Hur man tittar på MYTF1 utanför Frankrike

Om du letar efter en kanal i Frankrike som är känd för marknadsledande och dra kraft över alla genrer och bland alla målgrupper, det är definitivt TF1. Kanalen är ledande gratis tjänst i landet, där tittarna får utnyttja en mängd olika TV-program, filmer, såväl som bästa sportevenemang. Men som MYTF1 blir större, det begränsar fortfarande tillgången till dem i sitt eget land. Det är därför du är här idag. Så här kan du titta på MYTF1 var som helst i världen.

Hur man tittar på MYTF1 Live online

Hur man tittar på MYTF1 Live online

MYTF1 – Inte mitt alls

TF1 är en av de största kanalerna i Frankrike. Det ryktas att tjänsten (grundades 1975) är den mest tittade TV-kanalen i landet.

Kanalen gick med i onlinerevolutionen genom att introducera MYTF !, det är live och on-demand onlinetjänst. I slutet av 2019, TF1 gjorde stort när det gäller sina publikbetyg. Här är vad Rapportera stater:

 • 32,6% av W<50PDM1
 • 29,4% av 25-49-åringar
 • 32,9% av 15-24-åringar
 • 30,2% av 15-34-åringar
 • 27,1% av ABC1: er

TF1 utmärker sig också i sportavdelningen eftersom den har rätten till flera större evenemang, inklusive FIFA World Cup, Davis Cup, Formula One, och mer.

Men denna stora mängd innehåll är begränsad endast till en region, Frankrike. Du förstår, MYTF1 tillämpar det vi kallar geo-block. Det är en teknik som gör det omöjligt för människor utanför Frankrike att titta på något av dess innehåll.

Kanalen förlitar sig användares IP-adresser att bestämma deras plats. Om det inte är franska, kommer de inte in. Det är vad streamarna får när de försöker komma åt MYTF1 från utlandet:

“Ce contenu est onisponible dans votre région.”TF1-utomlands-error

Så hela problemet ligger i strömmarens IP-adress. För att förbigå det borde du ändra din IP till en fransk. Hur? Läs vidare och ta reda på det.

MYTF1 – Mine, dina och alla

Internetanvändare med MYTF1-åtkomst kan ställa in olika kanaler, t.ex. TF1, TMC och TFX. Men de utomlands måste gå igenom en alternativ väg för att nå det.

Den vägen kommer i form av cybersecurity-verktyget, Virtuellt privat nätverk. Vanligtvis känd som VPN, denna programvara omdirigerar din trafik via en specifik server i ett land du väljer.

Så snart du ansluter, VPN krypterar din data (extra säkerhet) och döljer din IP-adress (extra anonymitet) och ersätter den med en tillfällig beroende på serverns placering.

Med denna nya IP får du åtkomst till alla kanaler / webbplatser som är begränsade till det landet trots att du fysiskt är utomlands. Om du till exempel ansluter till en fransk server kommer du att göra det få en fransk IP-adress. Som ett resultat kommer du till strömma MYTF1 tillsammans med alla franska TV-kanaler oavsett var du är.

MYTF1 Anywhere – The Steps

Avblockerar MYTF1 i USA, Storbritannien, Kanada, Australien, och någon annanstans utanför Frankrike är en enkel uppgift. Det här är vad du behöver göra:

 1. Registrera dig först med en VPN-tjänst. Baserat på strikt utvärdering vi utför hittills, ExpressVPN toppar listorna när det gäller hastighet, säkerhet och avblockering.
 2. När du har skapat ett konto, ladda ner och installera VPN-applikationen på din föredragna enhet. Du hittar kunder på Android, iOS, PC, Mac samt FireStick.
 3. Aktivera sedan appen och logga in med ditt användarnamn och lösenord. I ExpressVPN: s fall kanske du blir ombedd att skicka in en “kod” på din första inloggning. Du hittar den i din inkorg.
 4. Nu navigerar du genom serverlistan och anslut till en Fransk serverFransk server ExpressVPN
 5. Ge det några sekunder att ansluta och kontrollera din nya IP-adress med den här Bekräftare.Fransk IP-adress
 6. Starta MYTF1 och skapa ett gratis konto om du inte redan har ett.
 7. Slutligen strömma det bästa av fransk tv med MYTF1 var du än är.TF1 Oblockerad

Varför ExpressVPN?

Som vi nämnde rekommenderar vi starkt ExpressVPN eftersom det har visat sig över tid att vara i branschens topp när det gäller kvalitetstjänster. Prenumerationen är lite dyr jämfört med de andra, men tydligen får användare det de betalar för i slutändan.

Dessutom talar vi om streaming och enligt vår hastighetstest, ExpressVPN är mer än kapabel att bibehålla din videokvalitet, vare sig det är standard eller UHD. Dessutom får du använda dess smarta DNS-tjänst om du inte vill att din hastighet ska manipuleras.

Å andra sidan kan vi inte säga att ExpressVPN är den enda leverantören som kan få jobbet gjort. Det finns 3 mer värda att nämna, och de listas i tabellen nedan.

Ett VPN-ersättare – Smarta DNS-proxy

Jag nämnde ovan att ExpressVPN erbjuder en Smart DNS tjänst som hjälper dig att blockera geo-begränsat innehåll utan att behöva förlora ditt internet hastighet på grund av kryptering.

Men det är inte det som smarta DNS handlar om. Det finns mycket mer åt det och fler fördelar och nackdelar att prata om. Vi kommer att ta itu med det på några sekunder, men vi måste notera att alla VPN: er i tabellen ovan erbjuder Smarta DNS-proxyer.

Med det sagt, här är vad Smart DNS handlar om:

 • Du kan avblockera geobegränsat innehåll utan att tappa åtkomst till dina lokala kanaler. Smart DNS ändrar inte din IP-adress, som du kan navigera mellan begränsade kanaler och lokala när som helst.
 • Smart DNS har ingen kryptering närvarande. Detta tar bort ditt extra skydd och kan göra att du är mottaglig för hot på nätet. Men om du bara vill spärra och strömma innehåll är det ett perfekt verktyg att göra bibehålla maximala hastigheter.
 • Slutligen låter Smart DNS du kringgå regionala begränsningar för nästan alla enheter där ute. Till skillnad från VPN: er kan DNS-koder ställas in på PlayStation, Xbox, Chromecast, Apple TV, Smart TV och Android TV, såväl som VPN-kompatibla plattformar som nämns ovan.

Du hittar många leverantörer med en smart DNS-funktion, inklusive de i tabellen. Men denna tjänst ingår i deras VPN-prenumeration. Den enda leverantören till erbjuda det individuellt är Unlocator. Detta gör din månatliga betalningssätt billigare om du inte är så intresserad av VPN: s säkerhet. Testa; de erbjuder en 7-dagars gratisversion för att testa sin tjänst.

MYTF1 – Enhetskompatibilitet

Smart DNS kan komma till nytta här som MYTF1 är tillgängligt på flera streamingplattformar. Men om du vill ha det extra säkerhetslagret föreslår vi att du installerar VPN-appen på din router. På så sätt kan du strömma kanalens innehåll på följande:

 • Android
 • iPhone
 • iPad
 • Mac
 • PC
 • Xbox

Vad finns på MYTF1

Som nämnts ovan inkluderar MYTF1 innehåll från olika kanaler, t.ex. TF1, TMC och TFX. Men vilket innehåll ska du få så snart du avmarkerar det i ditt land? Här är några titlar:

 • Imorgon är vårt
 • Danse Aves Les Stars
 • The Voice France
 • Vad som helst funkar
 • Le Bazar de la Charité
 • Forskningsenhet
 • La Vie Devant Nous
 • Téléfoot
 • Den maskerade sångaren
 • Röst barnen
 • Ingen gräns
 • MasterChef Frankrike
 • Vive la Colo!

Hur man tittar på MYTF1 utanför Frankrike – Slutord

När du använder a VPN, MYTF1 kommer hela vägen från Paris med kärlek. Nu får du njuta av bästa franska tv oavsett var du är över hela världen.

Även ex-pats som vill hålla kontakten med sin lokala TV kan nu nästan dyka upp i Frankrike. Anslut bara till en Fransk server och MYTF1 är allt ditt för att ta. Kom ihåg att om du behöver hjälp, låt oss ropa ut i kommentarer nedan.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me