Hur man tittar på LA Dodgers Live Online Blackout Free

MLB-säsongen är världens mest prestigefyllda baseboll liga. Även om 30 av de bästa lagen i världen tävlar om det, vet vi alla att man sticker ut och det är troligt att alla är favoriter, LA Dodgers. Varje Dodgers-fan stämmer in när deras lag spelar, annat än så, de låter bara MLB-säsongen passera. Det är därför jag gjorde den här guiden idag för att visa hur du ska strömma varje LA Dodgers-spel live online utan blackouts.


Hur man tittar på LA Dodgers Live Online Blackout Free

Hur man tittar på LA Dodgers Live Online Blackout Free

MLB och blackouts

Har du någonsin stött på en blackout när du strömmade en MLB-match? Om inte, låt mig förklara vad det är. Blackouts uppstår när en stor TV-leverantör har rätt att sända spelet på TV. Som ett resultat kommer strömningstjänster inklusive MLB.tv inte att kunna visa spelet online eftersom det sänds på direkt-TV. Det är ganska olyckligt särskilt för sladdar som strömmar sina MLB-matcher online bor i en region där blackouts ofta förekommer.

Du får meddelanden som informerar dig om att ditt spel har blivit svart. Felen kommer att vara sådana:

 • ”På grund av Major League Baseball-exklusiviteter kommer live-spel som inträffar varje lördag med en schemalagd starttid efter 13:10 ET eller före 20:00 ET och varje söndag med en schemalagd starttid efter 17:00 ET kommer att försvinna i USA.”
 • “Vi är ledsna. Vi har fastställt att du är belägen i ett av de gällande klubbens hemtv-territorier och därför försvinner från att titta på spelet du valt. Live-ljud från det här spelet är tillgängligt som en del av ditt MLB.TV-abonnemang. “MLB Blackout-fel

Enligt MLB.tv kommer ditt spel att vara tillgängligt för strömmande 90 minuter efter matchen har avslutats på TV. Men vem vill ha det? Varför skulle vi missa ett Dodgers-spel när vi kan se det live?

LA Dodgers lever online – Vilka är kanalerna??

Dodger-fans, du har tur när det gäller att strömma ditt lags matcher. Det finns en mängd tjänster som gör att du kan göra det enkelt. Så för att ta dig ännu djupare in i saken är här de officiella kanalerna som sänder varje LA Dodgers-spel under denna säsong:

MLB.tv

Som en ivrig Dodgers-fan har jag strömmat på MLB.tv ganska länge nu. Tjänsten har tagit Major League Baseball tillgänglighet till en helt ny nivå. Du kan bokstavligen titta på varje spel utan att behöva oroa dig för att missa en sak. Det är naturligtvis om du inte stöter på blackouts när du strömmar. Jag har förklarat vilka begränsningar för blackout ovan och jag kommer att ge dig rätt lösning för dem om några. Låt oss nu gräva djupare i MLB.tv.

Först och främst kan du titta på varje säsongsmatch utanför marknaden 2019 live eller på begäran mot en avgift på 29,99 $ per månad. Du har också möjlighet att använda tjänsten under ett helt år om du betalar ett belopp på 118,99 $. Nu, detta är mycket viktigt för oss Dodgers-fans, det finns ett alternativ där du kan välja ett prenumeration för ett enda lag. Det kommer att kosta dig 91,99 $ på årsbasis. MLB.tv-prenumeration

MLB.tv lurar inte när det gäller plattformskompatibilitet. Du kan använda tjänsten på Amazon Fire TV, Apple TV, iOS, Android, Chromecast, Android TV, PlayStation 4, Xbox One, Windows PC, Mac och Roku.

För att hjälpa dig att kringgå MLB-blackouts. Det är förresten helt enkelt. Allt du behöver göra är att få en VPN och ansluta till en server i en region där spelet inte sänds på TV. Till exempel, om matchen inte sänds i Michigan, skulle en server vara din perfekta lösning.

Här är stegen du kan använda för att kringgå LA Dodgers blackout-begränsningar:

 1. Registrera dig med en VPN-tjänsteleverantör. Jag rekommenderar starkt för ExpressVPN.
 2. Ladda ner och installera VPN-applikationen på din streamingenhet.
 3. Logga in med ditt VPN-konto och anslut till en server där spelet inte är tillgängligt på TV.
 4. Starta MLB.tv
 5. Se LA Dodgers på MLB.tv utan att behöva möta blackouts någonsin igen.

Det finns gott om VPN som kan hjälpa dig att kringgå sådana problem. Kolla in dem i tabellen som belyser topp-VPN: er för MLB.tv Nedan.

Sling-TV

Sling TV är en top-of-the-line amerikansk Internet-tv-leverantör. Med bara $ 40 per månad får du strömmande tillgång till över 48 kanaler.

Sling-TV finns på ett respektabelt stort antal plattformar. Du kan använda Sling TV på PC, Mac, Roku, Amazon Fire TV, Apple TV, Chromecast, Android TV, Xbox One, Android, iOS och en mängd smarta TV-apparater.

När du prenumererar på Sling får du liknande ESPN, Food Network, IFC, Nick Jr., SyFy, TBS, TNT och mycket mer beroende på det paket du väljer.

Sling Orange är en enströmstjänst som erbjuder cirka 42 kanaler för $ 25 per månad, medan Sling Blue är en multistream-tjänst (upp till tre samtidiga användare) som tyvärr inte erbjuder så många kanaler som Orange gör för $ 25 per månad.

Om du vill få det bästa av båda världarna kan du prenumerera på Sling Orange + Blue och dra nytta av båda tillsammans för endast 40 $ / månad. Sling TV-prenumeration

ESPN+

ESPN + erbjuder ett billigt alternativ för kabel-tv som blandar live sport med viss originalprogrammering. Du kommer att kunna se MLB-matcher live och on-demand 7 dagar i veckan under årets säsong.

Det summerar kvaliteten med en mängd med sina ursprungliga program, filmer, live sport och on-demand innehåll. Åh, nämnde jag att det också är ganska billigt? Ja, du kommer att kunna utnyttja alla ovanstående för bara 4,99 $ per månad och du får en 7-dagars gratis provperiod.

Dessutom är ESPN + tillgängligt på nästan varje streamingplattform du kan tänka på. Skaffa bara deras app och strömma Dodgers-spel på iPhone, iPad, Android, Apple TV, Amazon Fire TV, Roku och Chromecast.ESPN + prenumeration

Major League Baseball-säsongen 2019

Den 150: e upplagan av MLB började 20 mars och är planerad att avslutas den 29 september. Medan vi alla är Dodgers-fans här, kanske vi bara är intresserade av deras matcher. Så här är de kommande LA Dodgers-spelen i Säsongen 2019:

28 mars

 • Dodgers vs. Arizona Diamondbacks (Dodger Stadium)

29 mars

 • Dodgers vs. Arizona Diamondbacks (Dodger Stadium)

30 mars

 • Dodgers vs. Arizona Diamondbacks (Dodger Stadium)

31 mars

 • Dodgers vs. Arizona Diamondbacks (Dodger Stadium)

1 april

 • Dodgers vs. San Fransisco Giants (Dodger Stadium)

2 april

 • Dodgers vs. San Fransisco Giants (Dodger Stadium)

3 april

 • Dodgers vs. San Fransisco Giants (Dodger Stadium)

5 april

 • Dodgers vs. Colorado Rockies (Coors Field)

6 april

 • Dodgers vs. Colorado Rockies (Coors Field)

7 april

 • Dodgers vs. Colorado Rockies (Coors Field)

8 april

 • Dodgers vs. St. Louis Cardinals (Busch Stadium)

9 april

 • Dodgers vs. St. Louis Cardinals (Busch Stadium)

10 april

 • Dodgers vs. St. Louis Cardinals (Busch Stadium)

11 april

 • Dodgers vs. St. Louis Cardinals (Busch Stadium)

Hur man tittar på LA Dodgers Live Stream – Summing Up

Dodgers som franchise har vunnit sex World Series-titlar och 23 National League vimplar, vilket är en ganska bra anledning att fortsätta rota för dem alla under säsongen 2019. Jag är ganska upphetsad över att se vad de kommer att göra i år och jag är säker på att du också är det. Så låt oss inte missa en match och lära dig att titta på alla LA Dodgers-spel online i den här guiden.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map