Hur man tittar på Euroleague 2018/2019 Live Stream online

De Euroleague är Europas basketekvivalent med UEFA Champions League. Intresset för tävlingen har ökat stadigt under de senaste åren när miljoner tittare samlas framför sina skärmar för att heja på sina favoritlag. Nu kanske du frågar dig själv, “Hur kan jag se Euroleague live online gratis?”. Det finns en mängd gratis och betalda streamingkanaler som sänder Euroleague i Storbritannien, Tyskland, Frankrike, Spanien, Turkiet, eller Italien. Men de flesta av dessa strömningskanaler är geo-blockerad utanför deras respektive regioner.


Hur man tittar på Euroleague 2017/2018 Live Stream online

Hur man tittar på Euroleague 2018/2019 Live Stream online

Så, hur kan du avblockera och titta på Euroleague-strömningskanaler? Du kan kringgå geografiska begränsningar med VPN- eller Smart DNS-proxyer. Läs följande guide för mer information om hur man streamer Euroleague live online.

Hur man tittar på Euroleague Online med VPN

När jag först försökte titta på EuroLeague på Eurosport Player utanför Storbritannien, a geo-error dyker upp på min skärm och berättade för mig att jag inte kan komma åt kanalen. Det visade sig att streamingtjänsten bara har rättigheter för att lufta turneringen i Storbritannien.

Men ändå undrade jag hur denna webbplats visste att jag var utomlands vid den tiden. Efter lite online-undersökning upptäcker jag att Eurosport Player och alla andra webbhotell kan spåra din plats genom din IP-adress. Därför behöver du ett virtuellt privat nätverk, även VPN.

VPN kan hjälpa dig förbikoppla geo-block genom att förfalska din online-plats. Hur? Det låter dig ansluta till vilken server du vill ha från hela världen och ger sedan en ny IP-adress från den region du valde.

Om du till exempel vill titta på EuroLeague på Eurosport Player måste du ansluta till en server från Storbritannien. Och om du föredrar beIN Sports måste din anslutning vara till en server från Mellanöstern eller Nordafrika.

VPN kommer också kryptera din trafik när du går online för att förhindra din Internetleverantör eller andra snooping-parter att se din aktivitet. För att titta på EuroLeague-säsongen 2018/2019 från utlandet måste du:

 1. Registrera till en välkänd VPN-tjänst eftersom den kommer att erbjuda servrar i flera länder, inklusive de som nämns ovan.
 2. Sedan, ladda ner och installera VPN-appen på din enhet. De bra tjänsterna är kompatibla med de flesta plattformar, inklusive Mac, PC, Android, iPad, iPhone, och mer.
 3. Logga in och ansluta till en server från något av de länder som jag redan nämnde. Det beror på vilken kanal du föredrar.
 4. Öppen strömningstjänsten och se dina favoritlag.

Bästa VPN för att streama EuroLeague

För att spara besväret med att söka efter rätt VPN-leverantör rekommenderar jag att du använder ExpressVPN. Det här är den jag använde förra gången jag tittade på EuroLeague från utlandet. Faktum är att jag nu ansluter till ExpressVPN när jag går online.

Om du vill övergå online-begränsningar är den här tjänsten perfekt för dig eftersom den är över 3 000 servrar i 94 länder. Detta innebär att du kan titta på EuroLeague säsongen 2018/2019 någon av ovanstående kanaler.

Dessutom erbjuder företaget en 30-dagars återbetalningspolicy för att ge dig chansen att testa alla dess funktioner innan du fattar ett slutligt beslut. Om du slutar att inte gilla det får du tillbaka pengarna utan problemle.

Jag tror inte att det finns en annan VPN som markerar alla rutor som ExpressVPN, men nedanstående varumärken kommer säkert nära. Dessa tjänster ger dig tillgång till någon av kanalerna som sänder EuroLeague.

Strömma Euroleague Live Online via Smart DNS Proxy

Du kan också undvika begränsningar online genom att använda en smart DNS-proxy. Detta verktyg kan också förfalska din plats, men till skillnad från ett VPN kommer det inte att dölja din IP-adress eller kryptera din trafik, istället kommer den bara att omdirigera platsrelaterad del av din trafik. Det är därför du inte kan blockera någon kanal du vill ha.

Du ser, varje smart DNS-tjänst har en lista över kanaler som stöds. Innan du prenumererar på en måste du därför se till att den kanal du vill ha är med i den listan.

Med allt detta i åtanke rekommenderar jag att du går för Unlocator. Det kan ge dig tillgång till över 200 kanaler, inklusive beIN Sports, Viaplay, ESPN, NBA League Pass, BT Sport, SuperSport och mycket mer. Dessutom kan du testa tjänsten innan du gör något långsiktigt åtagande tack vare den 7-dagars kostnadsfria provperiod som företaget erbjuder.

 1. Registrera dig till en ansedd tjänst som Unlocator.
 2. Konfigurera smart DNS på den enhet du vill använda. Du kan ställa in en på din Android smartphone, iPhone, iPad, PC, Mac, PS4 / PS3, Xbox, Roku, Apple TV, Smart TV och mer.
 3. Unlocator har gott om manualer och installationshandböcker för att hjälpa dig installera tjänsten.
 4. Njut av att titta på EuroLeague från var som helst i världen.

Slutligen, observera att smarta DNS-proxyer inte kan fungera korrekt om din internetleverantör använder DNS-kapning eller transparenta proxyer. 

Euroleague-strömningskanaler

Du kan strömma 2018/2019 EuroLeague säsong live online på någon av nedanstående officiella sändningskanaler:

 • NBATV (USA)
 • Flosports (USA)
 • Eurosport Player (STORBRITANNIEN)
 • Filmstjärna (Spanien)
 • SFR (Frankrike)
 • Viaplay (Skandinavien)
 • Digisport (Ungern)
 • BeIN Sports (MENA)
 • Euroleague.TV (Internationell*)
 • Eurosport (Asien)

* Ej tillgängligt i Storbritannien, Irland eller Italien.

Hur man tittar på Euroleague 2018/2019 Live Online – Smart DNS Proxy eller VPN

Med det nya Euroleague säsongen närmar sig snabbt, båda VPN och Smarta DNS-proxyer hjälper dig att fånga all action och strömma Euroleague live online var som helst i världen.

Känner du till fler kanaler som sänder EuroLeague? Låt oss veta i kommentaravsnittet.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map