Hur man tittar på DisneyLife utanför Storbritannien

Disney är livet. Det är den kanal vi växte upp med och har lärt oss att älska av alla våra hjärtan. Vi kan inte låta bli att känna oss nostalgiska när vi stöter på en Pixar-film som vi brukade se om och om igen som barn. Dessa filmer och program påminner oss om de gamla goda dagarna och tar oss tillbaka till en enklare tid. Det finns tillfällen då vi känner för att titta på Disney-innehåll igen, och när vi gör det, finns det bara en plats att besöka, och det är DisneyLife. Det är där du kan få Disney’s värld i en app.

Det verkliga svårigheterna med hela denna sak är att DisneyLife endast finns i Storbritannien, vilket är en besvikelse för tusentals Disney-älskare runt om i världen. Disney-fans som bor utanför Storbritannien kan dock fortfarande få tillgång till DsineyLife eftersom allt som krävs är tro och förtroende … och lite pixiedamm. Nah, allt som krävs är ett VPN, och här använder du det.

Hur man tittar på DisneyLife utanför Storbritannien

Hur man tittar på DisneyLife utanför Storbritannien

Vad är DisneyLife?

DisneyLife innehåller massor av exklusivt innehåll, från bakom kulisserna funktioner till animerade shorts, låtar och noveller. Disney har dock meddelat planer för fler exklusiviteter. Att prenumerera på DisneyLife kostar bara 4,99 £ per månad i Storbritannien, vilket är mycket billigare än någon av de andra konkurrenterna. Dessutom finns det en sju dagars kostnadsfri provperiod, så att du kan testa tjänsten innan du förbinder dig. DisneyLifes innehåll är tillgängligt för nedladdning offline, vilket gör det möjligt för användare att titta på sina favoritfilmer från Disney och lyssna på deras favorit-Disney-låtar utan internetanslutning.

  Är VPN Legal i UAE?

Hur man avblockerar DisneyLife utanför Storbritannien

DisneyLife inkluderar nästan allt som någonsin sänts på Disney Channel, vilket gör det till den ultimata destinationen för die-hard Disney-fans. Den här kanalen är populär över hela världen. Det fungerar som en napp under låga underhållningstider för barn och bogserbilar på vuxnas hjärtsnurrar när de påminns om det. Att vilja ha det utomlands behöver inte en motivering, vi gör det bara, och en VPN är mer än kapabel att avblockera DisneyLife utanför Storbritannien. En VPN sträcker sig över ett offentligt eller delat nätverk och fungerar som en tunnel så att du kan utbyta data säkert och anonymt. Dina data och anslutning omdirigeras via den angivna servern i det land där servern är belägen. Som ett resultat kommer du att få en ny IP-adress och kunna komma åt innehållet som är baserat i det land du valt. Så här får du avblockera DisneyLife utanför Storbritannien med en VPN:

  1.  Först måste du registrera dig hos en VPN-tjänsteleverantör.
  2. Ladda ner och installera VPN-applikationen på din PC, Mac, Android, iOS-enhet.
  3. Starta VPN-applikationen och logga in med ditt VPN-konto.
  4. Anslut nu till en UK-server.
  5. Gå till DisneyLifes app eller webbplats.
  6. Se animerade klassiker som The Lion King och The Jungle Book eller en hel serie live-actionfilmer som Secretariat och The Three Musketeers på DisneyLife.

En av de bästa tjänsteleverantörerna du kan stöta på är ExpressVPNDenna tjänsteleverantör erbjuder en premiumtjänst och ett gott urval av platser att välja mellan. Deras pålitliga prestationer och kunniga agenter hjälpte ExpressVPN att ge sig ett namn på marknaden. Det finns andra tjänsteleverantörer som kan hjälpa dig att få Fandor utanför USA och de finns i tabellen nedan.

  Как да гледате футбол на четвъртък вечер на живо извън САЩ

När kommer DisneyLife att lanseras i USA?

Det är lite roligt att DisneyLife inte är tillgängligt i USA när Disney-kanalen huvudsakligen är baserad i USA. Från och med nu är DisneyLifes streamingtjänst exklusiv för Storbritannien. Det lanserades tillbaka 2015 och har visat stor framgång sedan dess. Tack vare all framgång kommer DisneyLIfe till USA, men inte förrän 2023 på grund av befintliga exklusivitetsavtal med andra plattformar. Tydligen finns det fortfarande en lång vänta, vi kommer bara att fortsätta använda en VPN tills magin händer.

Titta på DisneyLife utanför Storbritannien

Vi pratar om obegränsad Disney ni! Vad ska jag inte gilla med den här appen? Du kan gräva upp alla Disney-produkter som någonsin sänds på Disney-kanalen på den här appen till ett överkomligt pris. Vi ser snart hur Netflix formar i jämförelse när den amerikanska versionen av DisneyLife lanseras. Inte för att vi inte gillar Netflix-originalen, men Disney kommer för evigt att uppta en speciell plats i våra hjärtan.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me