Hur man tittar på Deontay Wilder mot Luis Ortiz 2 Live online

Är du redo för ytterligare en fantastisk visning av stanskraft? Den 23 november 2019, Deontay “The Bronze Bomber” Wilder kommer att möta sin farligaste utmanare hittills Luis “King Kong” Ortiz för WBC-titeln. De två engagerade först i en explosiv showdown i Brooklyn det var en av 2018: s bästa slagsmål. Nu kommer de igen och lovar ännu bättre “clobbering” -åtgärder. Men frågan är om du inte klarar det MGM Grand Garden Arena i Las Vegas, hur kan du strömma det online? Det är lätt. Så här kan du titta på Wilder vs Ortiz II live var som helst.


Hur man tittar på Deontay Wilder mot Luis Ortiz 2 Live online

Hur man tittar på Deontay Wilder mot Luis Ortiz 2 Live online

Wilder vs Ortiz II Live – The Streaming Channels

Om du inte klarar det MGM Arena, du kan alltid strömma kampen live på dina skärmar hemma. Om du bor i USA eller Storbritannien, du har ett hem för stora boxningsevenemang som detta.

Men innan du fortsätter, måste jag informera dig om att båda strömningstjänster som sänder kampen endast tillgängligt i deras respektive länder. Du ser, sådana tjänster förlitar sig på din IP-adress för att avgöra om du befinner dig inom deras täckningsområde eller inte. Om du inte är det, får du det blockeras nästan omedelbart.

Ja, det olyckligt, jag vet. Men det behöver inte vara så. Du kan fortfarande kringgå geo-restriktionerna pålagt kanalernas innehåll. Det är därför vi är här i första hand. Men innan vi kommer till lösningen, låt oss kontrollera vilka kanaler som sänds Wilder mot Ortiz II.

Fox Sports

Fox Sports GoI USA har du det Fox Sports som hem för en sådan boxningshändelse. Kanalen har funnits länge. Och nu, efter att ha förvärvats av Disney, har kanalen en lång väg att gå i framtiden. Glöm inte; den köpte nyligen WWE SmackDown som början på något stort.

Räv finns i mer än 84 486 000 betal-tv-hushåll i USA, vilket garanterar hur efterfrågad tjänsten är i landet.

WBC-titelkampen kommer att sändas på 23 november 2019, leva, men inte utan fångst. Wilder vs. Ortiz 2 kommer att erbjudas som ett PPV-evenemang. Som ni kanske vet är Fox Sports en streamingtjänst som kräver en kabelabonnemang.

Så med andra ord, utöver dina prenumerationsavgifter, måste du betala 74,99 $ plus tillämpliga skatter & avgifter för att få kampen. När du har köpt det kan du strömma det live på:

 • Android
 • iOS
 • Xbox
 • Chromecast
 • Fire Stick
 • Apple TV
 • Android TV
 • Roku
 • PC
 • Mac

Som jag nämnde är Fox Sports geo-begränsad till endast USA-tittare. Om du försöker strömma kanalen utomlands, så här felmeddelande Kommer komma:

“Videon du försöker se är inte tillgänglig i din region.”Fox Sports Geo-Error

Återigen kommer det inte att vara fallet när du är klar med den här guiden. Om Fox Sports är ditt val, gå direkt till den bortblockerande delen.

Sky Sports

Jag tror inte att den här kanalen behöver en introduktion (inte att Fox Sports också behöver en). Sky Sports blev en av de största sportsändarna i Storbritannien.

Tja, Sky, som en kanal, den äter upp ungefär 0,5% av hela världens trafik. Det är inte ett litet antal med tanke på antalet strömningstjänster över hela världen. Om du är en Sky-prenumerant kan du få deras tjänst Sky Go and strömma kampen live i Storbritannien.

Misför mig inte, jag undergräver inte andra leverantörer i landet, men Sky dominerar. Från och med nu har det 12.691.000 i Storbritannien & irland. För att inte tala miljoner i Italien också.

Precis som Fox Sports, Wilder vs. Ortiz är ett PPV-evenemang köpte direkt från Sky Sports Box Office. Det officiella priset är inte ute än, men jag kommer att uppdatera dig så fort det gör. När det är dags, köp PPV och strömma kampen live på din Android, iOS, PC och Mac.

En annan anmärkning: Sky Go är inte tillgängligt utanför Storbritannien. I det här fallet behöver du a Brittisk IP-adress för att strömma kanalens innehåll. Liksom Fox kommer du också att få en geo-felmeddelande om du försöker se kanalen utomlands. Det finns i denna form:

“Sky Go är endast tillgängligt för användare som ansluter från Storbritannien eller Irland. Tyvärr kan vi inte bekräfta att du befinner dig inom dessa territorier för tillfället. Försök igen senare. ”Sky Go-fel

Med det sagt, ska vi gå vidare till lösningsdelen? I nästa avsnitt lär du dig hur du gör det avblockera båda dessa kanaler i din region och se Wilder vs. Ortiz live. Nu går vi.

Wilder vs Ortiz II Live – Global täckning

Om du inte är i USA eller Storbritannien kan du också gå med i miljoner boxningsfans och strömma kampen live i din region. Hur? Det enklaste sättet att göra det är att använda en Virtuellt privat nätverk.

EN VPN är en mjukvara som ändrar din virtuella plats och hjälper dig verkar vara i en annat land. Det är naturligtvis baserat på server du ansluter till. Okej, så om du ansluter till en server verkar dina data komma från det land där servern är baserad, vilket ger dig en IP-adress i regionen också.

Din original IP-adressen kommer att täckas, och din data kommer att vara helt skärmad med kryptering av militär kvalitet. Som ett resultat kommer du att kunna få åtkomst till geobegränsat innehåll i det området och undvika din Internetleverantörs spionagevanor.

Om du till exempel vill se kampen på Fox Sports behöver du en USA: s IP-adress. Allt du behöver göra är att ansluta till en US-server, och du får det inom några sekunder. Följaktligen kan du göra det strömma Fox Sports och andra USA-begränsade tjänster vart du än är.

Stegen

Jag har förklarat vad en VPN är och gör. Låt mig nu visa dig hur du gör avblockera dessa kanaler och titta på Wilder vs. Ortiz II live var som helst:

 1. Prenumerera först på en VPN-tjänst som erbjuder servrar i USA och Storbritannien. Som en rekommendation föreslår jag starkt att du ger ExpressVPN ett försök.
 2. När du skapar ett konto, ladda ner deras ansökan på din Android, iOS, PC eller Mac. Det finns en dedikerad klient för Fire Stick också.
 3. Installera VPN-appen, kör den och logga in med dina VPN-referenser.
 4. Anslut till en server baserat på kanalen du vill se kampen på:
  • US-server för Fox Sports
  • Storbritanniens server för Sky Sports.
 5. Nu, lansera kanalens webbplats eller applikation.
 6. Ström Wilder vs. Ortiz 2 bo var som helst.

Baserat på personlig erfarenhet, ExpressVPN är en pålitlig leverantör för att kringgå regionala begränsningar och skydda din integritet. Det har mer än 2000 servrar runt om i världen och låter dig ansluta fem enheter per konto.

Det är inte allt. Den erbjuder också en Smart DNS-server för bättre hastighet och bredare enhetskompatibilitet. Med andra ord kan du kringgå regionala begränsningar för Android, iOS, PC, Mac, FireStick, Apple TV, Chromecast, PlayStation, Xbox och mer.

Om du vill gräva djupare i VPN-verksamheten är här ett par andra topp-VPN: er att välja ifrån.

Deontay Wilder mot Luis Ortiz 2

Tillbaka in 2018, kollisionen mellan dessa två innehöll massor av vändningar för att kräva en ny matchning. Nu, den 23 november, 2019, en episk anfall för WBC-titel går ner mellan två legendariska boxare.

Den längst regerande tungviktvärldsmästaren i boxningshistoria Deontay “The Bronze Bomber” Wilder kommer att ta på sig den en gång slagen Kubansk slugger Luis “King Kong” Ortiz för andra gången. Du vill definitivt inte missa detta; det kommer att vara episkt.

Detta kommer att bli Wilder’s tredje titel försvar på 11 månader, och ja, han är obesegrad. Han har en oavgjort men ändå är han den regerande mästaren. Så här hade han sagt:

”När jag kämpade mot Ortiz hade han inte bara stamtavlan utan också klassificeringen av att vara divisionens boogeyman. Jag håller med de som säger att Luis Ortiz var min hårdaste kamp hittills. Ingen ville slåss mot honom, och de gör det fortfarande inte. I rematchet finns det mer självförtroende och mer motivation att göra det jag måste göra. Jag har redan sett stilen tidigare. Det kommer att göra det roligare. Jag kan inte vänta och se hur han försöker hantera mig när jag är som bäst. ”

Men det är inte allt. Även om det är nattens viktigaste händelse är en annan anläggning planerad att samordna kortet. WBA Featherweight Champion Leo “El Terremoto” Santa Cruz strävar efter en titel i en annan division.

Vi pratar om Super Featherweight-titeln som innehas av ingen annan än Miguel “El Michoacan” Flores. Det är ett fantastiskt kort att ge dig boxningsdosering till helgen. Låt oss kolla upp det:

Full Fight Card

 • Deontay Wilder mot Luis Ortiz
 • Leo Santa Cruz mot Miguel Flores
 • Brandon Figueroa mot Julio Ceja
  Wilder vs. Ortiz Stats

Stream Wilder vs. Ortiz Anywhere – slutliga tankar

Kampen kommer att bli episk. Nu, var du än är, kommer du definitivt att kunna ställa in och strömma det live. Fastän Wilder mot Ortiz är tillgänglig i USA och Storbritannien kommer hela världen att kunna titta på tack vare Virtuella privata nätverk.

Du vet vad som ska göras. Men vet vi vad som kommer ut ur en sådan kamp? Vem tror du vinner? Dela dina förutsägelser nedan.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map