Hur man tittar på Emmerdale utomlands gratis live

Hur man tittar på Emmerdale utomlands gratis live

Hur man tittar på Emmerdale utomlands gratis live

Steg ett – Skapa ditt gratis ITV-konto

Om du inte har något ITV-konto än måste du göra det skapa en. Det coola är att den brittiska streamingkanalen är fri, så det kostar inte dig att se dina favoritprogram live. Att registrera sig till ett ITV-konto är väldigt enkelt. Allt du behöver göra för att registrera dig är:

 1. Besök ITV-webbplats.
 2. Klicka på skärmens övre högra hörn Logga in.
 3. Välj sedan “på nästa sida”Anmäl dig nu’.
 4. Därefter måste du lämna dina uppgifter, inklusive din titel, namn, e-postadress, och födelsedatum.
 5. För ‘Postnummer‘, Skriv‘ WC1X 0AA ’(utan citattecken naturligtvis).
 6. Läs nu “ITVs villkor och rutor‘ (om du vill).
 7. Och slutligen, klicka på “Jag är redo’.

När du har slutfört alla ovanstående steg får du en bekräftelsemail från ITV. Tryck bara på länk i e-postmeddelandet så kan du använda ditt ITV-konto.

Men börja inte göra popcorn ännu. Du måste fortfarande få en VPN eller en smart DNS-tjänst om du vill strömma Emmerdale från utlandet.

Strömma Emmerdale Live Online med VPN

Se följande meddelanden för dig bekant?

“Vi är ledsna. ITV Hub är endast tillgängligt för tittare i Storbritannien. ”  

eller 

“Vi är ledsna. Den här videon är inte tillgänglig just nu. “

Dessa geo-fel kommer att visas på skärmen om du försöker komma åt ITV utanför Storbritannien utan VPN. Streamingtjänsten använder din IP-adress för att bestämma din plats och blockera dig om du är utanför dess täckningszon.

Därför måste du göra det Dölj din Internetprotokoll-adress, och det enda sättet att göra det är med ett virtuellt privat nätverk. Det här verktyget låter dig ansluta till utländska nätverk av ditt val, ger dig sedan en ny IP-adress från den region du valt. Som ett resultat kommer webbplatser som ITV att tro att du befinner dig i deras sändningszon och du kan se de senaste avsnitten av Emmerdale var som helst.

Här är vad du behöver göra:

 1. Registrera dig till en bra VPN-tjänst som ExpressVPN. jag råder dig att undvika gratis leverantörer som Hola VPN eftersom de kan göra mer skada än nytta när det gäller säkerhet och integritet. Dessutom är de inte särskilt effektiva när det gäller hastighet eller kringgå online-begränsningar.
 2. Ladda ner och installera VPN-applikationen från din app store eller VPN-leverantörens webbplats. Pålitliga tjänster är kompatibla med de flesta enheter och plattformar, inklusive Windows, Mac, Android, Linux, och iOS.
 3. Lansera appen och ansluta till en server i Storbritannien för att få en Brittisk IP-adress.
 4. Nu kan du avblockera ITV och alla andra kanaler som är begränsade i Storbritannien som BBC iPlayer, Channel 4 och Channel 5.
 5. Gå slutligen till ITV eller starta ITV Hub-app för att strömma Emmerdale och alla dina andra favoritprogram.

Bästa VPN: er för att blockera ITV

Jag tror ExpressVPN är den bästa tjänsten när det gäller att kringgå geo-restriktioner, till stor del på grund av dess stora servernätverk som sprider sig över 94 länder. Jag gillar det också eftersom det ger användare chansen att testa funktionerna med 30-dagars återbetalningsgaranti innan de tänker och prenumererar.

Du kan dock välja något av nedanstående alternativ till titta på Emmerdale live online. Och oroa dig inte, de är alla premiummärken.

Hur man tittar på Emmerdale gratis online med smart DNS

Virtuella privata nätverk är inte allas kopp te. Därför, om du vill ha något som inte gör många tweaks till din internetanslutning, prova Smart DNS-proxies.

Dessa verktyg dölj inte eller ändra din IP-adress. Istället omdirigerar de bara en del av din trafik, vilket innebär att du kan komma åt en vald antal strömningskanaler, beroende på vilken tjänst du använder. Dessutom de kryptera inte din online-aktivitet.

Om du vill veta hur du ställer in Smart DNS på din enhet, följ stegen nedan:

 1. Prenumerera på en bra tjänst som Unlocator och provkör dess funktioner med gratis 7-dagars rättegång.
 2. Sedan, för att konfigurera din smarta DNS på den enhet du vill använda, kolla in dessa videor / installationshandledning. De bör ge mycket hjälp.
 3. Nu är du fri att besöka ITV och titta på Emmerdale eller någon annan show från var som helst i världen.

Unlocator ger dig tillgång till ITV, en funktion som inte många andra smarta DNS-proxyer tillhandahåller. Men det är inte allt. den här tjänsten har en lista över över 200 kanaler, inklusive BBC iPlayer, BT Sports, HBO, Hulu, Amazon Prime Video och mycket mer.

ITV Player-kompatibla enheter

Du kan installera ITV på nästan alla enheter eller operativsystem, inklusive:

 • Android
 • iPhone
 • iPad
 • Mac
 • PC
 • Apple TV 
 • Samsung Smart TV
 • Amazon Fire TV
 • Roku
 • Nu TV
 • Amazon FireStick

Hur kan man se Emmerdale utomlands gratis? – Slutsats

Jag hoppas att denna tutorial svarade på dina frågor och gav dig lösningar på dina problem. Om du är en brittisk TV-fanatiker som jag är och vill strömma Emmerdale från var som helst i världen, Jag tror att du kommer att vara ganska nöjd när slutet av denna guide.

Om du har några frågor eller behöver mer information om användning ExpressVPN eller Unlocator för att undvika geografiska begränsningar, lämna gärna en kommentar nedan. Samma procedurer som jag har listat ovan kan också användas för att titta på andra topp-TV-program i Storbritannien som Doctor Who, Coronation Street, Eastenders och Downton Abbey utomlands.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me