Hur man tittar på Errol Spence Jr vs Mikey Garcia Live online

Goda nyheter till alla boxfans, Fox Sports och PBC har gått ihop. Vet du vad det betyder? Tja, du kommer att titta på Error Spence Jr. försvara sin titel mot fyra-divisionsvärldsmästare och nuvarande WBC Lightweight Champion Mikey Garcia Live från AT&T Stadium i Arlington, TX. Vänta, det är sant bara om du bor i USA eller Storbritannien. Om inte, behöver du bara följa denna omfattande guide.


Hur man tittar på Spence Jr. mot Garcia Live Online

Hur man tittar på Spence Jr. mot Garcia Live Online

Hur mycket är det och var du kan titta på det online?

Kampen kommer att visas på Fox Sports som en del av det 5-åriga avtalet som det har kommit till med Premier Boxing Champions. Spence vs. Garcia kommer att vara ett Pay-Per-View-evenemang och kostar amerikanska invånare 74,95 $.

Spence vs. Garcia Price

Det är dock bara om du bor inom USA: s gränser. Om inte, kommer du omedelbart att blockeras. Fox Sports undersöker din IP-adress för att avgöra om du befinner dig inom täckningsområdet. När den identifierar din utländska IP kommer den att minska din åtkomst på plats. Allt du ser är detta geofelmeddelande:

“Videon du försöker se är inte tillgänglig i din region.”
Fox Sports Geo-Error

Å andra sidan är kampen tillgänglig i Storbritannien om du stämmer med ITV Hub. Spence Jr. mot Gracia kan strömmas gratis på den brittiska plattformen. Ändå är ITV också blockerat utanför Storbritannien. Lyckligtvis kan du arbeta med sådana geobegränsningar om du använder ett VPN.

Hur man streamer Spence Jr. mot Garcia i USA

Fox Sports är endast tillgängligt i USA. Ett virtuellt privat nätverk kan ge dig tillgång till hundratals servrar över hela världen inklusive dem i USA. Allt du behöver göra är att ansluta till en fjärrserver i Amerika och du kommer att förfalska din plats till regionen. Detta ger dig en amerikansk IP-adress och får dig att se ut som om du kommer till Fox Sports från USA.

När Fox Sports läser din nyförvärvade IP kommer den att ge dig full tillgång till dess bibliotek eftersom du nu identifieras som en amerikansk bosatt. Nu kan du se Mikey Garcia vs. Errol Spence Jr live vidare Android, iOS, PC, Mac, Apple TV och Chromecast.

Följ stegen nedan, avblockera Fox Sports, och strömma Garcia vs. Spence live var som helst:

 1. Logga in med en VPN-tjänsteleverantör. ExpressVPN rekommenderas starkt.
 2. Ladda ner och installera VPN-applikationen på din Android, iOS, PC eller Mac.
 3. Logga in och anslut till en amerikansk server.
 4. Nu när du har en amerikansk IP-adress, starta Fox Sports.
 5. Njut av Spence vs. Garcia och resten av kortet live online.

ExpressVPN är en robust VPN-leverantör som kan komma åt hundratals kanaler runt om i världen. Inte bara det, utan det erbjuder superstarka krypteringar av militär kvalitet som skyddar dina personuppgifter mot möjliga onlinehot. Om du vill gräva djupare i vad topp-VPN för Fox Sports är, kolla sedan tabellen nedan.

Hur du strömmar Errol Spence Jr vs Mikey Garcia i Storbritannien

ITV kommer att sända kampen live klockan 1 på söndag morgon (lördag kväll). Evenemanget är gratis för ITV-prenumeranter. ITV Hub är en gratis streamingplattform men inkluderar annonser i sin tjänst. Om du prenumererar på ITV Hub + kan du se dina videor utan annonser. Det tar bara en enkel betalning på £ 3,99 per månad.

När du gör det kan du använda en av de bästa VPN: erna för ITV att streama Spence Jr. mot Mikey Garcia live på din PC, Mac, Android, iOS, Roku, Amazon Fire TV och Apple TV (via Airplay) utanför Storbritannien.

Mikey Garcia vs. Errol Spence Jr.

Två av de bästa pund-för-pund-krigarna på planeten satte sina perfekta rekord på linjen vid AT&T Stadium. Den oslagna välvärdsmästaren Errol Spence Jr och den oslagna fyra-divisionsmästaren Mikey Garcia går ansikte mot ansikte den 16 mars.

Vi vet inte vad resultatet blir, men enligt Garcia letar han efter “Legacy”. Bli inte förvånad av en “mot alla odds Garcia upprörd”, men det kan hända på grund av Mikeys poster.

Den 30-åriga Garcia kommer att gå in som den tydliga underhunden på grund av den antagna storleken och maktnackdelen han kommer att möta. Men Spence sade: ”Det här är en dröm som går i uppfyllelse och det kommer att bli en stor kamp. Förhoppningsvis kommer alla fans ut för att stödja det. ” Vad tror du? Vem kommer att råda i slutändan? Vi vet inte med säkerhet om vi inte stämmer in den 16 mars. För nu kan du titta på händelsens kampkort nedan:

Fight Card

 • Mikey Garcia vs. Errol Spence Jr.
 • David Benavidez mot J’Leon Love
 • Luis Nery mot McJoe Arroyo
 • Chris Arreola mot Jean Pierre Augustin
 • Charles Martin mot Gregory Corbin
 • Fernando Garcia vs. Marlon Olea
 • Jesse Rodriguez vs. Rauf Aghayev
 • Amon Rashidi mot Gabriel Gutierrez
 • Adrien Taylor mot William Deets
 • Lindolfo Delgado mot James Roach
 • Thomas Hill vs. Limberth Ponce
 • Luis Coria mot Omar Garcia
 • Aaron Morales mot Fernando Robles
 • Burley Brooks vs. Randy Mast
 • Jose Valenzuela mot Christian Velez
 • Marsellos Wilder mot Mark Sanchez

Hur man tittar på Garcia vs. Spence Jr. Live online – Slutliga tankar

Errol Spence Jr. mot Mikey Garcia är en av årets mest spännande slagsmål. Att få dem att gå ansikte mot ansikte är ett mycket strategiskt sätt att lyfta sporten eftersom de är två av de bästa där ute på vad de gör. Jag har försett dig allt du behöver veta från var du ska titta på kampen. Allt du behöver göra är att investera i ett VPN och du är mer än bra att gå.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map