Hur man tittar på My5 i Irland: 2 snabbmetoder

Nyligen flyttade till Irland och märkte att du tappat åtkomst till My5. My5, strömningstjänsten på Channel 5, är geo-blockerad i Irland. Detta är ett problem för många brittiska expats och irländska fans av My5: s program. Men oroa dig inte, vi har täckt dig med två olika metoder du kan använda för att avlägsna My5 i Irland.


Hur man tittar på My5 i Irland: 2 snabbmetoder

Hur man tittar på My5 i Irland: 2 snabbmetoder

Kan du få tillgång till My5 i Irland?

Nej, tyvärr finns My5 (Channel5) bara tillgängligt i Storbritannien. Invånare i Irland har inte tillgång till kanalens tjänst.

Detta beror helt enkelt på upphovsrättslagar och har inget att göra med om kanalen själv vill erbjuda sina tjänster internationellt eller inte. För att begränsa internationella upphovsrättslagar kommer webbplatser vanligtvis att införa ett IP-förbud för alla icke-brittiska IP-adress som ber om att ansluta till webbplatsen.

Oroa dig dock inte. Det finns två sätt att kringgå dessa förbud och fortfarande titta på My5 i Irland.

Titta på My5 i Irland med en VPN

Den första metoden är att använda ett cybersecurity-verktyg som kallas VPN.

Förkortning av virtuellt privat nätverk, en VPN kommer att kryptera dina data och omdirigera din trafik genom sina egna säkra servrar. Detta innebär att det kommer att tunnelnera din trafik på ett sätt där ingen kommer att kunna få din information eller spionera på din internetanslutning.

Men när din trafik dirigeras om ändrar din offentliga IP-adress också. Beroende på servern du har valt att ansluta till kan du göra det förfalskning av din IP och få tillgång till geo-blockerat innehåll.

Så här använder du ett VPN för att få tillgång till My5 i Irland:

 1. Registrera dig med en trovärdig och pålitlig VPN-leverantör.
 2. Ladda ner och installera VPN-appen som fungerar på din streamingenhet. Vanligtvis hittar du appar för Windows, iOS, MacOS, och Android enheter.
 3. Starta appen och anslut till en UK VPN-server.
 4. Vänta tills anslutningen upprättas.
 5. Gå vidare till Channel5: s webbplats och njut!

Där har du det. Det enda du behöver göra är att välja din VPN-leverantör. Vi har täckt det också:

Bästa VPN för Irland

Vår expert, Charles, har redan gjort forskningen och skrivit en detaljerad granskning av de bästa VPN-skivorna du ska använda i Irland. För att göra saker enklare, här är hans bästa val:

Charles fann det ExpressVPN är den bästa VPN-tjänsteleverantören att använda i Irland. Det beror på att denna leverantör erbjuder en av de mest robusta och avrundade tjänsterna på marknaden. Det har också det bästa kundsupportteamet i branschen, vilket är viktigt i VPN-världen. För att inte tala om att du får tillgång till en mängd servrar, som alla är optimerade för hastighet och DDoS-skydd. Deras 30-dagars återbetalningsgaranti låter dig testa det i upp till en månad innan du gör något verkligt åtagande.

Om du inte är förtjust i ExpressVPN finns det andra VPN-leverantörer du kan använda i Irland:

Titta på My5 i Irland med Smart DNS

Här är saken med VPN: de saktar ner ditt internet. Omdirigering av din trafik slutar med att tömma en del av din internethastighet och inte alla användare har en anslutning som kan hantera det. Om du inte vill hantera det problemet eller inte riktigt bryr dig om den extra säkerheten för ett VPN kan du använda en Smart DNS-proxy istället.

Precis som en VPN är en Smart DNS-proxy en tjänst du kan prenumerera på. Till skillnad från ett VPN är den här tjänsten specifik för att blockera geo-begränsade kanaler. Varje tjänst har sin egen lista över kanaler som den kan avblockera, vilket innebär att du måste begränsa din sladdklippning till dina smarta DNS-funktioner. Här är några av de största skillnaderna mellan en VPN och en smart DNS:

 • Smarta DNS-proxies förfalskar inte din IP.
 • De krypterar inte dina data eller omdirigerar all din trafik, vilket innebär att en smart DNS inte är ett säkerhetsinriktat verktyg.
 • En smart DNS-proxy fungerar inte om din Internetleverantör använder transparenta proxyer eller tillämpar DNS-kapning. Ibland kan du ta reda på om du är föremål för en transparent proxy, men en misslyckad smart DNS är vanligtvis den mest vägledande åtgärden.
 • Smarta DNS-proxyer kräver lite konfiguration. Det finns inga appar du kan ladda ner, du måste gå igenom en teknikbaserad process för att få den installerad. Den goda nyheten är att de flesta tjänster erbjuder detaljerade guider för hur man gör det, vilket gör tjänsten tillgänglig för alla.

Så nu när du vet skillnaden mellan båda metoderna, låt oss gå vidare och prata om den tjänst du ska använda i Irland.

Bästa smarta DNS för Irland

Våra experter föreslår att du använder Unlocator som din smarta DNS-leverantör i Irland. Denna leverantör erbjuder en fantastisk lista över oblockerade kanaler, som inkluderar Channel5 (My5). De har också några av de mest raka guider i branschen och erbjuder en 7-dagars gratis provperiod utan att kräva ett kreditkort för att aktivera det. Efter rättegången kan du fortfarande dra nytta av en 14-dagars återbetalningsperiod, vilket innebär att du kan se till att Unlocator fungerar för dig innan du förbinder dig till den.

Titta på Channel5 online i Irland – slutliga tankar

Där har du det, damer och herrar, två distinkta metoder du kan använda för att avblockera My5 i Irland. Kom ihåg att båda dessa verktyg kan spärra de geo-begränsningar som kanalen endast sätter. Det betyder att de inte går förbi någon form av prenumerationsavgift eller registreringsprocess som kanalen ålägger.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map