Hur man tittar på Lomachenko vs. Campbell Live Online

En boxningsmatch med tre bälten på linjen? Det är ett måste för mig. Luke Campbell kommer att utmana Vasyl Lomachenko för sina WBA- och WBO-bälten tillsammans med den lediga WBC-remmen på 31 augusti 2019. Kampen kommer att äga rum vid O2 Arena i London, och det anses som den största striden på sommaren. här är hur du kan se Luke Campbell vs Vasyl Lomachenko live var som helst.

Hur man tittar på Luke Campbell vs. Vasyl Lomachenko Live Online

Hur man tittar på Luke Campbell vs. Vasyl Lomachenko Live Online

Luke Campbell vs Vasyl Lomachenko – Streaming Channels

Det finns två sätt du kan strömma kampen live online – ESPN och Sky Sports Box Office. Dessa är dedikerade kanaler för tittare i USA respektive Storbritannien. Problemet är att de är det endast tillgängligt i dessa länder. Alla som bor utomlands kommer inte att kunna strömma kampen eftersom kanalerna är geo-begränsade.

De kommer att blockera din åtkomst när du försöker strömma en video. Men det är inte fallet här. Jag skrev den här guiden för att hjälpa dig titta på kampen var du än är, och det är exakt vad du ska göra. Ha med mig, jag ska visa dig hur du avmarkerar dessa kanaler i din region senare i den här artikeln, så oroa dig inte. För tillfället är det de officiella programföretagarna i kampen mot Campbell vs. Lomachenko:

 • ESPN+ (USA)
 • Sky Sports Box Office (STORBRITANNIEN)

Campbell vs Lomachenko Live-Stream var som helst?

Definitivt! När du är klar med den här delen kan du göra det strömma denna legendariska kamp var du än är. Du förstår, allt som krävs är en enkel cybersecurity-verktyg som går under namnet på en VPN. Med det kommer du till skämma bort din online-plats och visas var som helst i världen baserat på var VPN har servrar.

I det här fallet har du två alternativ:

Du ansluter antingen till en amerikansk server eller en brittisk baserad på den kanal du vill strömma kampen på.

Låt oss ta ESPN+ som ett exempel. Om du vill komma åt kanalen utomlands måste du ansluta till en Amerikansk server. När du gör det kommer du att få en USA: s IP-adress. Om du inte vet vad det betyder är det din nyckel till låsa upp kanalen. Nu kan du få tillgång till strömningsinnehåll för ESPN + och naturligtvis kampen mot Campbell mot Lomachnko.

Men vänta, det är inte det enda en VPN kan. Du förstår, virtuella privata nätverk var utformade för att skydda dig mot hot på nätet. De skyddar dina data med kryptering av militär kvalitet och anonymisera din webbsökning. På så sätt kan ingen få tag på din information eller spionera på dina surfaktiviteter.

Stegen

Du har fått en korrekt introduktion till vad en VPN är. Låt oss ta det du lär dig och tillämpa det nedan. Så här kan du streama Campbell vs. Lomachenko live var som helst:

 1. Innan du börjar behöver du ett trovärdigt VPN som erbjuder servrar runt om i världen. Tips: Prova ExpressVPN.
 2. Nu, Bli Medlem för deras service och ladda ner deras ansökan direkt från deras officiella webbplats. Du kan också göra det via din ursprungliga App Store.
 3. Aktivera sedan VPN-applikationen och logga in med ditt användarnamn och lösenord.
 4. Klicka på serverlistan och anslut till en baserad på kanalen du har valt:
  • US-server för ESPN+.
  • UK-server för Sky Sports.
 5. Nästa, starta kanalens webbplats eller dess dedikerade applikation om tillgänglig.
 6. Till sist, strömmen Campbell vs. Lomachenko “Leva” oavsett var du bor.

Om du vill att den här processen ska gå så smidigt som möjligt måste du investera i en ansedd VPN-leverantör. ExpressVPN har dominerat VPN-diagram sedan länge. Det har flammande snabba servrar i USA och Storbritannien tillsammans 92 andra länder. Det är bara hälften av det. Med denna VPN förblir dina data lika privata som någonsin.

De behåll inte loggar av dina surfaktiviteter och erbjuda en 30-dagars återbetalningspolicy. Om du någonsin ändrar dig är det inget att förlora. ExpressVPN kan dock vara ett bra alternativ, men det betyder inte att det inte finns några alternativ. Kolla in dem nedan.

Luke Campbell vs Vasyl Lomachenko

Kampen kommer att äga rum 31 augusti på den legendariska O2-arenan i London. Två av de största namnen i boxningshistorien kommer att möta tre titlar. Vasyl Lomachenko, den 31-åriga ukrainaren har redan WBA och WBO bälten. Under denna kamp kommer han att leta efter den lediga WBC-rem till hans samling om han lyckas besegra Campbell på hans hemgräs.

Å andra sidan är Campbell mycket glada över att testa sina färdigheter mot världens bästa fighter. Jag lyckades komma över ett talesätt som säger: “Flytta över Mohammad Ali, det är Lomachenkos tid.” Det är en stor sko att fylla om ryktena var sanna. Campbell hade en möjlighet att bli mästare i september 2017 när han reste till Inglewood, Kalifornien. Men han tappade mot Jorge Linares via delat beslut. Nu är han mer än redo att ta på sig Loma i London.

Problemet med Campbell är att han tenderar att lämna stansarna lite lång. Det tar honom lite tid att få handskarna tillbaka till hakan. Tyvärr fick det honom i problem när han mötte mot Jorge Linares för ett tag sedan.

Dessutom kommer Hughie Fury att slåss mot Alexander Povetkin på underkortet. Han kommer att debutera mot den tidigare WBA-mästaren, Povetkin. Kom ihåg att Alexander fortfarande är en av de mest skrämmande stansarna i divisionen. Så jag skulle titta på dessa nävar Fury, särskilt eftersom det är din debut. Du skulle inte vilja börja med en förlust trots allt.

Statistik och kommentarer

Här är vad Luke Campbell hade att säga:

”Han är rankad som 1 kilo för pund på planeten, så för mig att kämpa mot en sådan kille uppmuntrar mig bara mer att vara den bästa jag kan vara, och det är exakt den nivå som jag vill vara på . Jag är väl medveten om hur bra han är och vad han kan göra, men jag är också väl medveten om vad jag kan göra och vad jag ska göra. Jag tror att jag kan slå ut vem som helst som jag slog rätt. Jag tror att jag är en av de största stansarna i lätta divisionen. Detta kommer att bli den tuffaste kampen i mitt liv, och jag förbereder mig på det, fysiskt och mentalt. Detta är Luke Campbells år. Det är min tid.”

Tja, Loma lade inte hängande och svarade genast:

”Jag vill inte prata för mycket. Det kan vara den tuffaste kampen i min karriär hittills, kanske, för han har en höjd och nå fördel. Kanske kommer det att bli en stor utmaning för mig, men jag tänker aldrig på det. Jag gör bara mitt jobb, tränar hårt och sedan kommer jag i ringen. Jag kommer att lämna en vinnare, det är allt jag vet. “

För att vara ärlig kommer höjdskillnaden att orsaka problem för Loma. Det kan vara den svåraste kampen i hans karriär, som han sade. Toppkämpen har dock en ansedd skiva som skrämmer alla utmanare. Ska vi ta en titt på hur båda står inför kampen?

Vasyl Lomachenko

 • Nationalitet: Ukraina
 • Ålder: 31
 • Division: Tungvikt
 • Ställning: Southpaw
 • Höjd: 170 cm
 • Räckvidd: 65,5in (166 cm)
 • Angrepp: 14
 • Pro-rundor: 119
 • Vinst: 13
 • Vinst av KO: 10
 • Förluster: 1
 • Ritar: 0

Kampstatistik

Under kort

Det finns tre matcher till på kortet, kolla in dem nedan.

 • Charlie Edwards vs. Julio Cesar Martinez Aguilar
 • Hughie Fury vs. Alexander Povetkin
 • Joe Cordina vs. Gavin Gwynne

Vi delar vägar nu

Den 31 augusti trebälte titelförening slåss mellan Lomachenko och Englands Luke Campbell har officiellt slutsåld. Om du inte kan delta i O2 Arena, strömma det online. Du kan göra det nu från var som helst i världen. Bara skaffa dig ett VPN, och du är redo på sommaren. Vem tror du vinner nu? Vem kommer att krönas som den obestridda mästaren? Dela dina förutsägelser nedan.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me