Hur man tittar på Love Island 2019 Live Online

Mina damer och herrar! Din sommar är på väg att bli mycket varmare. Love Island är tillbaka för en femte säsong och kommer att ha premiär den 3 juni på ITV2. En ny serie singlar kommer att ta scenen, och de kommer att göra vad som krävs för att bli det ultimata paret. Caroline Flack är värd för den kommande säsongen för den dating reality-showen när du kommer att bestämma Love Island 2019-vinnare. Tänk dock på att ITV inte är tillgängligt för strömning utanför Storbritannien.

Titta på Love Island 2019 utanför Storbritannien

Hur man tittar på Love Island 2019 utanför Storbritannien

Men i den här artikeln visar vi dig hur du kan blockera kanalen var du än är med en VPN eller en smart DNS-proxy. I slutändan kommer du att kunna titta på Love Island i USA, Australien, NZ, Kanada, eller någon annanstans utanför Storbritannien

Love Island 2019 på ITV

Du kan titta på Love Island 2019 på ITV2 från och med måndag 3 juni. Men om du strömmar showen utanför Storbritannien, skulle jag förmodligen ge dig en uppfattning om vad du ska se:

“Vi är ledsna. ITV Hub är endast tillgängligt för tittare i Storbritannien. ” 

Det här meddelandet visas på skärmen om du försöker komma åt ITV från utlandet. På grund av licensavtal är kanalen endast tillgänglig för tittare som är bosatta i Storbritannien.

Därför måste du gå en extra mil för att titta på den senaste säsongen på Love Island. Du behöver en VPN eller en smart DNS-proxy.

Hur man tittar på Love Island 2019 med VPN

Din IP-adress ger bort din globala position på internet. Och när webbhotell som ITV läser att du befinner dig utanför deras täckningszon kommer de att bryta dig med meddelandet ovan. Det är därför du måste byta till en IP-adress från Storbritannien, vilket innebär att du måste ansluta dig till ett VPN.

Ett virtuellt privat nätverk (VPN) är ett verktyg som kan förfalska din fysiska plats. Först omdirigerar det din internetanslutning till ett utländskt nätverk du väljer. Sedan döljer den din faktiska IP-adress och ger dig en ny från regionen du valt. Detta kommer att lura din webbdestination att tro att du befinner dig i dess visningszon, vilket ger dig tillgång till vad du vill.

Detta innebär att du kan ansluta till en brittisk server, få en brittisk IP och avblockera ITV.

Med andra ord, här är vad du måste göra för att strömma Love Island 2019:

 1. Registrera dig för en topp VPN-tjänst. Du kan kolla vår lista med förslag nedan.
 2. Ladda ner och installera VPN-appen på din enhet. Du kan till och med installera det på routrar, smarta TV-apparater och spelkonsoler.
 3. Logga in och anslut till en server från Storbritannien.
 4. Besök WhatIsMyIP.network för att dubbelkontrollera din nya IP-adress.
 5. Gå nu till ITV-webbplatsen eller starta appen.
 6. Stötta dig själv för en varm och brännande sommar med Love Island.

Bästa VPN: er för att blockera ITV

Malware- och cyberhot har ökat markant under de senaste åren. Detta resulterade naturligtvis i ökningen av säkerhetsverktyg, inklusive virtuella privata nätverk. Som ett resultat hittar du nu ett överflöd av VPN-leverantörer, men det betyder inte att de är alla bra.

Därför utarbetade vi en lista över de bästa varumärkena i branschen idag för att spara lite problem.

ExpressVPN

ExpressVPN ligger högst upp på vår lista och jag använder den för att avmarkera mina favoritkanaler när jag är utomlands. Varumärket erbjuder några fantastiska funktioner och är mycket lätt att använda.

Först har den över 3 000 servrar fördelade på 160 platser, inklusive 94 länder. Storbritannien är naturligtvis en del av regionen eftersom företaget äger servrar i London, Wembley, Kent och Berkshire. Detta stora nätverk ger dig tillgång till ITV och alla andra kanaler du vill ha.

För det andra erbjuder företaget exceptionellt höga anslutningshastigheter även om du ansluter till en fjärrserver eller fjärrserver. Detta innebär att du inte kommer att möta några buffrande problem när du strömmar i HD-program som Love Island 2019.

För det tredje kan du installera ExpressVPN-appen på nästan alla enheter eller plattformar, inklusive Windows, Mac, Android, Linux och iOS. Det är också kompatibelt med routrar, spelkonsoler, Chromebook och smarta TV-apparater.

Fjärde och kanske viktigast av allt, ExpressVPN använder starka säkerhets- och sekretessfunktioner som inkluderar:

 • En militärklass AES-256 bitkryptering som garanterar anonymitet online, även från Internetleverantörer.
 • Delad tunneling
 • DNS-läckskydd
 • Dödsbrytaren
 • Ingen loggpolicy

Använd smarta DNS-proxy för att avblockera ITV

Även om det är det bästa sättet behöver du inte ändra din IP-adress för att komma åt ITV. Du kan också strömma Love Island 2019 med en smart DNS-proxy. Det här verktyget omdirigerar endast webbadresserna som exponerar din plats, vilket innebär att de inte förändras för mycket i din internetanslutning.

Allt du behöver göra är att:

 1. Välj en ansedd tjänst som Unlocator och prenumerera på den.
 2. Se till att tjänsten stöder ITV (Unlocator gör det).
 3. Konfigurera Smart DNS-proxy på din PC, Mac, iOS eller Android-enhet. Webbplatsen bör ha installationsguider och manualer för att hjälpa dig.
 4. Du kan också installera dem på routrar, spelkonsoler eller smarta TV-apparater.
 5. Rösta på ditt favoritpar Love Island och hjälp dem att vinna.

Jag bör dock varna dig för att smarta DNS-proxyer inte krypterar din trafik, så det är bättre att undvika dem om du är en integritetsfreak. Dessutom fungerar de inte om din Internetleverantör använder transparenta proxyer eller tillämpar DNS-kapning.

Och du måste konfigurera dem manuellt på din enhet eftersom de inte har dedikerade appar som du kan ladda ner.

Om Love Island 2019

Love Island 2019 är en brittisk dating reality-show som kommer att ha premiär den 3 juni på ITV2. Caroline Flack är värd för showen, medan Iain Stirling kommer att fungera som berättaren.

Serien har mött motreaktion de senaste månaderna med kritiker som hävdar att showen borde ha avbrutits efter Sophie Gradon och Mike Thalassitis dödsfall. Båda tidigare deltagarna begick självmord.

Som ett resultat hade showen enligt uppgift ett strängare godkännandeförfarande i år, eftersom tävlande fick passera mental hälsa och STI-test för att göra det på TV-skärmar. Värd Caroline Flack sa också att Love Island: s omsorgsplikt har “utvecklats” efter självmord från tidigare tävlande.

2019 öbor

Och nu för en mindre dyster anteckning, här är den fullständiga listan över 2019 deltagare av Love Island:

 • Yewande Biala
 • Lucie Donlan
 • Amber Gill
 • Amy Hart
 • Anna Vakili
 • Anton Danyluk
 • Callum Macleod
 • Curtis Pritchard
 • Joe Garratt
 • Michael Griffiths
 • Sherif Lanre
 • Tommy Fury

Hur man tittar på Love Island 2019 Live Online – Slutliga tankar

Love Island är en av de största dating reality-program i världen, med miljontals följare över hela världen. Och årets nya fräscha singlar ser ut att bli din senaste besatthet. Därför, om du inte vill missa ett enda avsnitt av Love Island 2019, få en VPN eller Smart DNS-proxy och rösta på ditt favoritpar.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me