Hur man tittar på Mediaset Premium utanför Italien

Mediaset Premium är utan tvekan en av de bästa italienska streamingplattformarna. Tjänsten fungerar något annorlunda än andra. Det inkluderar både betal-TV och betal-per-view i sitt paket utöver dess vanliga video on demand-tjänst. Fotbollsfans kommer att njuta av dess betaltjänsttjänst eftersom det uteslutande är reserverat för fotbollsmatcher. När de prenumererar kommer de alltid kunna hålla koll på hur deras favoritlag har det.


Hur man tittar på Mediaset Premium utanför Italien

Hur man tittar på Mediaset Premium utanför Italien

Tjänsten, som grundades 2005, har vuxit stadigt mot vad den är idag. Dess erbjudande av kanaler har också utvecklats till att omfatta filmer, dokumentärer, tecknat, TV-serier samt sportprogrammering. Detta utgör ett ganska stort urval av visning och ökar i hög grad populariteten för tjänsten. 

Finns Mediaset Premium utanför Italien?

Mediaset Premium är en av de streamingtjänster som är svåra att komma åt utomlands. Det är en geobegränsad tjänst som identifierar din plats innan du ger åtkomst till deras webbplats. Tjänsten kan hämta din plats genom din IP-adress. Om du vill komma åt Mediaset Premium medan du är utanför Italien måste du leta efter något sätt att dölja det. En enkel internetsökning bör avslöja ett par metoder du kan använda. Det mest effektiva är överlägset användningen av en VPN-tjänst.

Så här strömmar du Mediaset Premium utanför Italien – med hjälp av ett VPN

En VPN-tjänst är en av de mest pålitliga formerna för att skydda dina data online. Det ger ett krypteringslager som används för att säkerställa att dina data är väl skyddade. När du prenumererar på en leverantör får du tillgång till deras nätverk av servrar. Beroende på servern du ansluter till kommer du att kunna ändra din IP-adress så att den passar de krav på webbplatsen du försöker få tillgång till. I det här fallet, till exempel, om du vill strömma Mediaset Premium medan du är utanför Italien, behöver du bara ansluta till en italiensk VPN-server. Du verkar som om du kommer åt tjänsten hemifrån oavsett var du än befinner dig.

 1. Först av allt, få ExpressVPN.
 2. Ladda ner och installera ExpressVPN-applikationen på din PC, Mac, Android, iOS-enhet.
 3. Starta VPN-applikationen och logga in med ditt VPN-konto.
 4. Anslut nu till en italiensk VPN-server.
 5. Öppna ditt Mediaset Premium-konto oavsett var du för närvarande bor.

Du kommer att kunna komma åt Mediaset tillsammans med ett gäng andra geobegränsade tjänster med hjälp av VPN. En annan sak med VPN är att du blir anonym när du är på Internet. Detta kan hjälpa dig på många olika sätt. När du handlar online kan du komma åt olika versioner av samma webbplats beroende på deras region. Du får dra nytta av skillnaden i prissättning som ett resultat. Detta gäller också när du bokar din flygbiljett eller hotell.

Att använda en VPN håller också din aktivitet dold för din Internetleverantör. Detta är viktigt eftersom många Internet-leverantörer är kända för att ha ett datahus som de på ett hemligt sätt påför sina användare. 

Bästa VPN: er för att titta på Mediaset Premium medan utomlands

För att säkerställa att du bara använder den bästa formen för skydd har vi ett antal toppleverantörer som vi rekommenderar att du vänder dig till. Här är vår lista över de bästa VPN: erna för streaming från Mediaset Premium medan du är utanför Italien

1. ExpressVPN

ExpressVPN är en av de mest pålitliga spelspelarna i fältet när det gäller online-säkerhet. Tjänsten är baserad på Brittiska Jungfruöarna och har kontroll över cirka 2000 servrar inom sitt nätverk. Det finns också ett trevligt paket med funktioner som du får njuta av när du prenumererar på leverantören. De inkluderar en nollkännedom-DNS-tjänst, en automatisk Internet-kill-switch och stöd för upp till 3 samtidiga enheter, allt under ett konto.

ExpressVPN tillämpar 256 bitars AES-kryptering för att hålla din anslutning säker och stöder OpenVPN, PPTP, SSTP och L2TP / IPSec som VPN-protokoll som du kan använda. Tjänsten möjliggör också splittring. Det låter dig välja vilka delar av din trafik som ska krypteras eller inte krypteras. ExpressVPN har också en mycket enkel att använda VPN-klient. Detta gör att du blir bekant med en VPN-klient ganska lättare för alla att engagera sig för första gången. Om det uppstår problem har tjänsten ett kundtjänstteam som kan nås och konsulteras dygnet runt. För en mer detaljerad uppdelning av vad du troligtvis kommer att få från tjänsten, titta på vår ExpressVPN-granskning.

2. IPVanish

IPVanish är en annan väl pålitlig leverantör som har varit i branschen ganska längre än de flesta. De har sitt huvudkontor i USA. Eftersom regionen är känd för sin invasiva övervakningspraxis använder IPVanish en strikt noll-loggningspolicy för att hålla kundernas integritet säkert. IPVanish råkar äga alla 1500 servrar. Användare borde inte behöva oroa sig för att tredje parters dotterbolag är involverade i hanteringen av sin säkerhet.

IPVanish är också bland de få leverantörerna som inte kompromissar med hastigheten när de erbjuder säkerhet. Tjänsten garanterar samma 256 bitars AES-kryptering som du får hos de flesta leverantörer. Tjänsten är också bra för strömning eftersom de lovar anonymitet för alla som hoppas använda tjänsten, liksom inga begränsningar för bandbredd eller antalet gånger du kan byta server. För mer information om varför IPVanish är en att överväga att titta på Mediaset Premium-utställningar från utlandet, ta en titt på vår IPVanish Review.

3. NordVPN

NordVPN är en annan seriös leverantör som är känd för sin väl avrundade strategi för online-säkerhet. Tjänsten är baserad i Panama. Detta gör att de kan upprätthålla en solid noll-loggningspolicy som kommer att hålla kundens integritet väl underhållen. Tjänsten erbjuder ett brett utbud av funktioner och verktyg, varav en av deras mest kända är deras DoubleVPN-kryptering. Detta tillåter att trafiken dirigeras genom två servrar istället för en, och därmed fördubblar nivån på 256 bitars AES-kryptering.

NordVPN har också specialiserade servrar bland sina över 4000 listor som är optimerade för tjänster som torrenting, bulknedladdningar, streaming och spel online. Det finns också stöd för Tor över VPN och en SmartPlay-funktion som låter dig dölja din plats när du ansluter till geobegränsade webbplatser. NordVPN hjälper också till att hålla din surfupplevelse borta från annonser och skadlig kod genom deras CyberSec-funktion, och stöder också P2P-fildelning för dem som vill torrent. För att veta exakt vad du kan förvänta dig när du registrerar dig hos leverantören, titta på vår NordVPN Review.

Slutsats om de bästa VPN: erna för att titta på Mediaset Premium utanför Italien

Mediaset Premium är en av de bästa streamingtjänsterna du kan lita på för det bästa inom italiensk underhållning. Eftersom det är geo-blockerat utanför Italien behöver du en VPN-tjänst som är lika flitig som antingen Express VPN, IPVanish eller NordVPN för att strömma från utlandet. Så att du är säker på vad du kommer att få in, se till att du tittar på de enskilda recensionerna som vi har gjort på dessa leverantörer. Detta bör ge dig en uppfattning om vad du kommer in i innan du börjar betala för prenumerationen.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map