Hur man tittar på Fox Sports Go i Kanada

Alla gillar sport, och vilket bättre sätt att titta på sport än att strömma Fox Sports Go? Efter att ha skannat flera sportkanaler fann jag att Fox Sports Go är precis det jag behöver just nu. Att vara i Kanada är coolt och allt, men inte när du inte kan komma åt önskade webbplatser och kanaler. Det är dock mycket möjligt att alla som älskar i Kanada kan få tag på den här kanalen utanför USA genom att använda antingen en VPN eller en smart DNS. Kolla in processerna nedan.

Hur man tittar på Fox Sports Go i Kanada

Hur man tittar på Fox Sports Go i Kanada

Hur man tittar på Fox Sports Go i Kanada med hjälp av ett VPN

Fox Sports Go är ditt hem för strömmande live-sport oavsett var du är. Kanadensare kan dra nytta av den här tjänsten om de använder ett virtuellt privat nätverk. En VPN säkerställer din passage till internet så att du kan få tillgång till vad du vill medan du är online. Så här gör det. Först, det krypterar data som passerar genom en tunnel det skapar. Denna tunnel är exklusiv för VPN, och ingen tredje part kan penetrera den.

Ingen kan spåra dig ner. Absolut ingen. Det virtuella privata nätverket använder denna tunnel så att du kan skicka dina data anonymt och säkert över hela världen. Den specifika tunneln är där dina data omdirigeras via en server du väljer. Det gör dig visas på en annan plats tack vare denna omdirigeringsprocess. Din IP ersätts av den som ges till VPN-servern i det land du väljer att ansluta till. Med den nya IP: n kommer du till åtkomst till valfri kanal baserat i något land även om du inte riktigt är i det.

Få Fox Sports Go i Kanada med dessa steg

Det här är vad du behöver följa så att du får strömning av kvalitetssport i ditt kanadensiska hem:

  1. Varsågod välja och köpa sedan ett VPN (gå med ExpressVPN).
  2. Andra, ladda ner och installera sedan VPN applikation på din PC, Mac, iPhone, iPad eller Android-enhet.
  3. Gå igenom servrarna för en amerikansk.
  4. Anslut till en amerikansk server så att du verkar vara i USA.
  5. Gå online med en Amerikansk IP-adress.
  6. Slutligen strömma Fox Sports innehåll i Kanada.

Fox Sports Gos bästa VPN

ExpressVPN erbjudanden enastående tjänster backas upp med några högkvalitativa säkerhetsfunktioner. Detta är en leverantör som du kan lita på när det gäller online-säkerhet samt avblockering av innehåll. Geo-restriktioner utgör inga problem för ExpressVPN för det har kringgått dem i flera år nu. Få chansen att strömma Fox Sports Go i Kanada utan att tänka på bandbreddgränser eller hastighetshastigheter. Om du fortfarande är osäker på ExpressVPN kan du kolla in de andra rekommenderade VPN-leverantörerna i tabellen nedan.

Hur man tittar på Fox Sports Go i Kanada med hjälp av en smart DNS-proxy

Även om du kanske tror att ett VPN är det enda sättet att gå med för att blockera innehåll, är en Smart DNS lika bra i det avseendet. Du kan avblockera Fox Sports Go i Kanada med ett smart DNS men med låga säkerhetsnivåer. Varför låg? Eftersom en smart DNS inte krypterar användarnas data ändrar den inte användarnas IP-adress, och det stör verkligen inte din internetanslutning. Detta resulterar i att du får en snabbare anslutning, mycket snabbare än ett VPN.

Medan en VPN är upptagen med att kryptera användares data, är en smart DNS omedelbart omdirigerar användarnas data som bestämmer deras geo-placering via en annan server. Så om du letar efter ett snabbt sätt att göra det kringgå de införda begränsningarna på Fox Sports Go, då är en smart DNS det bästa sättet att göra det. Läs och lär.

  1. Okej, så det du behöver göra först är gå vidare till Unlocator.
  2. Dessa videor / installationshandledning kan hjälpa dig konfigurera din smarta DNS på enheten du vill streama Fox Sports på.
  3. Nu är konfigurationen klar, besök Fox Sports Gos webbplats eller applikation.
  4. Strömma Fox Sports GoInnehåll nästan var som helst i världen.

Som vi nämnde i det första steget, skulle den bästa smarta DNS för dig vara Unlocator. Den här produkten har mycket att erbjuda från avblockera 200 kanaler för att tillåta en 7-dagars gratis provperiod. Med denna leverantör kommer du till visas på en annan plats och sålunda kringgå geo-restriktioner pålagt alla kanaler som du kan komma över.

Titta på Fox Sports Go i Kanada

Med en VPN vid din sida behöver du inte missa något sportevenemang oavsett var du befinner dig. Få streaming av Fox Sports Go i Kanada på dina egna villkor med bästa VPN för Fox Sports Go, och dela sedan med oss ​​dina val i kommentaravsnittet nedan.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me