Hur man tittar på FIFA World Cup 2018 utan kabelabonnemang

Hur man tittar på VM 2018 utan kabelabonnemang? Även om det amerikanska fotbollslaget inte kvalificerade sig till Ryssland 2018, finns det många amerikanska fotbollsfans som letar efter ett sätt att se evenemanget live. FIFA World Cup 2018 är nu två veckor borta från historien i Ryssland. Med all den ohållbara spänningen bör du antagligen börja anpassa din fotbollsskema enligt vad som passar ditt eget schema. Du borde för att du kan. Vad händer om jag säger att du inte behöver ett kabelabonnemang för att titta på årets mest episka fotbollsevenemang? Det finns många strömningskanaler du kan använda för att titta på FIFA World Cup live online, och alla er sladdskärare kan njuta av det i Fox Sports applikation på alla strömningsenheter som kommer att tänka på dig inklusive Roku, Apple TV, Amazon Fire TV, PS4, Xbox, PC, Mac, Android och iOS.

Hur man tittar på FIFA World Cup 2018 utan kabelabonnemang

Hur man tittar på FIFA World Cup 2018 utan kabelabonnemang

FIFA World Cup 2018 Streaming Channels

FIFA har lovat omfattande täckning för årets världscup, och det finns många amerikanska kanaler som kommer att strömma evenemanget där människor kan se onödigt med en kabel. Du behöver inte få panik över ett långsiktigt kabelabonnemang eftersom dessa kanaler erbjuder en sju-dagars kostnadsfri provperiod, bara för att de inte skulle vilja dig. Några av dessa kanaler är:

  1. FUBo TV
  2. DirecTV nu
  3. Sling-TV
  4. Hulu Live TV
  5. PS Vue

Titta på FIFA World Cup utan kabel

Låt oss utforska dina alternativ nu, ska vi?

Fubo TV

Detta är en over-the-top (OTT) innehållsleverantör som mättar sina abonnenter med pålitlig och omfattande högupplösta sporttäckning, utan att uppmana dem att ha ett kabelabonnemang. Listan över kanaler på fuboTV fortsätter bara att växa eftersom den nyligen lade till NBC Sports, Fox Sports, samt ESPN till sin line-up. Plattformen ger sina tittare tillgång till stora sportliga ligor och turneringar allt som kan göras inom en 7-dagars gratis provperiod. FuboTV har appar på alla större strömningsenheter inklusive Roku, FireStick, Apple TV, iPhone, iPad, Android och Chromecast.

DirecTV nu

Den mest övertygande funktionen som DirecTV Now har att erbjuda är att kabelfackens tjänster inte längre behövs. Tittarna kan klippa sladden utan att tveka och strömma sina favoritprogram med DirecTV-applikationer på Amazon Fire TV, Roku, Apple TV, iOS och Android-enheter. PÅ&T’s DirecTV Nu kan du titta på FIFA World Cup utan kabel i USA.

PlayStation Vue

Bara för att ordet PlayStation finns i titeln betyder det inte att det bara är tillgängligt på PS3 och PS4. Sonys PSVue är en liveströmningstjänst som fungerar utan kabel på FireStick, Apple TV, Roku, Android, iOS bland andra enheter. Med den här streamingtjänsten får du i princip TV på dina egna villkor och kan njuta av TV, sport, filmer och nyheter – live on demand.

Hulu Live TV

Titta på tusentals filmer och shower när som helst och var som helst. Du kan strömma upp till 50 TV-kanaler med mer live och On Demand inklusive sport, nyheter och underhållning när du prenumererar på Hulus plan. Det betyder att det också är ett annat alternativ för dig att titta på FIFA World Cup utan kabel, men du kommer fortfarande att behöva ett VOD-konto för att få tillgång till Hulus omfattande strömningsbibliotek.

Sling-TV

Den bästa funktionen som denna streamingtjänst erbjuder är frihet eftersom det inte längre är behov av tittare att hålla sig fast vid den gamla TV: n. Sling TV-appen är tillgänglig på Roku, Apple TV, Amazon Fire TV, iOS, Android, Chromecast samt Samsung och LG Smart TV-apparater. Det finns inga värdelösa kanaler eller långsiktiga åtaganden eller dolda avgifter, bara möjligheten att strömma live-tv på alla dina många enheter.

Hur man avmarkerar strömningskanaler för VM med hjälp av en VPN

Nu när ni alla är pumpade upp och glada över att kunna titta på FIFA World Cup utan kabelabonnemang måste vi påminna er om att alla dessa kanaler så råkar geo-blockeras. Det är lite nedslående, men det är okej, du vet varför? Eftersom geobegränsningar kan kringgås med ett virtuellt privat nätverk. Förbud, begränsningar och censur är egentligen inte så stor sak när du använder en VPN-tjänsteleverantör. En VPN skickar i princip all din trafik till en privat tunnel som krypterar och skyddar dina data innan du når det offentliga nätverket, som är internet. Det skapar en säker anslutning mellan dig och din server genom att maskera din egen IP-adress så att ingen vet vem du är och vad du gör. Du skapar helt enkelt en VPN på en av följande iPhone, Android, iPad, PC och Mac. Sedan installerar du VPN-appen och ansluter till en amerikansk server. Vill du veta mer vad en VPN gör?

  1. Att ha en amerikansk IP-adress spärrar Fubo TV, PS Vue, Sling TV och alla andra USA-kanaler. Denna IP-adress tillhandahålls dig tack vare ditt VPN.
  2. Låser upp strömningskanaler för FIFA World Cup som inte är tillgängliga i USA som RAI TV, ZDF, BBC iPlayer och många fler.
  3. VPN är immun mot DNS-kapning eller transparenta DNS-proxyer.
  4. En VPN som vi nämnt ovan krypterar all din trafik och blockerar obehöriga förfrågningar och tredje parts störningar.

För att spärra dessa kanaler krävs en VPN-tjänsteleverantör, och vi har precis den för dig. ExpressVPNs olika geografiska distribution av servrar och starka krypteringsprotokoll gör det till vad det är idag.

Hur man tittar på FIFA World Cup 2018 utan kabel

Att inte ha ett kabelabonnemang är inte längre ett problem och att vara belägen på andra sidan världen är inte heller något problem. Ingenting är problematiskt om VPN: er är involverade. Hur förväntar du dig annars att bevittna som tar hem världscupen om du inte äger ett VPN? Ska du verkligen gå vidare med att titta på den största fotbollstävlingen 2018 bara för att du inte har kabel och att du inte bor i USA? Vi gjorde vad vi hade för dig och det är att ge dig en lösning på hela denna situation. Nu är bollen på din domstol, vad ska du göra åt det?

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me