Hur man tittar på Magenta TV utanför Tyskland

Den tyska TV-marknaden värms upp. Det har rapporterats att VoD-tjänster hotar kabelmarknaden. Netflix har nu fler prenumeranter än Sky Deutschland i landet. Som ett resultat, Deutsche Telekom gick med i striden och lanserade en ny OTT-tjänst, kallad som Magenta TV. Onlinetjänsten erbjuder shower och filmer samt programmering från de populära tyska pubcastersna ARD och ZDF. Men precis som dessa tjänster är Magenta det också endast tillgänglig i Tyskland. Tja, inte så länge. Så här kan du titta på Magenta TV var som helst.

Hur man tittar på Magenta TV utanför Tyskland

Hur man tittar på Magenta TV utanför Tyskland

Magenta TV – tyska till kärnan

Tjänsten är mycket populär på tysk mark. Men om du är en Tyska ex-pat bo utomlands blir åtkomst till kanalen lite svårt på grund av geo-begränsningar.

Även om du har ett giltigt konto, så förlorar du tillgång till när du lämnar landet Magenta TV. Processen kallas geoblockering, där strömningstjänster och webbplatser begränsar åtkomsten till deras innehåll baserat på användarens plats.

Magenta räcker bara till i Tyskland och bara invånare där kan navigera genom vad den har att erbjuda. Om du startar kanalen med en icke-tysk IP-adress, du kommer antagligen att få en felmeddelande istället för din video.

Nu vet du vad problemet är. Allt ligger i din IP-adress, vilket hjälper webbplatser att spåra din fysisk plats. Men tänk om du kan ändra den IP? Du kan, och sättet att göra det presenteras nedan.

  Как да гледате Coronation Street извън UK Online

Stream Magenta TV var som helst utanför Tyskland

Som jag nämnde förlitar sig Magenta TV, precis som alla streamingtjänster, på din IP-adress för att avgöra om du befinner dig inom dess täckningsområde eller inte. För att komma åt kanalen måste du vara bosatt i Tyskland, dvs ha en Tysk IP-adress.

Detta kan lätt erhållas om du använder a Virtuellt privat nätverk. Globalt känd som VPN kan denna internetprogramvara kringgå regionala begränsningar genom att ändra din virtuella plats till ett land du väljer.

Först och främst är VPN: er säkerhetsverktyg som används för att underhålla användarnas online Integritet och förbättra deras säkerhet. När du ansluter till en VPN-server är det krypterar dina data och kappar din IP-adress, ersätter den med en ny i det land där servern är baserad.

Med denna nya IP kan du få åtkomst till begränsat innehåll i det området oavsett var du fysiskt bor. Om du till exempel ansluter till en server i Tyskland, du får en Tysk IP-adress. Som ett resultat kommer du att kunna strömma liknande Netflix Tyskland, DAZN Tyskland, Sky Deutch och Magenta TV.

Vad du behöver göra

Återstoppningsprocessen är ganska enkel. Följ bara stegen nedan så kan du göra det titta på Magenta TV var du än är:

 1. Prenumerera först på en VPN-tjänst. jag rekommenderar verkligen ExpressVPN.
 2. Ladda ner och installera deras VPN-applikation på din enhet. ExpressVPNs kunder stöder Android, PC, Mac, iOS och FireStick.
 3. Aktivera sedan VPN-applikationen, logga in, och öppna serverlistan.
 4. Sök efter en Tysk server och tryck på Connect.
 5. Vänta några sekunder och kontrollera din nya IP-adress med den här IP-verifierare.
 6. Lansera Magenta TV: s webbplats eller applikation.
 7. Stream topp Tysk TV var som helst.
  Hur man tittar på Italian Open 2023 - Stream Rome Masters Online

Vi utvärderar VPN-leverantörer utifrån flera faktorer. Det är därför jag valde ExpressVPN som en rekommendation. Leverantören säkerställer din integritet online, skyddar dina data med kryptering av militär kvalitet och hjälper dig att kringgå det tuffaste VPN-block och regionala begränsningar.

Det har inga loggar över din aktivitet och ger skyddsåtgärder som en dödsbrytare som stoppar dataöverföringen om VPN-anslutningen tappar när som helst.

Till sist, ExpressVPN låter dig testa deras tjänst under en hel månad riskfri med tillstånd av deras 30-dagars återbetalningsgaranti. I slutändan är det upp till dig. Om ExpressVPN inte är det du letar efter ska du kontrollera följande tabell eftersom den representerar bästa VPN för Tyskland.

Från EntertainTV till MagentaTV

Magenta TV erbjuder ett brett utbud av innehåll till sina abonnenter. Du kan få exklusiv tillgång till tusentals titlar från ARD och ZDF utan extra kostnad.

Tjänsten är inte alls dyr. Prenumeranter kan få live-tv, innehåll på begäran och “Megathek” (megabiblioteket) för 7,95 euro / månad, oavsett internetleverantör.

Dessutom kan användare komma åt runt 75 TV-kanaler, inklusive 45 i HD (högupplöst). Men varför har Magenta TV så stor inverkan på tysk TV? Det beror främst på att det inte kräver något långsiktigt åtagande.

Magenta är nu över 4 miljoner prenumeranter i Tyskland, vilket är ett bra antal med tanke på att tjänsten bara har funnits sedan oktober 2023. Den slutar inte där.

Sportfans är också intresserade av Magenta TV eftersom det nu ser ut för Bundesliga. Som jag nämnde erbjuder Magenta TV live-tv. Det inkluderar bästa sportevenemang. Enligt Dirk Wössner – Telekoms verkställande direktör:

  Hur man tittar på HBOs Watchmen Live Online utanför USA

“MagentaTV är synonymt med sport, där fotboll spelar en viktig roll, varför Bundesliga-rättigheterna generellt är intressanta för oss och våra tittare.”

Om det händer och Magenta lyckas fånga en sådan liga kan du berätta att deras prenumerationsbas kommer att skyrocket snart. Så här säger Tim Höttges, VD för Deutsche Telekom:

“Vår verksamhet presterade bra på alla områden igen under första halvåret 2023. Det gör att vi kan leverera de resultat vi lovade.”

Dessutom finns Magenta tillgängligt på ett stort antal enheter, inklusive:

 • Android
 • iPhone
 • iPad
 • Windows
 • Mac
 • Amazon Fire Stick

Magenta TV var som helst – slutliga tankar

Magenta TV fungerar under mottoet “Helt enkelt en för alla.” Geo-begränsningar gör det dock enbart för Tyskland. Det är därför du behöver en VPN till ändra din plats och lura kanalen som du befinner dig inom dess täckningsområde.

När du är klar får du mer än 10000 tyska titlar oavsett var du är. Om du behöver hjälp med att ställa in ett VPN på din enhet, kontakta mig i kommentaravsnitt nedan och jag hjälper dig.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me