Hur man tittar på Derry Girls säsong 2 online

Derry Girls följer livet för Erin, hennes kusin Orla och deras vänner Clare, Michelle och Michelles engelska kusin James när de navigerar och utforskar sina tonår i Derry under problemen. Channel 4 har tagit upp en ganska intressant show, som ni alla kan titta på var som helst i världen med antingen en VPN eller smart DNS. 


Hur man tittar på Derry Girls säsong 2 online

Hur man tittar på Derry Girls säsong 2 online

Hur man tittar på Derry Girls säsong 2 online med hjälp av en VPN

Efter en deprimerande finale där fansen torkade sina tårar återvände Lisa McGee’s Derry Girls till Channel 4 i går kväll. Serien har bara bett skärmarna för brittiska invånare eftersom Channel 4 endast är tillgängligt inom Storbritanniens gränser. På grund av geobegränsningar och licensproblem är Channel 4 otillgänglig utanför Storbritannien. Det betyder att alla som vill titta på Derry Girls utomlands inte kan göra det utan en VPN-tjänsteleverantör.

Ett virtuellt privat nätverk, eller VPN, sträcker sig över ett offentligt eller delat nätverk och fungerar som en tunnel. En där du kan utbyta data säkert och anonymt över internet som om du var ansluten direkt till ett privat nätverk. VPN döljer din identitet och internetaktivitet du får göra vad du vill göra online. Detta är möjligt efter att ha anslutit till en av VPN: s servrar. Det är när din anslutning omdirigeras via servern i ett land du väljer, och du får en ny tillfällig IP-adress. Med den nya IP-adressen får du åtkomst till allt innehåll som finns i det land där servern du anslöt till är baserad.

Se Derry Girls säsong 2 online med hjälp av en VPN – steg

Så här avmarkerar du kanal 4 för att strömma Derry Girls utomlands:

 1. Registrera dig först med en VPN-tjänsteleverantör.
 2. Ladda ner och installera VPN-applikationen på din streamingenhet.
 3. Starta VPN-applikationen och logga in med ditt VPN-konto.
 4. Anslut nu till en UK-server.
 5. Gå online med en Brittisk IP-adress.
 6. Stream Derry Girls var som helst i världen.

ExpressVPN är mycket populärt i VPN-branschen tack vare sina utmärkta tjänster och snabba hastigheter. Det ger dig tillgång till servrar i över 90 länder så att du kan kringgå begränsningar och njuta av tillgång till alla typer av innehåll oavsett var du är. Se tabellen nedan för andra VPN-tjänsteleverantörer.

Hur man tittar på Derry Girls säsong 2 online med hjälp av en smart DNS

En smart DNS är en ganska ny teknik som utvecklades som ett resultat av ökningen av geo-blockerande aktiviteter. Smart DNS hjälper dig åtkomst till geobegränsade webbplatser som den populära Hulu, BBC iPlayer, BeInSports och många fler genom att omdirigera den trafik som krävs för att bestämma din geolokalisering. På detta sätt kan du komma åt dessa webbplatser från var som helst i världen.

Den smarta DNS omdirigerar bara din trafik utan att ändra din IP-adress eller kryptera dina data. Att vara ansluten till en smart DNS påverkar inte din anslutning. Du kan emellertid avbryta innehållet med den proxyn. Så här kan du använda en smart DNS-proxy för att avblockera Channel 4 och strömma Derry Girls:

 1. Börja först till Unlocator och registrera dig för en kostnadsfri 7-dagars rättegång.
 2. Följ dessa videoklipp / installationshandledning för att konfigurera Smart DNS på din streamingenhet.
 3. Gå till Channel 4: s webbplats.
 4. Njut av streaming Derry Girls live online.

Unlocator är den bästa smarta DNS-proxytjänsten på marknaden. Det garanterar förbikoppling av geobegränsningar från var som helst i världen. Så om du letar efter en smart DNS som hjälper dig att blockera utomlands innehåll, leta inte längre än Unlocator. 

Om Derry Girls

Derry Girls är en sitcom som hade premiär den 4 januari 2018 på Channel 4 och senare förnyades för en andra serie. Serien var den mest såg serien i Nordirland sedan moderna skivor började 2002. I genomsnitt 519 000 tittare ställde in för att titta på showen. Det finns till och med samtal om förnyelse för en tredje serie.

Den andra serien sänds nu på Channel 4, och den sändes den 5 mars 2019. Serien följer Erin och hennes vänner när de växer upp i en värld av beväpnad polis och brittiska arméns kontrollpunkter. Derry Girls startades på 1990-talet Nordirland, och vi får se dessa flickor uppleva toppar och nedgångar med att vara tonåringar i sådana turbulenta tider.

Se Derry Girls säsong 2 – Final Words

Vad kan vi förvänta oss att författaren McGee och regissören Michael Lennox kommer ut från flickorna, den engelska fella och familjen under andra säsongen av Derry Girls? Ställ in på Channel 4 för att ta reda på det. Kommer det att vara en VPN eller smart DNS? Vad du än väljer kan du strömma serien utanför Storbritannien.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map