Hur man tittar på HGTV utanför USA eller Kanada

Hur man avmarkerar HGTV utanför USA eller Kanada


Hur man tittar på HGTV utanför USA eller Kanada

Hur man avblockerar HGTV utanför USA med VPN

Du kan inte strömma live eller video-on-demand innehåll på HGTV om du är utanför Kanada eller USA, även om du loggar in med din kabel- prenumeration. Detta beror på geo-begränsningar som hindrar expat från att titta på sina favoritströmningskanaler när de reser utomlands.

Men oroa dig inte, det finns en lösning. Ett virtuellt privat nätverk kan komma förbi geo-block förbi ändring din online-plats. Allt du behöver göra är att ansluta till en annan server och din trafik kommer att vara omdirigerad till det nätverket. Du får också en ny IP-adress att få det att se ut som om du fysiskt var någon annanstans.

Med andra ord kan du ansluta till valfri server från USA eller Kanada och lura HGTV att tro att du faktiskt är där.

Dessutom håller VPN: er de nyfikna ögonen borta från din onlineaktivitet senast krypterings din trafik. Som ett resultat behöver du inte oroa dig för att din internetleverantör övervakar varje steg.

Stegen

Så här gjorde jag för att komma åt HGTV från utlandet:

 1. Först prenumererade jag på ExpressVPN, en topp VPN-tjänst med en stort servernätverk och starka säkerhets- och sekretessfunktioner. Det är lite dyrare än andra leverantörer men det är värt det.
 2. Därefter gick jag till app store på min enhet för att ladda ner och installera applikationen. Du kan också ladda ner det direkt från leverantörens hemsida.
 3. När installationen var klar öppnade jag appen, loggade in och anslöt till en server från USA (du kan också ansluta till en kanadensiska server).
 4. Sedan besökte jag HGTV-webbplatsen och inloggad på mitt konto. Jag märkte att platsmeddelandet hade försvunnit när jag klickade spela för att strömma det senaste avsnittet av Hidden Potential.
 5. Jag fick tillgång till alla HGTV-program från utlandet.
 6. Tänk på att en VPN kommer att blockera HGTV oavsett var du är. i alla fall, du måste fortfarande prenumerera på kanalen för att titta på dina favoritprogram.

Bästa VPN: er för att avblockera HGTV från utlandet

Som jag nämnde tidigare rekommenderar jag att du använder premium VPN-tjänster som ExpressVPN. Gratis VPN: er Hej kanske låter frestande, men med fattig övergripande prestanda för sådana märken kommer du snart ångra ditt beslut.

Först använder fria varumärken inte starka krypteringsprotokoll, och ibland ingen alls. För det andra håller de koll på din internettrafik och sälja den till annonsörer. Och slutligen är deras servrar alltid långsam på grund av det stora antalet användare.

Därför lägger du åt dig och leta efter en betald tjänst som ExpressVPN. Den har ett stort nätverk av över 3 000 servrar ligger i 94 länder, inklusive USA och Kanada. De använder också de starkaste krypteringsprotokoll och implementera a ingen loggningspolicy. Och deras 30-dagars pengarna tillbaka-garanti låter dig testa tjänsten i en månad innan du gör ett långsiktigt abonnemang.

Eller så kan du prova en av dessa toppar alternativ som också kan avlägsna HGTV från utlandet.

Hur man tittar på HGTV utanför USA eller Kanada med smarta DNS-proxy

Din enda andra möjlighet att avblockera HGTV från utlandet är Smart DNS-proxy. Endast detta verktyg omdirigeringar webbadresserna som avslöjar din plats och lämnar resten av din trafik intakt. Men du kanske inte gillar det om du är en fan av sekretess online eftersom det inte Dölj din IP-adress eller kryptera din internetanslutning.

Fortfarande, om din enda problem är att avblockera strömningskanaler, är Smart DNS det rätta valet för dig. Så här ställer du in en, följ dessa enkla steg:

 1. Registrera dig för en bra service med massor av kanaler som stöds tycka om Unlocator.
 2. Installera den manuellt på din enhet. Oroa dig inte, Unlocator har gott om guider, manualer och videor som hjälper dig.
 3. Smarta DNS-proxyer är mycket kompatibel. Du kan ställa in dem på alla enheter, inklusive iOS, Android, Smart TV, Apple TV, spelkonsoler, FireStick, PC, och mer.
 4. Njut av dina favoritprogram HGTV oavsett var du är.

Om du ska välja Smart DNS-metoden rekommenderar jag att du använder det Unlocator. Den här tjänsten kan ge dig tillgång till över 200 kanaler, inklusive HGTV, HBO, Hulu, ITV, BBC, ESPN, BT Sport och mer. Du kan till och med testa det gratis tack vare det 7-dagars gratis provperiod. 

Bästa TV-program på HGTV

 • Husjägare
 • Fixer övre
 • Fastighetsbröder
 • Hawaii Life
 • Vänd eller flopp
 • Fly Market Flip
 • Förhandlingsjakt vid stranden

Hur man tittar på HGTV-kanalen var som helst – slutliga tankar

Om du vill göra det-själv (DIY) -shower, är HGTV helt enkelt en måste-ha-kanal. Bara om du för närvarande bor utanför USA eller Kanada, du kan alltid ta till ExpressVPN, Unlocator, eller andra VPN- och Smart DNS-tjänster för att avblockera dina favoritkanaler var som helst i världen.

Har du någonsin försökt få tillgång till HGTV från utlandet? Dela med oss ​​om din erfarenhet i kommentaravsnittet nedan.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map