Hur man tittar på Disney Channel utanför USA

Hur man tittar på Disney Channel utanför USA? Disney är den hemliga ingrediensen till receptet att växa upp. En far eller mamma måste ha aktiverat Disney-kanalen någon gång under hela sin föräldrakarriär för att missbruka barnets raseri eller för att snabbt köra till livsmedelsbutiken. Det finns en obestridlig charm för Disney-innehåll som har fått alla barn där ute som tigger om mer. DisneyNOW har ersatt Disney Junior, Disney XD och Disney Channel, vilket ger dig dina favorit-Disney-program allt på ett ställe.


Hur man tittar på Disney Channel utanför USA

Hur man tittar på Disney Channel utanför USA

DisneyNow tillåter barnen att välja mellan ett brett utbud av TV-program och filmer att njuta av under resan. Det finns många äldre shower såväl som alla nya favoriter, och erbjudandena ändras med tiden. Walt Disneys innehåll görs dock endast tillgängligt i USA och är därför föremål för ytterligare geobegränsningar. Så vad gör ärliga Disney-fans i Australien, Kanada, Storbritannien och andra länder över hela världen? Enkelt, de får en VPN eller en smart DNS-proxy. Först då kan de strömma shower som Raven’s Home, Mickey Mouse Clubhouse och alla Radio Disneys evenemang på iPhone, iPad, Android, PC, Mac, Apple TV, Kindle Fire, Roku.

Hur man tittar på Disney Channel utanför USA med hjälp av en VPN

Disney gynnas av barn lika mycket som det krävs av föräldrar. Det befriar dem från deras underhållande uppgifter och fungerar som ett stort sätt att distrahera. Du skulle inte bli förvånad över att veta att föräldrar är de som är desperata efter att blockera DisneyNow utanför USA. Så till alla föräldrar som kämpar med brist på underhållningsmetoder är denna självstudie för dig:

 1. Registrera dig med en VPN-leverantör (helst ExpressVPN).
 2. Ladda ner och installera VPN-appen på den enhet du vill strömma Disney Now på.
 3. Starta applikationen.
 4. Anslut till en amerikansk server för att få en amerikansk IP-adress.
 5. Lås upp Muppet Babies, PJ-masker och alla fantastiska fredagar för ditt barn att titta på.

Tänk på att du fortfarande behöver ett amerikansk kabelabonnemang för att logga in. Innan du oändligt börjar surfa på webben för bra tjänsteleverantörer, kan vi stolt rekommendera ett som säkert kommer att gynna dig på alla nivåer. ExpressVPNServern i USA ersätter din IP-adress med en amerikansk adress så att du kan avblockera Disney Now eller någon annan amerikansk baserad kanal eller webbplats. Om du vill ha en bättre idé om de andra leverantörerna av VPN-tjänster där ute, kolla i tabellen nedan.

Hur fungerar en VPN?

VPN står för Virtual Private Network, och precis som namnet antyder är det en teknik som ger integritet på Internet. VPN-appen som du laddar ner ansluter din enhet (PC, laptop eller smartphone) till en server som drivs av VPN-leverantören. All data som överförs via det privata nätverket är krypterat innan de ens når det offentliga nätverket. Med ett VPN finns det ingen chans att någon tredje part kan komma åt dina data eller spåra dina onlineaktiviteter. Det du gör online är bara för dina egna ögon. Vad har det här att göra med att blockera DisneyNow? Du kan inte komma åt Disney Now på grund av din IP-adress. Den här adressen till dig avslöjar din riktiga plats och det faktum att du här läser detta betyder att du troligen inte är i USA. En VPN kan ändra den verkligheten och få det att verka som om du är belägen i USA. Det gör du genom att helt enkelt byta ut din riktiga IP-adress med en amerikansk adress så att du kan komma åt alla typer av amerikanskt innehåll, inklusive Disney Now. Är det inte så coolt eller vad?

Hur man avmarkerar Disney Channel utanför USA med hjälp av en smart DNS-proxy

Så lyssna på föräldrar, en VPN kan ge dig DisneyNow var du än är, men det är inte det enda sättet. En smart DNS-proxy kan göra samma sak med en liten skillnad i tillvägagångssättet. Vad en smart DNS-proxy gör är att den delvis omdirigerar den trafik som behövs för att bestämma din geolokalisering via sina DNS-servrar, vilket gör att du kan kringgå regionala begränsningar och avblockera kanaler som inte är tillgängliga i ditt land. Så det betyder att du inte får en ny IP-adress och din trafik blir inte helt krypterad. Läs instruktionerna nedan för att ta reda på hur du kan använda en smart DNS-proxy för att avmarkera DisneyNow utanför USA.

 1. Först, gå över till Unlocator och registrera dig för den kostnadsfria sju dagars rättegången.
 2. Följ dessa videor / installationshandledning för att konfigurera Smart DNS på din streamingenhet.
 3. Besök DisenyNow eller starta appen på din enhet.
 4. Strömma DisneyNows löjligt underhållande innehåll när som helst och var som helst.

Fastän Unlocator är inte en VPN-tjänsteleverantör, den utför samma funktioner. Den kan kringgå geobegränsningar inklusive DisneyNow och ger snabba hastigheter när du strömmar ljud- och videoinnehåll online. Dessutom är det bara 4,94 per månad, vilket är billigare än många VPN-tjänsteleverantörer.

DisneyNow visar

Titta på dina favorit-Disney-program inklusive:

 • Andi Mack
 • Bizaardvark
 • Bunk’d
 • Elena av Avalor
 • Disney Junior Nursery Rhymes
 • Doc McStuffins
 • Ankliv
 • K.C. Hemlig
 • Mickey and the Roadster Racers
 • Mickey Mouse Clubhouse
 • PJ-masker
 • Valphundvänner
 • Raven’s Home
 • Star vs. The Forces of Evil
 • Star Wars Rebels
 • Fast i mitten
 • Tangled: The Series
 • Lejongarden
 • Vampirina

Titta på DisneyNow utanför USA

I slutändan kommer framgången med att avblockera DisneyNow förmodligen att matcha dina känslor om Disney Channel-programmering till att börja med. Om du vill ge dina barn en vänlig streamingupplevelse, få DisneyNow med antingen din VPN eller proxy asap. Du kan hjälpa dina barn att få åtkomst till sina favoriter genom att ställa in sin profil och skapa en egen lista över program som du godkänner. Och för mer bekvämlighet kan du ladda ner Disney Now-appen och titta på avsnitt från Roadster Racers, DuckTales, Andi Mack och mer hela dagen, hela dagen.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map