Hur man tittar på Fox Sports Go i Storbritannien

HUR DU TITTA FOX SPORTS GO I UK


HUR DU TITTA FOX SPORTS GO I UK

Hur man tittar på Fox Sports i Storbritannien med hjälp av en VPN

Expat eller sportfans kan titta på Fox Sports utanför USA med en virtuellt privat nätverk. Det här säkerhetsverktyget kanaliserar din internettrafik genom a säker tunnel och skickar den till en fjärrserver utomlands. När du ansluter till det utländska nätverket som du valde kommer VPN att ge dig en ny IP-adress från den region du valde för att det ska se ut som om du fysiskt var där.

Dessutom kommer ditt virtuella privata nätverk att göra det kryptera din trafik för att förhindra att någon läser den. Detta innebär att du kan surfa på webben anonymt eftersom ingen part kan se din online-aktivitet, inte ens din ISP. Detta gör det till ett riktigt användbart verktyg för dig som tycker om sin integritet.

Med andra ord, om du vill följa ditt favoritbaseballlag medan du njuter av fish and chips i London, behöver du bara ansluta till en amerikansk server. Efter det kommer du att kunna blockera Fox Sports Go och alla andra USA-begränsad kanal.

Följ bara dessa enkla steg så är du redo:

 1. Se till att du prenumererar på en välkänd och effektiv VPN-tjänst. Jag rekommenderar ExpressVPN.
 2. Nu, gå över till din enhet app store och ladda ner och installera VPN-applikationen. Du kan också göra det från din leverantörs hemsida.
 3. När du har loggat in, anslut till en server från Förenta staterna. När anslutningen har upprättats får du en Amerikansk IP-adress.
 4. Gå till Fox Sports Go. Du kommer att märka att platsmeddelande som visades har försvunnit tack vare din VPN.
 5. Titta på Fox Sports Go i Storbritannien eller någon annanstans.

ExpressVPN

ExpressVPN är en av de bästa VPN-leverantörerna i branschen just nu. Det täcker alla de grundläggande områden du vill ha från din tjänst (säkerhet, integritet, hastighet) och sen lite.

Företaget har över 3 000 servrar i 94 länder, som är ett av de största nätverken i branschen. Därför är det att gå förbi geo-block som en promenad i parken för detta märke.

Dessutom använder den starka säkerhetsfunktioner, inklusive militärklass AES 256-bit kryptering, för att inte tala om den sekretessstyrda no-logs policy. Med dessa specifikationer kan du gå online säkert och anonymt.

Och när det gäller hastighet erbjuder ExpressVPN en av de bästa priserna på marknaden med obegränsad bandbredd. Som ett resultat behöver du inte oroa dig för saker som buffring eller datakonsumtion.

Jag använde den här tjänsten när jag ville titta på Chicago Cubs medan jag semester i London. Det fungerade som en bris.

Eller, om du hellre vill kolla in några andra alternativ, nedan alternativ kan också blockera Fox Sports Go.

Hur man tittar på Fox Sports i Storbritannien med hjälp av en smart DNS

Du kan också avblockera Fox Sports Go med en Smart DNS-proxy. Det här verktyget omdirigerar bara data som exponerar din geografiska plats, så det skiljer sig lite från VPN. Det skickar din trafik till en server som kan avblockera kanalen, vilket innebär att den är belägen i ett område inom Fox Sports Gos täckningszon, dvs USA.

Men smarta DNS-proxyer kryptera inte dina data eller dölj inte din IP-adress.

Här är vad du måste göra för att komma åt Fox Sports Go från Storbritannien med hjälp av ett smart DNS:

 1. Först måste du naturligtvis registrera dig för en bra service Unlocator.
 2. Ställ in proxy på din PC, Mac, iPhone, iPad eller Android enhet. Du hittar många användbara videor / installationshandböcker som hjälper dig att konfigurera din smarta DNS.
 3. Gå till Fox Sports eller starta appen på din enhet.
 4. Stream Fox Sports Go i Storbritannien.

Om du vill gå till Smart DNS-metoden hittar du inte en bättre tjänst än Unlocator. Det kan ge dig tillgång till över 200 kanaler, inklusive Fox Sports Go, BBC Sport, beIN Sports, ESPN, HBO, Hulu och mycket mer. Dessutom får du en vecka att provköra tjänsten innan du gör något långsiktigt åtagande med 7-dagars gratis provperiod. 

Titta på Fox Sports i Storbritannien

Hitta liveresultat, spelare & lagnyheter, videor, rykten, statistik, ställning, scheman & fantasy-spel på Fox Sports i Storbritannien med en VPN. Du kan strömma de bästa spelen i Storbritannien och någon annanstans på dina egna villkor med bästa VPN för Fox Sports Go. Du kan också använda en smart DNS-proxy somUnlocator. 

Använde du en av ovanstående tjänster i Storbritannien? Berätta om din VPN- eller Smart DNS-proxyupplevelse i kommentaravsnittet nedan.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map