Hur man tittar på Jag är en kändis Live Live online

Vem går in i djungeln? Kommer det bli Caitlyn Jenner? Ian Wright? Du måste anpassa dig till ITV: s Jag är en kändis: Få mig härifrån för att ta reda på det. Till olycka för många äventyrsälskare som bor utomlands är jag en kändis endast tillgänglig på ITV, vilket så råkar geo-blockeras utanför Storbritannien. Showen har fått över 12 miljoner tittare under den senaste säsongen. Men vi kommer att sträva efter att öka det när du lär dig hur du gör det se jag är en kändis säsong 19 var som helst17 november 2019, var som helst.

Hur man tittar på I'm a Celebrity live online

Hur man tittar på Jag är en kändis live online

ITV Hub – En strömningstjänst i Storbritannien

Anledningen till att jag kom med den här guiden är att ITV endast finns i Storbritannien. Kanalen hade mer än 29,3 miljoner registrerade användare i slutet av juni 2019. Men hur är det med de som bor utomlands? Varför skulle deras geografiska plats diktera vad de kan eller inte får åtkomst via internet?

ITV är en av de kanaler som granska din IP-adress för att avgöra om du får se innehållet eller inte. Som en kanal baserad i Storbritannien med täckning som endast är tillåten för brittiska invånare behöver du en Brittisk IP adress för att fungera.

Om du är utomlands är en brittisk IP vad du saknar. Därför får du det här geo-felmeddelande när du försöker strömma en video på kanalens webbplats:

“Förlåt! Vi har upptäckt att du är utanför Storbritannien. ITV Hub är endast tillgänglig för visning i Storbritannien. ”ITV Hub Geo-error

Som jag nämnde kommer det att förändras på cirka 3 minuter. Fortsätt bläddra och ta reda på hur jag tittar på I’m a Celebrity 2019 live var som helst.

Jag är en kändis – Få det ur Storbritannien

EN virtuellt privat nätverk, eller VPN, sträcker sig över ett offentligt eller delat nätverk och fungerar som en tunnel så att du kan utbyta data säkert och anonymt över Internet som om du var direkt ansluten till ett privat nätverk. Den ansluter din enhet till sina servrar och omdirigerar hela trafiken genom den servern du valde.

Du får sedan IP: n för det land där servern du valt är baserad. Detta gör att du kan komma åt allt innehåll som finns tillgängligt i det landet. Följ dessa steg till avblockera ITV: s Jag är en kändis med hjälp av ett VPN:

 1. Det första du behöver göra är Bli Medlem för en VPN-tjänst.
 2. Nästa du skapa ett VPN-konto.
 3. Ladda ner och installera VPN-app på den enhet som du vill strömma är jag en kändis på.
 4. Starta appen och anslut till ett VPN server i Storbritannien.
 5. När du har anslutit till en UK-server kommer du att få en tillfällig Britsih IP-adress som gör att det ser ut som om du är belägen i Storbritannien.
 6. Nu när du har en brittisk IP kan du enkelt komma åt ITV och se jag är en kändis när du vill.

Med ExpressVPN, alla typer av innehåll kan göras tillgängligt för dig oavsett var du befinner dig i världen. Denna tjänsteleverantör är full av fantastiska funktioner och använder några av bästa krypteringsmetoder.

ExpressVPNs utmärkta tjänster och stränga “Inga loggar” -policy gör det till vad det är på marknaden idag. Titta på de andra tjänsteleverantörerna som anges i tabellen nedan.

Hur man tittar på Jag är en kändis utanför Storbritannien med hjälp av en smart DNS-proxy

Du kan gå runt geo-restriktionerna på två sätt: det första var via ett VPN, och det andra genom en Smart DNS-proxy. De båda förbi geo-begränsningar och ger dig tillgång till innehåll som normalt inte är tillgängligt för dig där du är.

En smart DNS krypterar dock inte dina data eller ändrar din IP-adress. Det omdirigerar endast den ansvariga trafiken bestämma din geolokalisering, vilket ger dig en hastighetsuppgradering.

Hursomhelst får en smart DNS jobbet gjort och det innehåll du vill ha blockerat. Så här använder du det se Jag är en kändis på ITV utanför Storbritannien:

 1. Först, gå över till Unlocatoroch registrera dig för en gratis 7-dagars rättegång.
 2. Följ dessa videor / installationshandledning för att konfigurera Smart DNS på din streamingenhet.
 3. Gå till ITV: s webbplats.
 4. Njut av din obegränsade åtkomst till allt ITV-innehåll, inklusive Jag är en kändis.

Marknadens bästa smarta DNS måste vara Unlocator. Det är lätt att installera och det begränsar inte bandbredden. Dessutom är det bra för streaming av iPlayer, Amazon Prime, Netflix och ITV från hela världen. Unlocator har också ett snabbt, effektivt och kunnigt supportteam som är redo att svara på alla dina frågor.

#IACGMOOH – Cast

Jag är en kändis är tillbaka med en ny säsong och några glänsande nya kändisar på Söndag 17 november 2019. Alla kändisar som deltar kommer att byta ut sina lyxliv för grunderna och Bushtucker-prövningar,

Men när en ny säsong kommer ut ligger huvudfrågan i: Vem är kändisarna? Den officiella listan kom ut på 11 november 2019 och det ser ut så här:

 • Adele Roberts
 • Andrew Maxwell
 • Caitlyn Jenner
 • Ian Wright
 • Jacqueline Jossa
 • James Haskell
 • Kate Garraway
 • Myles Stephenson
 • Nadine Coyle
 • Roman Kemp

Titta på att jag är ett kändis live online

Håll dig uppdaterad med allt som finns i Jungle-handlingen och titta på höjdpunkterna från tidigare serier från var som helst i världen genom att avblockera ITV med en VPN. De 2019-serien kommer sannolikt att sända runt 22 avsnitt följer traditionen.

Du har möjlighet att inte missa någon av dem med en VPN eller ett smart DNS. Möt kändisarna som går in i djungeln, titta på exklusiva intervjuer och ta reda på vem som vinner oavsett var du är i världen. Gillar du kändisuppställningen? Vem tror du kommer att vinna den här? Dela dina tankar i kommentarerna nedan.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me