Hur man tittar på ITV i Australien utan problem!

Har du provat åtkomst till ITV i Australien? Om du har gjort det, har du lagt märke till att kanalen har några allvarliga geo-block för det. Det beror på att ITV endast är tillgängligt för Storbritannien. För att titta på ITV utomlands behöver du ett sätt att kringgå de regionala begränsningarna. Här är två olika sätt som gör att du enkelt kan se ITV i Australien.

Hur man tittar på ITV i Australien utan problem!

Hur man tittar på ITV i Australien utan problem!

Hur man tittar på ITV i Australien med en VPN

Det första du kan använda för att kringgå ITVs geobegränsningar är en VPN.

En VPN är främst ett cybersecurity-verktyg. Det krypterar dina data och omdirigerar din trafik genom en säker och privat server. Det coola är att när du ansluter till en VPN-server ändras din offentliga IP-adress så att den matchar serverns placering. Med andra ord, allt du behöver göra för att titta på ITV i Australien är att ansluta till en UK-server. Detta ger dig en brittisk IP, som är den enda IP-adress som ITV tillåter åtkomst till sin webbplats.

Så här kan du använda ett VPN för att komma åt ITV i Australien:

 1. Registrera dig med en trovärdig och pålitlig VPN-leverantör. Håll dig borta från gratis VPN eftersom de sällan någonsin gör det de annonserar.
 2. Ladda ner och installera VPN-appen som matchar din strömningsenhet. Du kan hitta ursprungliga VPN-appar för Windows, MacOS, iOS, och Android enheter.
 3. Starta appen och anslut till en UK-server.
 4. Vänta tills anslutningen har upprättats. När det händer kan du se ITV utan några geo-block!

Bästa VPN för ITV

Personligen använde jag ExpressVPN förra gången jag var i Australien för att ta bort alla kanaler jag ville titta på, inklusive ITV. ExpressVPN är allmänt känt för att vara den bästa VPN-tjänsten där ute. Samtidigt som prenumerationsavgiften anses vara på den dyra sidan, får du allt du betalat för hos denna leverantör. Du kan till och med testa deras tjänst genom att dra nytta av deras 30-dagars återbetalningsgaranti, inga frågor ställs.

Om ExpressVPN bara inte är din kopp te, kan du använda någon av dessa topp-VPN-leverantörer istället:

Hur man tittar på ITV i Australien med en smart DNS-proxy

För användare som inte riktigt bryr sig om en VPN: s extra säkerhetsfördelar, finns det ett annat sätt att komma åt ITV i Australien. Du måste skaffa dig ett smart DNS-proxyabonnemang.

Nu är en smart DNS-proxy inte ett VPN. Detta innebär att din information och dina data inte kommer att vara säkra eller privata när du använder en smart DNS. Men det betyder också att din internetanslutning inte kommer att bromsas av omvägsprocessen. En sak du måste tänka på är dock att smarta DNS-proxyer kräver viss konfiguration för att kunna konfigureras. Se till att tjänsten du prenumererar på har installationsguider som kan hjälpa dig genom denna process.

En annan punkt som jag vill nämna är att en smart DNS-proxytjänst bara är det: en tjänst. När du väljer en leverantör kan du bara komma åt de kanaler som en viss leverantör har att erbjuda. Olika tjänster har olika kanaler, så se till att du gör din forskning innan du väljer en tjänsteleverantör.

Personligen föreslår jag att du använder Unlocator som din smarta DNS-proxy. Unlocator har en imponerande lista med oblockerade kanaler, enkla att förstå installationsguider och en mycket hjälpsam 7-dagars gratis provperiod. Du behöver inte ens ha ett kreditkort för att testa den här tjänsten. Om du prenumererar på Unlocator har du en 14-dagars återbetalningsperiod som ser till att du är helt nöjd med vad de erbjuder.

Skapa ett ITV-konto i Australien

Även om ITV är en gratis strömningskanal måste du fortfarande registrera dig för ett konto för att kunna se live och fånga upp program. Följ bara stegen för att registrera ditt gratis ITV-konto i Australien.

 1. Gå över till ITV-webbplats.
 2. Klicka sedan på “Logga in” längst upp till höger på skärmen.
 3. På nästa sida väljer du “Registrera dig nu”.
 4. Ange dina uppgifter, inklusive titel, namn, e-postadress och födelsedatum.
 5. För ‘postnummer’ anger du ‘WC1X 0AA’ utan offerten.
 6. Markera sedan ‘ITV-villkor och rutor’.
 7. Slutligen väljer du “Jag är redo”.

Du kommer då att få ett bekräftelsemeddelande i din inkorg. Klicka på länken inuti så kommer ditt gratis ITV-konto att vara klart att använda.

Tillgång till ITV i Australien – Slutliga tankar

Genom att använda en VPN eller en smart DNS-proxy kan du komma åt ITV i Australien utan problem. Kom dock ihåg att dessa tjänster gör en sak: förbikoppla geoblock. Alla registreringsavgifter, prenumerationsavgifter eller krav som ställs in på webbplatsen du vill ha åtkomst förblir desamma. Varken en VPN eller en smart DNS-proxy kommer att få dig att betala för själva streamingtjänsten.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me