Hur man tittar på EPIX utanför USA

Jag tappade privilegiet att komma åt nav för världsunderhållning, EPIX vid foten utanför USA. Tydligen, vissa geo-restriktioner förbjud mig att komma åt video-on-demand-tjänsten. Att tro att det måste finnas ett sätt att komma förbi dessa blockader, Jag hade turen att möta två: VPN eller Smart DNS-proxyer.

De avblockerande processerna visade sig vara enklare än jag trodde. Du kan läsa hur du kan titta på EPIX utanför USA med antingen en VPN eller Smart DNS i artikeln nedan.

Hur man tittar på EPIX utanför USA med VPN

Hur man tittar på EPIX utanför USA med VPN

Hur man tittar på EPIX utanför USA med VPN

När du försöker strömma film eller TV-program på Epix utomlands spelas inte videon upp. Istället får du ett fel som “Videofil kan inte hittas.” Det beror på att båda EPIX webbplats och app är geobegränsade. Lyckligtvis är det möjligt att lura geo-blockerade kanaler att tro att du för närvarande är på en plats där de är tillgängliga.

Det finns två sätt att göra det. Den första, och mest populära, är VPN. VPN betyder virtuellt privat nätverk. Det är ett verktyg som huvudsakligen är utformat för kryptera din Internet-trafik och förse dig med extra integritet online. Du kan anställa en VPN för att slå regionala block.

Steg

EPIX tillåter prenumeranter att titta på filmer såväl som tv-program online på deras Roku, Amazon Fire TV, Xbox, PS4, Apple TV, bland andra enheter. Tyvärr för utlandsboende som bor i Kanada, Storbritannien eller Australien, EPIX är endast tillgängligt i USA och dess territorier. Men med en VPN som kan ändras, följ bara stegen nedan.

 1. Steg nummer ett: Skaffa ett VPN. Det är bättre med många servrar i USA.
 2. Det andra steget skulle vara att installera VPN-applikationen på din dator PC, Mac, Android eller iOS-enhet.
 3. Starta VPN-appen.
 4. Sök och anslut till en amerikansk VPN-server.
 5. Du kan surfa på Internet som om du är en lokal lokal i USA.

Till spoof din virtuella plats och kryptera dina data, ExpressVPN är VPN för jobbet. Företaget följer till och med en 30-dagars återbetalningspolicy, så det är ingen skada att prenumerera på det. Kolla in några av mina favoritleverantörer av VPN-tjänster 2019 i tabellen nedan.

Avblockera EPIX i Kanada eller Storbritannien – Smart DNS

Du kan också använda en smart DNS till avblockera allt innehåll du kan be om. Denna onlineteknologi kan få dig tidigare begränsningar så att du titta på dina favoritströmningstjänster medan utomlands. Vid konfiguration, du får inte en ny IP-adress. Snarare förblir det samma.

Endast de URL: er som bestämmer din geolokalisering omdirigeras via en utsedd server. Observera att inställning av Smart DNS på din streamingenhet innebär att nätverksinställningarna ändras. Om detta låter för tekniskt för dig kan du lika gärna hålla dig till ett VPN.

 • Antingen du direkt konfigurera Smart DNS på din router eller konfigurera den på din streamingenhet.
 • När du är ansluten till en smart DNS ändras din enhets primära och sekundära DNS-serveradresser.
 • Ett smart DNS gör inga ändringar av din IP-adress; det lämnar det exponerat.
 • Du få tillgång till blockerat innehåll vid höga hastigheter.
 • Smarta DNS-proxyer är mycket kompatibla med alla typer av enheter som Xbox, iOS, Android, PC, Smart TV, Roku, Amazon Fire TV, Apple TV, Chromecast och Mac.

Här är en idé: prenumerera på Unlocator och avblockera mer än 220 geobegränsade kanaler över hela jorden. Du kan följa videor, skärmdumpar, och DNS-installationsguider för att konfigurera din smarta DNS på din enhet. Du kan också dra nytta av en gratis 7-dagars rättegång – onödigt med ett kreditkort – för att kolla in tjänsten.

EPIX-kompatibla strömningsenheter

Du kan installera EPIX-appen på plattformarna Nedan:

 • iPhone
 • iPad
 • Apple TV
 • Amazon Fire Tablets / TV
 • Android
 • Chromecast
 • Honda
 • Playstation 4
 • Roku
 • Android-TV: er
 • TiVo
 • Xbox ett

EPIX Anywhere in the World – Wrap Up

Även om EPIX inte är så populär som andra streamingtjänster som Netflix, Hulu och Amazon Prime Video, har den fortfarande mycket att erbjuda. Vissa av videorna på EPIX kan inte hittas någon annanstans. Det finns några avsnitt och filmer som du kan se gratis, men de allra flesta innehåll kräver att du loggar in med ett amerikansk kabelabonnemang.

Om du någonsin överväger strömma EPIX utomlands, överväga ett av verktygen ovan och låt mig veta vilket du skulle välja i kommentarerna.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me