Hur man tittar på History Channel utanför USA med VPN

Historikskanalen är full av informativ programmering. Det finns en show för allt, nästan som om det speglar verkligheten med dess innehåll. Synd att resenärer och utlänningar inte kan strömma denna kanal utanför sitt ursprungsland – det är USA.

Det var väldigt synd när jag arbetade utomlands, kanalen var otillgänglig på grund av geobegränsningar, och jag blev lika besviken. Men allt fungerade efter det bästa jag gjorde användning av VPN och SmartDNS. Vill du ha hardcore-bevis? Rulla ner för alla fakta.

Hur man tittar på History Channel utanför USA med VPN

Hur man tittar på History Channel utanför USA med VPN

Hur man avmarkerar historikskanalen utanför USA med VPN

En VPN är i grunden en onlineenhet som kan ger dig internetfrihet såväl som dataskydd. När du ansluter till en server från det VPN-nätverk du valde får du en helt ny identitet och få börja med på en spännande riskfri surfupplevelse.

VPN kommer att skicka de data du vann via servern du valde. Den servern finns i det land där kanalen, tjänsten eller applikationen är baserad. Dina data reser igenom den servern där den finns alla blir krypterade. Inte bara kommer du att bli falskt verkar vara i det land du valde, men du kommer vara säker på det dina data är helt under omslag. Inga fler internetleverantörer som matar in dina onlineaktiviteter eller möjligheten att bli utsatta för skadliga attacker.

 • Ta bort blockering av innehåll: På grund av geobegränsningar har du inte tillgång till visst innehåll. i alla fall, en VPN kan ta bort dessa begränsningar och ger dig tillgång till det innehåll du vill ha.
 • Sluta ISP Throttling: Det är en ISP-sak att bromsa dina internethastigheter, särskilt kallade: ISP-gasreglage. Men när en gång var ansluten till ett VPN skulle det upphöra att hända.
 • Hög sekretess: Din data krypteras med tuffa protokoll och blir otillgängliga för tredje parter.
 • VPN-applikationer: Att ha vänligt att använda VPN-appar uppmuntrar VPN-användning. De flesta företag har kunder på nästan alla plattformar som PC, Mac, Android, iOS och FireStick.
  Как да получите немски IP адрес извън Германия

Bästa VPN för History Channel

Baserat på personlig erfarenhet, ExpressVPN var det enda VPN som tillät mig avblockera USA-baserade kanaler utomlands. Andra fungerade, men de var inte upp till ExpressVPN: s prestationsnivåer. Jag säger det här VPN har allt från hastighet till säkerhet; det är det bästa.

Företaget driver ett enormt servernätverk strategiskt spridd över hela världen så att alla kan ansluta till en av sina servrar. Det faktum att de kör så många servrar gör det möjligt för dem erbjuder snabba tjänster och bra nedladdningshastigheter. Det är det här 30-dagars återbetalningspolicy som gör att du släpper ett lättnadsuttag. Om du inte gillade ExpessVPN kan du alltid göra det få tillbaka dina pengar. Det är en riskfri upplevelse.

Men du måste komma ihåg det du behöver fortfarande en giltig amerikansk kabelabonnemang så att du kan logga in på History Channel-appen med en VPN eller Smart DNS. Det skulle inte skada att kolla in andra leverantörer av VPN-tjänster som anges i tabellen nedan.

Hur man tittar på historikskanalen utomlands med smarta DNS-proxy

Precis som en VPN kan en smart DNS kringgå begränsningar, lyfta förbud, slå censur, och avblockera blockerat innehåll. Men till skillnad från en VPN, är en smart DNS inte uppmärksam på säkerhet. Varken krypterar dina data eller döljer inte din IP-adress. Vilket innebär att du kommer att förbli exponerad för allmänheten. Även om det kan vara riskabelt att ansluta till en smart DNS när det gäller säkerhet, kommer det att göra det ge dig det innehåll du vill ha att avblockera med de snabbaste möjliga hastigheterna.

 • En smart DNS är kompatibel med ett brett utbud av enheter, inklusive en PC, Mac, FireStick, Apple TV, Android, Smart TV, iPhone och iPad.
 • Du får ta bort blockeringen av vad din smarta DNS kan spärra.
 • Olika smarta DNS-proxytjänster avblockerar olika kanaler.
 • Om din Internetleverantör använder DNS-kapning eller transparenta proxyer, din smarta DNS fungerar kanske inte.
 • Med en enda smart DNS-konfiguration kan du samtidigt avblockera strömningskanaler från olika regioner. Det betyder att du kan se Storbritanniens itv och American’s History Channel med den ena smarta DNS-installationen.
 • När du använder Smart DNS, du tappar inte din nuvarande åtkomst till lokala kanaler.
  La mejor VPN para TuneIn: desbloquear fuera de EE. UU.

Ta det från någon som redan har testat de flesta av de smarta DNS-proxyerna på marknaden, du kan inte göra bättre än Unlocator. De tjänster detta företag erbjuder är anmärkningsvärt snabbt. Du har åtkomst till nästan 200 kanaler med denna DNS. Det är inte många proxyer som kan göra det, vilket gör Unlocator desto mer speciell. Dessutom finns det en 7-dagars återbetalningspolicy, vilket kommer att glädja dem som inte är lätt imponerade.

Historikskanal som stöds strömningsenheter

 • Chromecast
 • Roku
 • Apple TV
 • Amazon Fire TV
 • iPhone
 • iPad
 • Android
 • PC
 • Mac

Hur man tittar på History Channel överallt i världen – Wrap Up

När det gäller dokumentärer finns det några kanaler som faktiskt överträffar History Channel. Den enormt populära TV-kanalen är en av de bästa i världen. Tack till liknande ExpressVPN och Unlocator, du kan avmarkera American History Channel var som helst i världen. Har du tänkt på vilket verktyg du kommer att ta till? Om ja, dela nedanför.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me