Hur man tittar på Fury vs Wilder 2 Live online

Precis när du trodde att knacka “The Monster Among Men” Braun Strowman var tillräckligt, räckte den obesegrade före detta förenade WBA (Super), IBF, WBO, IBO, Ringen, och linjär mästare Tyson Fury återvänder för en ännu större kamp. På 22 februari 2020, en episk ommatch händer mellan Raseri och hans gamla rival, Deontay Wilder, vid MGM Grand Garden Arena, Paradise, Nevada. Boxning fans över hela världen, detta är årets duell, och det borde inte missas. Därför kan du göra så här stream Fury vs Wilder 2 live var som helst.


Hur man tittar på Fury vs. Wilder 2 Live online

Tyson Fury vs. Deontay Wilder Live Global Streaming

Fury hade ett ganska bra 2019 efter att han besegrade ett par icke-välkända namn i Tom Schwarz och Otto Wallin. Han deltog också i en WWE-showdown mot Braun Strowman på Crown Jewel i Saudiarabien.

Men det förflutna kommer spökande tillbaka som vidare 22 februari 2020; Helvete har en chans att vinna WBC och ledig Ringen, och lineala tungviktstitlar om han får en seger mot en gammal fiende i Deontay Wilder.

Nu kan de flesta av er inte delta i kampen för att se den leva. Det finns dock ett par sätt att strömma det. Det finns flera officiella programföretag runt världen. Här är allt du behöver veta.

Fury vs Wilder i USA

USA-flaggikonenI Förenta staterna, fans kan anpassa sig till nävehandlingen via två kanaler.

Anfallet kommer att vara en gemensamt PPV mellan ESPN, med vilken Top Rank har en exklusiv affär (Tyson Fury) och Räv, som har ett avtal med Premier Boxing Champions, där Wilder kämpar.

Det har varit samtal tidigare, men båda kampanjerna nådde inte en överenskommelse hittills. Enligt The Athletic’s Mike Coppinger:

”Källor: Deontay Wilder-Tyson Fury II kommer att vara en ESPN-produktion med det sändningsteamet. Avtalet kräver något framtida ESPN-FOX PPV-samarbete – Wilder-Fury III? – att vara en FOX-produktion. Kamp kommer att främjas i båda nätverk med axelprogrammering, reklam etc. ”Fury vs. Wilder Tweet

Om så är fallet bör amerikanska köpare förvänta sig att evenemanget ska vara på $ 70 till $ 100 för HD. Det är om vi jämför den med Wilders sista kamp med Luis Ortiz som den såldes på $ 74,99. Om du använder Fox Sports är priset till $ 79.99, plus tillämpliga skatter & avgifter.

Fram till nu finns det inget ord om hur mycket kommer kampen att kosta för ESPN + -prenumeranter, men vi kan anta att det kommer att vara detsamma som Fox Sports; Det är ett samarbete.

Denna kamp är en ny början för framtida gemensamma evenemang mellan de två kampanjerna. Under de senaste åren överskuggas boxkvaliteten med vad som inte händer snarare än vad som är.

Nu, med en sådan affär, kommer boxningsfans att förvänta sig mycket av Topprankning mot PBC-slagsmål. När det gäller den legendariska anfallet i februari, när du har köpt den kan du strömma den live på någon av dem enheter beroende på din kanal:

Fox Sports

 • PC
 • Mac
 • Android
 • iOS
 • Apple TV
 • Roku
 • FireTV
 • Android TV
 • Xbox ett
 • Samsung Smart TV

The Gypsy King vs. The Bronze Bomber i Storbritannien

UK Flag Icon 1En kamp som denna kan bara beskrivas som den första megakampen under det nya decenniet.

Det är därför i Storbritannien, stora erbjudanden har gjorts av tv-jättar för att säkra rättigheterna till det.

BT Sport vann rättigheterna till megakampen genom att bjuda in ett anmält bud på mer än £ 10m av Sky Sports Box Office.

Sky gjorde sitt bästa för att fånga dessa rättigheter, men i slutändan, BT Sports stod hög.

Företaget hoppas Fury vs. Wilder 2 kan bryta Storbritanniens rekord med 1,6 miljoner köper erhållits av Anthony Joshas rematch mot Andy Ruiz Jr tillbaka i december, som sändes på Sky.

När Joshua mot Ruiz var på kostade deras kamp £ 24,95, och Sky genererade mer än 40 miljoner pund försäljningsintäkter ens innan annonseringsinkomster. När BT visade Wilder mot Fury tillbaka 2018 laddade det bara £ 19,99 för kampen.

Vi vet fortfarande inte om priset skulle vara detsamma i år eller inte, men vi är helt säkra på att det inte blir något billigare.

Dessutom, enligt Daily Mail, kampen kommer inte bara att finnas tillgänglig för BT: s stamkunder. Tvärtom kommer icke-prenumeranter att se kampen också genom en mängd olika TV-kanaler.

Ladda ner nu om du redan har ett konto BT Sport-app, och se Wilder vs. Fury II live på:

 • Apple TV
 • Samsung Smart TV
 • Playstation 4
 • Xbox ett
 • iPhone
 • iPad
 • Android
 • Windows
 • Mac OS

Stream the Fight Live i Australien

Australiska flaggikonenNu har detta inte bekräftats än, men utifrån var den tidigare striden sändes 2018 antar vi att ingen annan än Huvud händelse kommer att föra Wilder och Fury tillbaka till den lilla skärmen.

Main Event är välkänt för att erbjuda en mängd olika kampsporter i Australien. Det inkluderar sådana som UFC, WWE och naturligtvis boxning. Den tidigare kampen kostade $ 49,95, och den här skulle också kosta.

För närvarande, Huvud händelse har inte bekräftat något om händelsen. Det gör de inte förrän ett par veckor innan striden är ute. Om du går in i avsnittet Kommande händelser och klickar på Boxning kommer följande meddelande att dyka upp:

“Inga program är för närvarande schemalagda – STAY TUNED för kommande evenemang.”Wilder vs Fury Australia

När striden är klar kan du köpa den och du kan titta live på en mängd olika enheter som Chromecast, PlayStation, iOS, Android, Xbox, Mac, Smart TV-apparater eller Windows PC, via Foxtel eller Optus.

Fury vs Wilder Live i Sydafrika

Sydafrikanska flagganOavsett vad du söker efter, oavsett vilken sportfan du är, om du bor i Sydafrika, SuperSport är den kanal du letar efter.

SuperSport är en Sydafrikansk strömningskanal som kommer som en del av DStv-nätverk. I landet anses SuperSport vara den största rugbysändaren i världen. Men det ger också stora fotbollsligor (Premier League) och vad vi är här för idag, boxning.

För att få tillgång till SuperSports innehåll måste du först bli en DStv-abonnent. Det borde vara enkelt och gynnsamt för att du strömmar vanor som mer än 13,5 miljoner hem har ett giltigt prenumeration på deras videotjänster i Afrika söder om Sahara.

Om du vill titta på sådana stora evenemang föreslår vi att du väljer DStv Premium plan. Det kostar bara R809 ($ 58,32 / månad) och levereras med en hel katalog med sportinnehåll (live eller på begäran). Du kanske också vill prenumerera på olika planer, men för toppsport bör Premium göra. Här är DStvs andra planer:

 • Compact Plus (R519)
 • Familj (R265)
 • Tillgång (R105)
 • Enkel vy (R29)

Kampen kommer att fortsätta 22 februari 2020. Med ett giltigt abonnemang får du strömma det live om du bor i Sydafrika. I grunden erbjuder SuperSport inte sådana evenemang som PPV: er; kampen är just där i schemat.SuperSport Boxning Schema

När tiden är klar kan du se Fury vs. Wilder live Apple TV, Android, iOS, PC, Mac, Chromecast, Samsung Smart TV och Android TV.

Använd Kodi för att strömma kampen

Kodi har alltid varit en utmärkt port till en helt ny streamingupplevelse. Du kan installera tillägg av officiella kanaler och komma åt dem alla på ett ställe.

När det gäller det kommande boxningsevenemanget kan du få tillägget Fox Sports Go och strömma det live med fullständig enkelhet. Glöm inte att du behöver ett giltigt kabelabonnemang i USA för att göra det. Du kan också köpa PPV via din TV-leverantör.

Så om du använder Kodi så här gör du det installera Fox Sports Go:

 1. Starta Kodi-app.
 2. Gå över till Kodi-tillägg.Ange Kodi-tillägg
 3. Klicka på Installera från arkivet. Det är i Mina tillägg sektion. Installera från lagringsavsnittet
 4. Välja Kodi Add-on Repository.Kodi Add-on Repository
 5. Välj Video-tillägg.UFC 246 Video-tillägg
 6. Rulla ner till avsnittet “F” och klicka på Fox Sports Go.Välj Fox Sports Go
 7. Klicka sedan på Installera -knappen längst ner till höger på skärmen.Klicka på Installera Fox Sports Go
 8. Gå tillbaka till Kodis hemskärm och starta applikationen.Starta Fox Sports Go
 9. Du blir ombedd att besöka Fox Sports Gos webbplats och logga in med din leverantör. Sedan måste du ange en kod som tillägget tillhandahöll.
 10. Slutligen kan du strömma Wilder vs. Fury live på Kodi.

Observera att de flesta tillägg på Kodi är geo-begränsade till specifika länder. Fox Sports Go är inte annorlunda eftersom det bara finns i USA.

Om du vill kringgå de regionala begränsningarna som ska införas, måste du använda ett internetverktyg som förfalskar din online-plats till USA. För att vara exakt krävs ett virtuellt privat nätverk. Anslut bara till en amerikansk server så är du klar.

Wilder vs. Fury – Vad som händer

Tyson Fury kommer att gå head to head med Deontay Wilder för WBC och ledig Ringen, och lineala tungviktstitlar. Titlarna är emellertid inte det huvudsakliga målet i denna kamp; det är att lösa en gammal poäng som ingen av dem fick den tillfredsställelse de behövde av.

Top Rank letar efter ett sätt att toppa listorna i inkomst. De vill sätta en post av 2 miljoner köper. Men tror du att det är möjligt? Den föregående striden var inte ens nära 500k; Varför skulle den här vara annorlunda?

Enligt Bob Arum, chef för Top Rank:

”Jag skulle bli besviken om betalningen per vy var mindre än 2 miljoner köp. Det är målet och uppskattningen. Jag tror att det är genomförbart … och vi tar bort alla stopp för att nå det numret eller överskrida det. “

Vi måste bara vänta och se; det är ju en episk kamp. Nu hade kämparna några ord att säga till varandra. Det började med Fury, som inte alls var subtil. Detta var vad han hade att säga:

“Jag kommer inte hit för ett poängbeslut, jag har haft för många av dem – nio av dem – jag kommer hit för en knockout, jag har haft 21 av dem och från hjärtat är det vad jag är vill göra. Du kommer att sova i två omgångar. ”

Wilder svarade på Furys kommentarer med några hårda ord. Mannen kommer för att vinna och han förväntar sig inget mindre än en knockout. Så här sa han:

“Det kallas oavslutat företag och han kommer inte att kunna få tillbaka. Jag kommer att slå ut honom. Jag är lejonet, djungelens kung och kommer den 22 februari kommer jag att riva huvudet från kroppen. “

Fury vs Wilder – Statistik

Låt oss ta en titt på hur båda dessa kämpar står inför deras kollisioner den 22 februari 2020:Fury vs Wilder Stats

Underkortet

Hittills har inga krigare bekräftats för den legendariska ommatchningen. Men vi förväntar oss att Frank Warren tar med sig ett par av sina bästa kämpar till måltiden Tyson Fury.

Under det sista anfallet såg vi Joe Joyce när han kämpade innan huvudevenemanget, liksom Isaac Lowe. Ortiz gick också med underkortet förra året. Det finns också samtal som den gemensamma händelsen kunde se Kubrat Pulev, vem letar efter Anthony Joshua’s bälten som en obligatorisk utmanare. Han kanske står inför andra IBF-utmanare Adam Kownacki.

Vi vet ingenting säkert, men Top Rank och PBC kommer inte att göra dig besviken med säkerhet.

Tyson Fury vs Deontay Wilder Live Anywhere – Final Words

Kampen händer, och det kommer att bli fantastiskt eftersom båda kämparna har något att bevisa. Strömning är lätt om du vet hur du gör det, och nu gör du det.

Du har all information du behöver stream Fury vs Wilder var du än är. Vi väntar fortfarande på bekräftelse på fler programföretag.

Det ryktas om det TSN kommer att lufta kampen i Kanada och Fight Sports Max kommer att lufta det i Mellanöstern, men det är ännu inte fastställt. Om du har fler frågor, släpp dem i kommentaravsnitt Nedan.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map