Hur man tittar på Melbourne Cup 2019 Live Online

Australiska utflyktare och hästfans, har jag några nyheter till dig. De Melbourne Cup 2019 äger rum detta Tisdag 5 november 2019, och årets evenemang lovar att vara extravagant. Tyvärr, såvida du inte bor i Australien, kommer du inte kunna se loppet på den enda sändaren, Kanal tio. Läs vidare för att ta reda på hur du kan kringgå TenPlays geo-block och se på Melbourne Cup 2019 var som helst i världen.

Hur man tittar på Melbourne Cup 2018 Live Online

Hur man tittar på Melbourne Cup 2019 Live Online

Kan du se Melbourne Cup 2019 utanför Australien?

Nej, tyvärr det enda kanalströmning i år Melbourne Cup är tio nätverk, som endast är tillgänglig inom Australien. Med andra ord, Channel Ten, även känd som TenPlay, geo-begränsar åtkomst till sina tjänster till Australien.

När du försöker komma åt kanalen kommer den att blockera dig direkt innan du ens når din önskade video. Här är geo-felmeddelande du får:

”500. Tyvärr är 10 spel inte tillgängliga i din region. ”TenPlay-fel

Okej, jag medger det, TenPlay gör det på det sötaste sättet som möjligt, men ändå, blockering är frustrerande och bör hanteras. Lyckligtvis finns det ett sätt att lösa det. Allt du behöver göra är trick Channel Ten att tro att du är i Australien. Lättare sagt än gjort, eller hur? Fel!

Allt du behöver är en VPN och du kan göra det med några enkla steg.

Hur kan en VPN hjälpa dig att se Melbourne Cup 2019?

Förkortning av Virtuellt privat nätverk, en VPN är ett cybersecurity-verktyg som också händer med skada din offentliga IP-adress.

VPN: er 2 primära saker:

  1. Kryptera dina data.
  2. Omdirigera din trafik genom sina egna säkra servrar.

När en VPN omdirigerar din trafik hamnar den ändra din offentliga IP-adress för att matcha platsen för servern du anslöt till. Geo-block baseras vanligtvis på omfattande IP-förbud för specifika regioner. Kanal tio, till exempel har förbjudit något icke-australisk IP från åtkomst till strömmningstjänster.

Nu borde detta inte ses som en kränkning för icke-australierna. Sanningen är att geo-block är ett av de enklaste sätten att hålla sig inom upphovsrättslagar och förordningar medan du fortfarande erbjuder en bra onlinetjänst.

Allt du behöver göra för att kringgå Channel Ten: s geo-block är att använd ett VPN för att få dig en australisk IP.

Hur man använder en VPN för att titta på Melbourne Cup Live utanför Australien

Här är stegen du bör följa avblockera TenPlay med ett VPN:

  1. Registrera dig med en trovärdig VPN-leverantör som ExpressVPN.
  2. Ladda ner och installera VPN-appen som matchar din strömningsenhet. Vanligtvis hittar du ursprungliga appar för Windows, macOS, iOS, och Android enheter.
  3. Starta appen och välj en australisk server.
  4. Vänta tills anslutningen upprättas. Kontrollera det här verktyget för att se om din IP har ändrats eller inte.
  5. Gå över till Channel Ten och titta på Melbourne Cup live!

Japp. Det är så enkelt.

Bästa VPN för att avblockera kanal tio

Vi har skrivit en detaljerad granskning av de bästa VPN: erna Du kan använda för att avmarkera Channel Ten utomlands. Här är en kortare beskrivning av vårt toppval: ExpressVPN.

ExpressVPN är en kraftfull, trovärdig och pålitlig VPN-tjänsteleverantör som allmänt betraktas som den bästa leverantören av 2019. Du får tillgång till 2000+ servrar i över 94 länder, 24/7 tillgång till en 5-stjärnigt kundtjänstteam, och a 30-dagars återbetalningsgaranti Du kan använda för att testa tjänsten först.

Om du inte tror att ExpressVPN är rätt leverantör för dig kan du kolla in dessa toppleverantörer istället:

Alla andra sätt att kringgå regionala begränsningar?

Tja, jag är glad att du ställde dig själv den frågan eftersom svaret är ja. Streaming har sina krav, och varje hastighetsfall skulle påverka den upplevelsen.

Om du inte visste det, a VPNs kryptering kommer att manipulera med din internethastighet. Beroende på VPN-kvaliteten varierar droppen, men ändå en droppe.

Det finns ett alternativ som kommer i form av Smart DNS Proxy. En funktion som inte krypterar dina data (ingen extra säkerhet) men som gör att du kan strömma HD-innehåll med minimal hastighetsförlust. Det är inte allt. TenPlay är tillgängligt på ett brett urval av enheter, men VPN: er är endast tillgängliga på ett fåtal utvalda.

Det är där Smart DNS kommer in eftersom det låter dig få begränsat innehåll på liknande sätt Android, iOS, PC, Mac, FireStick, PlayStation, Xbox, Chromecast, Apple TV, Smart TV-apparater och mer.

Finns det en specifik Smart DNS-tjänst att använda? Ja, och chockerande, det är den bästa VPN-leverantören, ExpressVPN. Leverantören erbjuder också en Smart DNS-tjänst i fall hastighet är ett problem (vilket inte är enligt tester).

Så allt du behöver göra är att följa guiderna på deras webbplatser, konfigurera DNS baserat på den plattform du använder och TenPlay är allt ditt.

Se på Melbourne Cup Live utanför Australien – slutliga tankar

Där har du det, allt du behöver veta och göra för titta på Melbourne Cup live den 5 november 2019! Se till att stämma in för hela evenemanget, eftersom det lovar att fyllas med tävlingar, modevisningar och festliga evenemang. Låt mig veta i kommentarerna vilken häst du satsar på i år!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me