Hur man tittar på National Geographic Outside USA

Hur man tittar på Nat Geo utanför USA? Det finns en helt annan sida av världen som människor i Australien, Kanada och Storbritannien inte vet om eftersom National Geography är geobegränsad. Många människor runt om i världen trivs med konst och vetenskap, och det är precis vad Nat Geo erbjuder sitt tittarskap. Eller ska vi säga dess amerikanska tittare? Det är så enkelt. Om du är i USA kan du titta på National Geographic. Om du inte är det, då är det svårt. Egentligen har tur ingenting att göra med det eftersom en VPN-tjänsteleverantör kan ge dig åtkomst till Nat Geo även om du inte är i USA. Ett annat alternativ för att få Nat Geo blockerad i något av de länder som nämns ovan är en Smart DNS-proxy. Båda verktygen gör det möjligt för användare att få National Geographic på alla PC, Mac, Android, iPhone eller iPad.

Hur man tittar på National Geographic Outside USA

Hur man tittar på National Geographic Outside USA

Hur man tittar på National Geographic Outside USA med hjälp av en VPN

Visst är Nat Geos slogan längre, men tydligen är det inte tillräckligt långt för att korsa gränser och låta andra människor från olika delar av världen leva nyfiken, alltid undra eller våga utforska. Lyckligtvis finns det ett sätt de människor utanför USA som är berövade faktiskt innehåll som involverar natur, vetenskap, kultur och historia kan komma åt National Geographic oavsett var de är. En VPN skapar en privat digital tunnel där alla dina data passerar och krypteras. Denna säkra metod hjälper dig att få anonymitet online och skyddar dina data från hackare.

VPN låter dig också ansluta till en av dess servrar distribuerade över många länder. Att ansluta till en annan server förser dig IP-adressen för den servern (där den finns). Detta gör att du kan komma åt det innehåll som finns tillgängligt där. Följ dessa instruktioner för att lära dig hur du kan få Nat Geo utanför USA med hjälp av ett VPN.

  1. Det första du behöver göra är att registrera dig för en VPN-tjänst.
  2. Därefter skapar du ett VPN-konto.
  3. Ladda ner och installera VPN-appen på den enhet som du vill streama Nat Geo på.
  4. Starta appen och anslut till en VPN-server i USA.
  5. När du har anslutit till en indisk server kommer du att få en Amerikansk IP-adress som gör att det ser ut som om du är belägen i USA.
  6. Nu när du har en amerikansk IP kan du enkelt komma åt Nat Geo från var som helst i världen.

För garanterad åtkomst till National Geographic med ultimat säkerhet från alla delar av världen rekommenderar vi att du registrerar dig med ExpressVPN. De är bra! Att kringgå geo-begränsningar är deras sak, tillsammans med de många andra tjänsterna de har att erbjuda från snabba hastigheter till utmärkt kundservice. Om du vill undersöka andra alternativ ska du se till tabellen nedan.

Hur man avblockerar National Geographic utanför USA med hjälp av en smart DNS

Sök och upptäck nya vetenskapssamlingar & Utforskning, äventyr, djur och familj med Nat Geo utanför USA med en smart DNS-proxy. Denna proxy blockerar framgångsrikt innehåll från var som helst i världen, men den behåller inte användarnas data. Proceduren som Smart DNS arbetar med skiljer sig från den för en VPN. Till exempel, till skillnad från en VPN, ger en smart DNS inte sina användare en ny IP-adress. Oroa dig inte, du kommer att blockera Nat Geo, och så gör du det:

  1. Börja först till Unlocator och registrera dig för en kostnadsfri 7-dagars rättegång.
  2. Följ dessa videoklipp / installationshandledning för att konfigurera Smart DNS på din streamingenhet.
  3. Gå till National Geographic webbplats / app.
  4. Förbered dig för att blåsas bort med Nat Geos verklighet och pseudovetenskapliga underhållningsprogrammering.

Om du letar efter en bra och pålitlig Smart DNS-proxy för att hjälpa dig att blockera Nat GEo utanför USA, gå alltså med Unlocator. Det fungerar bra på alla enheter och erbjuder en 7-dagars gratis provperiod, så det är värt att prova.

Titta på National Geographic utanför USA

Om du är en amerikansk expat kan du komma ikapp de senaste avsnitten av din favoritserie eller se fantastiska dokumentärer inklusive Genius, Mars, The Incredible Dr. Pol och Wicked Tuna på Nat Geo med hjälp av en VPN eller Smart DNS-proxy. Vem sa att TV inte kan vara lärorikt? Att ha en kanal som ger informativt, intressant och materiellt innehåll som National Geographic kan göra underverk för din TV-tittartid. Så att prenumerera på en VPN eller Smart DNS-proxy skulle faktiskt vara en investering i din intellektuella framsteg.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me