plats med din DNS-begäran. Vilket innebär att du inte är någonstans nära online anonymitet. Men åtminstone får du titta på dina favoritprogram överallt i världen?

Ett par saker du måste vara medveten om innan med en smart DNS för att avblockera CW-TV i Sydafrika är följande:

 • Avblockering av specifika kanaler beror på leverantören:  Du kan bara öppna kanalerna som din leverantör erbjuder. Se till att undersöka kanallistan innan du prenumererar på en smart DNS-proxy.
 • Smarta DNS-proxy fungerar inte överallt. Om du bor i ett land där ISP: er kapar din DNS eller använder transparenta proxyer kommer du inte att kunna använda den här tjänsten.
 • Konfigurera smart DNS på din enhet: Välj en tjänsteleverantör som erbjuder detaljerade installationsguider eftersom processen kan vara teknisk.

Vilken smart DNS-proxy ska du använda?

Du insåg äntligen att en smart DNS-proxy är den leverantör du behöver i ditt liv! Fantastiskt, låt oss diskutera vilken tjänst som fungerar bäst vid avblockering av CW-TV i Sydafrika. För den bästa smarta DNS-erfarenheten rekommenderar jag att du gör det använd Unlocator. Jag vet att jag gör rätt rekommendation eftersom listan över kanaler du kan titta på med denna smarta DNS är att dö för, inklusive CW TV.

Unlocators enkla installationsguider uppmuntrar nybörjare att registrera sig med sina tjänster. Företaget också erbjuder en utmärkt 7-dagars gratis provperiod och en 14-dagars återbetalningspolicy publicera ditt prenumeration och inget kreditkort.

Bästa VPN för CW TV

Att konfigurera och använda ett VPN är helt enkelt, låt oss komma till den del där du vet vilken du ska använda. Det första valet för CW TV VPN är ExpressVPN. Detta är en tjänsteleverantör som hanterar ett stort nätverk som erbjuder mer än 2000 servrar i över 94 länder. Mest framträdande är ExpressVPN en av de mycket få VPN som kan avblockera USA: s Netflix. Det är en stor affär för online-streamare. Dessutom, ExpressVPN erbjuder en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti, vilka användare kan använda sig av om de inte var nöjda med tjänsten.

Om du inte är en fan av vad ExpressVPN har att erbjuda kan du kolla in dessa toppnivå-VPN:

Titta på CW TV i Sydafrika – Sista tankar

Där har du det folkens, 2 verktyg du kan använda för att avblockera CW-TV i Sydafrika. Men kom ihåg att ingen av dessa metoder kan ge dig gratis saker eller hjälpa dig att kringgå registreringsavgifterna. Du måste betala. Åtminstone behöver du inte resa hela vägen till ett annat land för att få tillgång till det innehåll du vill ha. Med det sagt, vilken VPN tror du att du kommer att använda? Låt oss veta vad du bestämmer dig för i kommentaravsnittet nedan.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me