Hur man tittar på ESPN i Mexiko

Hur man tittar på ESPN i Mexiko

Hur man tittar på ESPN i Mexiko

Hur man tittar på ESPN i Mexiko med hjälp av ett VPN

ESPN är bra och allt, men det gäller bara invånare i USA. Mexikos medborgare, å andra sidan, måste lida geo-begränsningar. Om du inte bor i USA kan du inte se ESPN utomlands om du inte använder ett VPN.

Virtuella privata nätverk (VPN) är verktyg som kan parodi din online-plats med tunnelprotokoll. De skickar din internettrafik via ett annat nätverk du väljer, kryptera dina data och ge dig en ny IP-adress som matchar platsen för din server.

Med andra ord, VPN: er låter dig kringgå geo-block medan du upprätthåller din online-säkerhet och integritet. För att avblockera ESPN i Mexiko måste du helt enkelt ansluta till en amerikansk server. Då kommer ditt VPN att göra det Dölj din ursprungliga IP-adress och ge dig en temporär en från USA. Som ett resultat kommer streamingkanalen att tro att du är en lokal bosatt och ger dig tillgång till dess innehåll.

För att göra saker tydligare följer du stegen nedan:

  1. Registrera dig med en elit VPN-leverantör som erbjuder topphastigheter och stark kryptering. Tabellen nedan innehåller de bästa alternativen, men ExpressVPN är valet av gäng.
  2. Du kan installera VPN på nästan alla enheter, inklusive iPhone, iPad, PC och Mac. Och alla bra tjänster har dedikerade appar för nästan varje plattform, vilket innebär att du kan hitta dem i alla appbutiker.
  3. När installationsprocessen är klar, öppen appen och logga in.
  4. Anslut sedan till en server från USA för att få en Amerikansk IP-adress.
  5. Till sist, gå över till ESPN och njut av din online-frihet.
  6. Detta kommer inte bara att blockera ESPN i Mexiko, utan också alla andra USA-begränsade strömmande kanal.

Bästa VPN: er för att kringgå online-begränsningar

Varje VPN-leverantör på marknaden har servrar i Uncle Sams territorier. Men det betyder inte att alla är effektiva och pålitliga. Gratis VPN: er som Hola till exempel kommer föra register av din onlineaktivitet och sälja den till tredje parter. Dessutom är dess servrar långsam, vilket gör det till ett fruktansvärt val för streaming av live-sport.

ExpressVPN, å andra sidan är en premiumleverantör som erbjuder otroliga hastigheter, de bästa säkerhets- och integritetsfunktionerna samt en 30-dagars återbetalningspolicy. De AES 256-bitars kryptering är ett militärprotokoll som är fullt kapabelt att hålla dina data säkra och oläsliga. Dessutom företaget lagrar inte poster av vad du gör på internet, vilket säkerställer din integritet online.

När det gäller 30-dagars pengarna tillbaka-garanti, det låter dig testa tjänsten innan du gör ett långsiktigt åtagande.

Jag använder alltid detta märke när jag reser utanför USA för att hålla mig uppdaterad med de senaste NBA-spelen. I själva verket använder jag ExpressVPN när jag går online. Under mitt senaste besök i Mexiko var jag tvungen att titta på Lakers när de tog San Antonio Spurs på ESPN. Mitt enda alternativ var ExpressVPN, och även om jag blev besviken över spelets resultat, var jag nöjd med VPN: s prestanda.

Men om du vill ha ännu fler alternativ att tänka på innan du bestämmer dig, var min gäst.

Hur man tittar på ESPN i Mexiko med hjälp av en smart DNS-proxy

Virtuella privata nätverk är inte den enda metoden för att blockera ESPN i Mexiko. Du kan också prova en smart DNS-proxy om du bara är intresserad av att komma åt strömningskanalen. Anledningen till att jag säger detta beror på att dessa verktyg inte erbjuder så mycket när det gäller sekretess. Ett, de döljer inte din IP-adress, och två, de krypterar inte din trafik. 

Istället omdirigerar smarta DNS-proxyer bara platsdel av din internetanslutning via en annan server. Så om du letar efter ett snabbt enkelt sätt att avblockera ESPN är det här verktyget precis rätt för dig.

Men tänk på att dessa tjänster inte fungerar om din internetleverantör tillämpar DNS-kapning eller transparenta proxyer. 

Här är vad du måste titta på ESPN i Mariachi-landet:

  1. Registrera dig med en smart DNS-tjänst som stöder flera strömningskanaler, inklusive ESPN. Jag rekommenderar att du använder Unlocator
  2. Kolla in manualerna och guiderna för hur du ställer in tjänsten på din enhet. Till skillnad från VPN: er, har smarta DNS-proxyer inte appar att ladda ner direkt på din enhet. De är dock kompatibla med alla operativsystem, inklusive routrar, smarta TV-apparater och spelkonsoler. 
  3. Gå till ESPN: s webbplats eller applikation.
  4. Titta på dina favoritlag från Mexiko eller någon annanstans i världen.

Som jag nämnde tidigare vill du få en smart DNS med massor av kanaler som stöds. Unlocator kan avblockera mer än 220 kanaler, inklusive ESPN, Fox Sports Go, NBC Sports, BT Sport, BBC Sport, beIN Sports, SuperSport och mycket mer. Och för att göra sakerna ännu sötare kan du dra nytta av en gratis provperiod vid den första prenumerationsveckan.

Titta på ESPN i Mexiko

ESPN hindrar alla användare som är utanför USA från att få åtkomst till företagets onlineinnehåll via sina strömningsenheter. Därför bör du använda a VPN (ExpressVPN) eller a SmartDNS-proxy (Unlocator) för att komma till sportkanalen i Mexiko.

Vilken metod skulle du välja? Låt oss veta i kommentaravsnittet nedan.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me