Hur man tittar på DirecTV nu i Storbritannien

DirecTV Now är en av bästa streamingplattformar i branschen. Streamingtjänsten erbjuder sina abonnenter en kanaluppställning på 330+ såväl som premiumnät som HBO, Showtime och Starz minus eventuella extra avgifter.

Det är perfekt för alla som vill göra en övergång från alternativ till kabelklippning. men det är blockerat utanför USA. Så om du vill titta på DirecTV nu i Storbritannien, du måste göra det använd en VPN eller Smart DNS för att göra det möjligt att strömma. Jag gjorde snittet, och det är dags att du gjorde det.

Hur man tittar på DirecTV nu i Storbritannien

Hur man tittar på DirecTV nu i Storbritannien

Hur man tittar på DirecTV nu i Storbritannien med hjälp av ett VPN

Till besvikelse för många utanför USA, DirectTV Now är inte tillgängligt utomlands.

Om du är intresserad av att titta på DirecTV Now i Storbritannien, Kanada, Italien, Tyskland eller något annat land över hela världen, måste du lura dessa länder att tro att du är i USA. Detta trickery kan utföras med hjälp av en VPN.

På grund av geo-restriktioner, många människor har inte tillgång till innehåll från andra länder. Innehållsleverantörer styr vilka geografiska områden som får åtkomst till deras innehåll. Så om du inte befinner dig i det geografiskt godkända området, kommer du att nekas tillgång till vad du vill. Men genom att ansluta till en av VPN: s amerikanska servrar kommer DirecTVs webbplats att upptäcka en kvalificerad IP-adress. Därför kommer du att vara det beviljades åtkomst till DirecTVs tjänster. Så här fungerar det:

 1. Göra ett VPN-prenumeration.
 2. Du borde nu ladda ner och installera VPN-appen på din enhet.
 3. Öppna VPN-applikationen.
 4. Logga in med ditt VPN-konto.
 5. Sök en amerikansk server och anslut till den
 6. Få en amerikansk IP-adress.
 7. Strömma DirecTV Now innehåll var du än befinner dig. 
  La mejor VPN para Google Play Movies

Bästa VPN för DirecTV nu i Storbritannien

Om det finns ett VPN som är värt någons uppmärksamhet, så är det ExpressVPN. Denna leverantör erbjuder ingenting annat än konsekventa hastigheter, utmärkta tjänster, och stadiga föreställningar. Trots att ExpressVPN är lite dyrare visade det sig denna leverantör bibehålla användarnas integritet medan avblockera sitt favoritinnehåll.

ExpressVPN är det perfekta valet för streamare online på grund av deras funktion optimerade servrar. Om du vill kolla in andra VPN kan tabellen nedan hjälpa dig:

Hur man tittar på DirecTV nu i Storbritannien med hjälp av en smart DNS

Ett annat sätt att få DirecTV i Storbritannien är via en smart DNS. Nu är detta ett onlineverktyg som garanterar garanterade resultat med snabba hastigheter. Ingen säkerhet säkerställs eftersom detta verktyg inte gör något för att kryptera din trafik. Faktum är att den håller din IP som den är, och låter dig huvudsakligen vara på en annan plats. Detta hjälper dig få åtkomst till geo-begränsat innehåll. Bristen på kryptering gör processen mycket snabbare. Följ stegen nedan för att avblockera DirecTV i Storbritannien:

 1. Ta hand om en Unlocator-prenumeration.
 2. Titta på videor / inställningsstudier.
 3. Konfigurera din smarta DNS på din enhet.
 4. Gå vidare till DirecTVs webbplats.
 5. Fritt få tillgång till allt DirecTVs innehåll.

Ett smart val för en smart DNS är Unlocator. Det danska företaget bakom denna produkt är perfekt för kringgå geo-restriktioner och avblockera innehåll. Du får tillgång till mer än 200 kanaler under en 7-dagars gratis provperiod.

Om DirecTV nu

DirecTV Now är en prenumerationsbaserad streamingtjänst som låter abonnenter i USA göra titta på material som erbjuds på kabelkanaler minus åtagandet. DirecTV erbjuder nu fler kanaler än de flesta konkurrenter. Det inkluderar kanaler (ABC, CBS, Fox och NBC) för de flesta marknader. Dess gränssnittet är ganska enkelt med lite välkomna “Kabelliknande” funktioner som att svepa mellan kanaler.

  Hur man tittar på fransk TV utanför Frankrike

Tack vare den här streamingtjänsten får du möjlighet att titta på direkt-TV över internet. Få mer än 65 live-TV-kanaler för $ 40 / månad på vilken enhet du väljer. Ta en titt på prenumerationsplanerna för DirecTV nu: Det finns fyra baspaket tillgängliga, plus ett spanska språkpaket.

 • Lev lite är $ 40 per månad för mer än 65 kanaler,
 • Precis rätt debiterar 55 $ per månad för mer än 85 kanaler.
 • Gå stor erbjuder mer än 105 kanaler för $ 65 per månad.
 • Måste ha det paketet toppar med 75 $ per månad för 125+ kanaler.
 • Todo y Más ger sina användare 50 spanska kanaler. Till $ 45 erbjuder tjänsten mer än 40 engelskspråkiga kanaler.

Lista över enheter som stöds

DirecTV Now finns tillgängligt på smartphones, datorer och TV-apparater med en kompatibel strömningsenhet. Du har möjlighet att strömma mer än 100 kanaler med live-TV bör du strömma dem på någon av dessa enheter:

 • Roku
 • Apple TV
 • Google Chromecast
 • Apps
 • webbläsare
 • Amazon Fire TV

Skaffa DirecTV nu i Storbritannien

DirecTV Nu är en fantastisk mediaströmningsplattform. Det är synd att det bara finns i USA. Lyckligtvis har du två metoder du kan använda för att göra DirecTV tillgängligt i Storbritannien.

Bara använd ett VPN eller ett smart DNS, och du kommer att kunna njuta av streaming DirecTV Now utanför USA och i Storbritannien på kort tid. Låt oss veta dina tankar i kommentarerna nedan.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me