Hur man tittar på EHF Euro Handball 2020 Championship Live Online

Från 9 januari 2020 till 26 januari 2020, Österrike, Norge och Sverige är värd ett av de största sportevenemangen i världen, EHF Euro Handball 2020 Championship. Den 14: e upplagan av turneringen kommer att innehålla 24 lag för första gången. Så du kan föreställa dig hur hög intensitet och spänning blir. Tja, du kan delta i åtgärden som i den här guiden, jag ska visa dig hur du ska se 2020 handbollsmästerskapet 2020 bor online var du än är.


Hur man tittar på EHF Euro Handball 2020 Championship Live Online

Hur man tittar på EHF Euro Handball 2020 Championship Live Online

EHF Euro Handball 2020 – Global täckning

EHF sätter en ny milstolpe på vägen till Herr EHF EURO 2020. I år kommer det att vara det största hittills eftersom mästerskapet nu presenteras 24 lag tävlar om titeln.

Nu förtjänar en händelse med en sådan storlek global täckning, vilket är exakt vad du får tack vare EHF: s brett sortiment sändningspartners över hela världen.

Men innan du fortsätter vill jag informera dig om att alla kanaler som listan jag har samlat nedan är geo-begränsade till deras respektive regioner. Med andra ord, om du bor utanför de länder som nämns bredvid tjänsterna får du inte strömma innehållet.

Dessa kanaler tillämpar det vi kallar geoblockering. Det är en försvarsmekanism som används av företag och tjänster för att begränsa användarnas åtkomst till en specifik plats.

De litar på din IP-adress för att bestämma din nuvarande fysisk vistelseort. Om du inte har en som är giltig i kanalens land kommer du att blockeras nästan omedelbart.

Här är 2020 EHG Euro Handball officiella TV-sändare:

 • beIN Sports (Frankrike, USA, MENA)
 • ORF (Gratis, Österrike)
 • Ziggo Go (Nederländerna)
 • TV2 Play (Danmark)
 • TV2 Sumo (Norge)
 • ZDF (Gratis, Tyskland)
 • Viaplay (Sverige)

2020 EHF European Men’s Handball Championship – Live Streaming Anywhere

Som jag nämnde ovan är din IP huvudsakliga orsak till var din plats är komprometteras och bestämdes av streamingtjänster. För att kringgå problemet och kringgå regionala begränsningar måste du ändra det.

Det finns ett sätt att göra det, och det kommer i form av en Virtuellt privat nätverk. Vanligtvis känd som VPN, är ett virtuellt privat nätverk ett cybersecurity-verktyg som krypterar dina data (förbättrad säkerhet) och döljer din plats (extra integritet).

En VPN omdirigerar din internettrafik via en fjärrserver i ett land du väljer. När du ansluter till en server kommer VPN att göra det täcka din nuvarande IP-adress och Ersätt den med en i regionen där servern är baserad.

Som ett resultat kommer du att ses som en nuvarande bosatt i landet och ha direkt tillgång till alla tjänster / webbplatser som är begränsade där. Till exempel om server ligger i Tyskland, du får en Tysk IP-adress. Följaktligen kommer du att kunna strömma av liknande DAZN (Tyskland), Sky DE, och naturligtvis, ZDF.

Stegen

Följ dessa instruktioner för att strömma 2020 EHF European Men’s Handball Championship lev oavsett din nuvarande fysiska plats:

 1. Först, prenumerera till en VPN-tjänst. Håll dig borta från gratistjänster; de kommer att göra dig mer skada än nytta. Om du vill ha vår personliga rekommendation, prova ExpressVPN ut.
 2. När du registrerar dig, ladda ner och installera deras dedikerade VPN-applikation på din enhet hittar du klienter på Android, PC, Mac, iOS, Android och FireStick.
 3. Aktivera sedan appen, logga in med ditt användarnamn och lösenord och navigera till serverlistan.
 4. Välj och ansluta till en server baserat på kanalen du vill avblockera:
  • Tysk server för ZDF.
  • US-server för beIN Sports.
  • Svensk server för ViaPlay osv.
 5. Starta kanalens webbplats eller app.
 6. Strömma 2020 EHF European Men’s Handball Championship vart du än är.

Medan en VPN-tjänst hjälper dig att komma runt geobegränsningar behöver du fortfarande en giltig prenumeration på de kanaler du vill ha åtkomst till. Med andra ord, en VPN kommer inte att göra något för dig om du tänker titta på Handball Euro på BeIN utan prenumeration på den kanalen.

Vi tar oss tid att utvärdera VPN-leverantörer baserat på vissa kriterier. Vi testar hastigheter, säkerhets- och sekretessfunktioner, avblockeringsfunktioner och mycket mer.

jag rekommenderar ExpressVPN eftersom det passar alla ovanstående. Enligt de tester vi genomförde, leverantören är mycket snabb och kommer med ett stort servernätverk över hela världen 94 länder. Så att ta sig runt geobegränsningar är mycket enkelt.

När det gäller sekretess och säkerhet har ExpressVPN en strikt no-log policy, 256-bitars AES-kryptering, en kill switch, och flera toppklass säkerhetsprotokoll. Du kan prova deras tjänst riskfri eftersom de erbjuder en 30-dagars återbetalningsgaranti.

Så här prissätter ExpressVPN mot andra toppleverantörer av VPN-tjänster från och med januari 2020.

VPN-alternativ – Ange smart DNS-proxy

Så effektiv som en VPN är är det inte den enda metod som online-streamare använder för att ta sig runt geo-block. Alla VPN: er i tabellen ovan tillåter dig att använda ett alternativ i form av Smart DNS.

Smarta DNS-proxyer omdirigerar delar av din onlinetrafik ansvarig för avslöjar din nuvarande plats till den webbplats du vill komma åt. Genom att göra det förblir din IP-adress intakt och din hastighet påverkas inte. En VPN, å andra sidan, raderar all din Internet-trafik och täcker din riktiga IP-adress under processen.

Eftersom Smart DNS håller din IP oförändrad får du åtkomst till båda dina lokala kanaler och begränsade kanaler samtidigt. Dessutom kan Smart DNS konfigureras på nästan alla enheter, inklusive iOS, PC, Mac, Android, Apple TV, Fire Stick, PlayStation, Xbox, Android TV och Smart TV.

Som jag nämnde erbjuder alla VPN i tabellen denna funktion som en del av deras prenumeration. Men medan jag testade Unlocator, märkte jag att de ger en fristående Smart DNS-prenumeration, vilket är ett billigare alternativ om du bara vill undvika regionala begränsningar.

Ställa in smart DNS – konfigurationsprocessen

Så här kan du ställa in Unlocator på din streamingplattform:

 1. Prenumerera på Unlocator. Du får en 7-dagars gratis provperiod.
 2. Följ installationsguider på deras officiella webbplats för att konfigurera Smart DNS på din enhet.
 3. När du är klar startar du om enheten.
 4. Starta nu den kanal du vill streama mästerskapet på. Observera att med Smart DNS får du bara blockera vad Smart DNS-leverantören stöder. När jag kollade Unlocators stöds kanaler, det här är de vi hittade:
  • ZDF.
  • TV2 Play.
  • TV2 Sumo.
  • beIN Sports.
  • Viaplay.
 5. Slutligen, starta din valda kanal och strömma mästerskapet EHF Euro Handball 2020.

EHF Euro Handball 2020

Tävlingen börjar på 9 januari 2020, och bryter upp på 26 januari 2020. I år är det annorlunda. Evenemanget arrangeras i tre städer för första gången. Dessutom kommer Euro Handball 2020 att innehålla 24 lag istället för 16.

Sexton har varit ett vanligt antal deltagande lag på Men’s EHF EURO-evenemang sedan år 2002. The EHF-kongressen enhälligt röstade för en rörelse överlämnade av EHF tillbaka 2014 för att göra lagen totalt 24 år 2020.

Detta är vad rörelsen säger:

”Idén om EHF EURO för / för hela den europeiska handbollfamiljen får mer och mer form. En EHF-EURO ska vara en festival för alla europeiska handbollstater, ”

Lagen har redan tagit sina gruppplatser och de kommer att slåss ut tills de når slutdestinationen. Du kan också kolla in hela schemat av evenemanget på EHF: s officiella webbplats. När det gäller grupperna är de följande:

Slutgiltiga tankar

Det nya Euro-handbollformatet kommer att finnas 65 matcher istället för 47, spelade över 15 dagar. Detta innebär att du har en hel del handbollsåtgärder som fyller din januari-kalender.

Var kommer du att titta på Handbolls-euro från och från vilket lag ska du rota? Dela alla dina förutsägelser och tankar om det nya formatet i kommentaravsnittet nedan.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map