Hur man tittar på HBOs Watchmen Live Online utanför USA

Helt sedan 2009 har vi frågat oss, kommer vi se Dr. Manhattan om igen? Tja, svaret är definitivt ja, tack till HBO. Watchmen har återupplivats för att lufta på de små skärmarna på 20 oktober 2023. Tillbaka på dagen var det enda problemet med filmen att regissörens klipp saknades. Men med serien har du det faktum HBO är endast tillgängligt i USA. Men lösningen är mycket lättare. Gå inte någonstans. Så här kan du titta på HBOs Watchmen bor var som helst.

Hur man tittar på Watchmen Live Online

Hur man tittar på Watchmen Live Online

HBO – Inte nu, och helt klart, inte på språng

HBO-logotypHBO har två strömningstjänster som du kan använda för att titta på premiumprogram, inklusive den nya Watchmen-serien. Först har du det HBO Go, vilket är en tjänst du bara använder om du har en giltig kabelabonnemang.

När det gäller sladdar, finns det HBO nu. EN prenumerationsbaserad tjänst som låter dig strömma varje HBO-show oavsett var du befinner dig i Förenta staterna.

Men lika olika som dessa tjänster har de båda en sak gemensamt. Båda är det inte tillgängligt utanför USA.

Det är inte bara HBO; varje tjänsten kan bestämma din faktiska plats och blockera din åtkomst enligt det. Vissa av dem är begränsade till Storbritannien, som BBC iPlayer, medan andra inte verkar utanför Frankrike, som TF1. Det är bara ett sätt att skydda upphovsrätten.

Låt komma tillbaka till HBO. När du försöker strömma innehåll på kanalens webbplats medan du är utomlands, detta felmeddelande kommer att dyka upp:

  Как да деблокирате WhatsApp разговори в ОАЕ?

“Inte i serviceområdet. HBO Now är endast tillgängligt i USA och vissa U.S.-territorier. ”HBO Now Error FPN

Så nu frågar du dig själv, vad kan du göra för kringgå en sådan fråga när det bara är tillgängligt i ett annat land. Du behöver inte vara där. Allt du behöver göra är ändra din virtuella plats och verkar surfa på webben från Förenta staterna. På vilket sätt? Ta reda på nästa.

Watchmen The Series – Global Streaming

Det bästa sättet att lura kanalen att tro att du är i USA är att använda en Virtuellt privat nätverk. En VPN är ett internetverktyg som skyddar dina data och ändrar din plats vid anslutning till en av dess servrar.

När du ansluter, VPN krypterar dina data och döljer din identitet. Dessutom kommer du att flyttas och din IP-adressen kommer att ändras till det land där servern är baserad, vilket ger dig full tillgång till allt online-begränsat i området.

Eftersom HBO till exempel är vår destination idag, måste du ansluta till en amerikansk server. Så snart anslutningen äger rum får du en USA: s IP-adress. Nu är det din nyckel. Du har nu tillgång till inte bara HBO, men Hulu, CW TV, och mer amerikanska begränsade kanaler.

Stegen

Det här är vad du behöver göra för att göra det avblockera HBO Now or Go, och strömma vaktmästare var som helst:

  1. Bli Medlem med en trovärdig VPN-tjänst. Nu för tiden, ExpressVPN är ledande inom branschen.
  2. När du har skapat ett konto, ladda ner och installera deras applikation på din Android, iOS, PC, Mac eller Fire Stick.
  3. Aktivera nu appen, logga in, och anslut till en amerikansk server.
  4. Vänta några sekunder tills anslutningen sker.
  5. Till sist, lansera HBO och strömma vaktare var du än är.
  Cómo ver la serie IndyCar 2023 en vivo en línea

ExpressVPN har funnits i nästan 10+ år, och hittills är det den största tjänsten i branschen. Det har mer än 3000 servrar i 94 länder, och de är väl optimerade för HD-Streaming.

Det är inte allt. ExpressVPN utmärker sig också i avdelningen för integritet och säkerhet. Det skyddar dina data med AES 256-bitars kryptering, tillsammans med flera säkerhetsprotokoll, a dödsbrytare, split tunneling och mer. Om det inte är det du letar efter erbjuder de en 30-dagars återbetalningsgaranti.

Slutligen, om du väljer att byta leverantör, finns det andra bästa VPN: er för HBO. Kolla in dem i tabellen nedan.

Ett VPN-alternativ – Ange smart DNS

En VPNs kryptering kommer sakta ner din anslutning, beroende på hur snabba deras servrar är. Om servrarna inte är optimerade kan du se några buffrande problem.

Det finns dock en lösning på det, men det kommer med en kostnad. För att få HD-strömning med minimal hastighetsförlust, du bör offra den extra säkerheten. Med andra ord bör du använda Smart DNS.

Smarta DNS-tjänster som Unlocator ändrar webbadresserna som visar din verkliga plats. De ändrar inte din IP-adress. inte heller krypterar du dina data.

Om du bara letar efter streaming är detta det perfekta valet för dig. Här är vad du behöver göra:

  1. Registrera med Unlocator. Du kan välja mellan ”Smart DNS” eller både Smart DNS och VPN.
  2. På deras webbplats kan du kolla guiderna och konfigurera DNS baserat på den enhet du använder. Du kan konfigurera Smart DNS på Android, iOS, PC, Mac, FireStick, PlayStation, Xbox, Apple TV, Chromecast, och mer.
  3. Starta nu HBO och ström Watchmen vart du än är.
  Cómo obtener una dirección IP portuguesa fuera de Portugal

Unlocator är bästa Smart DNS-tjänst i världen. Det blockerar mer än 240 kanaler över hela världen och räknar. Vad som är ännu bättre, kan du prova deras fullservice gratis med tillstånd av deras 7-dagars gratisversion. Inget kreditkort behövs, registrera dig för en kostnadsfri provperiod och du är bra att gå.

Watchmen – The Series

Som ni kanske vet är Watchmen baserade på serier av Alan Moore och Dave Gibbons. Men showen kommer att ta sig upp 34 år efter vad romanen berättar.

Showen kommer att lufta på 20 oktober 2023 på HBO. Se till att du tittar på det eftersom du också ser många kända ansikten och okända. Enligt skaparna vill de ha något originalt. Jag kommer inte att vara en av dem som går vidare och förstör allting. Nej, jag låter dig bedöma på egen hand.

Kom ihåg att vi har sett filmen tidigare. Jämför inte den med Snyder’s film; det är en ny uppfriskande start för franchisen. Åh, och det är HBO, så vi kan anta att det kommer att vara episkt. Den första trailern är ute, titta närmare på vad du förväntar dig av HBOs nya show, The Watchmen.

 

Stream Watchmen säsong 1 Live – Sista tankar

Denna kritikerrosade show sänds på 20 oktober 2023. Nu har du möjligheterna att se den lever vart du än är. Allt du behöver är ett VPN för att ändra din plats och visas i USA.

Efter det kan du se Watchmen säsong 1 var som helst i världen. Låt mig veta vad du tycker om det första avsnittet i kommentaravsnittet nedan.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me