Hur man tittar på NBA på FireStick Live

Du kan få det att hända eller se det hända. Egentligen kan du göra båda. Du kan avblockera NBA-strömningskanaler och titta på dem oavsett var du är. Vill du hålla jämna steg med dina favoritfantastjärnor? Vill du titta på NBA-spel utanför marknaden? Sedan som Amazon Fire TV Stick-ägare skulle du gärna veta att Firestick är värd för kanaler och tjänster som strömmar NBA-spelen.

Hur man tittar på NBA på FireStick

Hur man tittar på NBA på FireStick

Trots de stora alternativen för att fånga alla NBA-spel den här säsongen är de flesta av dessa tjänster geo-blockerade utanför USA. Detta innebär att NBA-fans över hela världen måste använda en VPN för att komma åt dem. Här är några av de bästa kanalerna som vi hittat för att streama NBA på din Firestick.

Hur man tittar på NBA på FireStick med hjälp av en VPN

Numera har det blivit lättare att titta på NBA-basket utan att prenumerera på kabel. Det finns ingen brist på strömningskanaler som sänder NBA-spelen live online. De flesta av dessa kanaler kräver dock att ett VPN ska nås utanför USA. En VPN säkrar din onlineidentitet och erbjuder dig en möjlighet att komma åt blockerat innehåll var som helst. Den ansluter din enhet till en av dess servrar i det land du väljer. Därför får du IP-adressen till det landet och får åtkomst till innehållet i det landet från var som helst i världen. Allt detta uppnås genom krypterings- och tunnelprotokoll som används av en VPN. Så här får du titta på NBA på Firestick med ett VPN:

  1. Registrera dig med en tjänsteleverantör.
  2. Ladda ner och installera VPN-applikationen på din enhet.
  3. Starta appen och logga in på den med VPN-kontot du just har skapat.
  4. Anslut till en amerikansk server på appen.
  5. Få en Amerikansk IP-adress.
  6. Hälsa dina favoritlag i NBA från utanför USA.

Se dina favoritbasketspelare spela som mästare och göra stora poäng med ett VPN-liknande ExpressVPN. Denna leverantör ger dig en smidig avblockering. Det misslyckas aldrig med att leverera kvalitetstjänster och göra starka prestanda. Dessutom får du en 30-dagars återbetalningsgaranti och utmärkt kundservice. Men om du vill kontrollera olika VPN-tjänsteleverantörer, kontrollera tabellen nedan.

Kanaler som strömmar NBA på FireStick

Basketfans serveras väl på webben eftersom det finns många sätt på vilka de kan titta på NBA-spelen. Tänk på ditt kabelabonnemang eftersom det finns gott om alternativ för sladdar som fortfarande vill njuta av att titta på NBA-spel. Firestick bidrar till att uppnå detta mål. Här är en snabb överblick för dig som släppt kabel och är villiga att gå i en värld av överkomliga strömningstjänster. Läs detta för att veta vilken som är bästa VPN du kan använda till med din Firestick. 

NBA League Pass

Ditt team, ditt spel, ditt NBA. Missa aldrig ett ögonblick med den officiella NBA-appen. Håll dig uppdaterad med de senaste höjdpunkterna, poängen, statistiken och nyheterna med den officiella appen från National Basketball Association. NBA League Pass har förändrat basketporten som vi känner till. För 28,99 $ per månad får du fler sätt att följa live-spel än någonsin tidigare. Om du för närvarande bor i USA måste du maskera din plats för att komma runt NBA-blackouter och titta på ditt favoritbasketlag live online.

Sling-TV

För 20 $ per månad, Sling-TVOrange Package får du åtkomst till ESPN-nätverket av kanaler och TNT. Du kan också köpa ABC- och NBA-TV via Sling TV på sidan. Om du bara bryr dig om basket eller gillar bekvämligheten med att betala månad för månad, är SlingTV förmodligen ett bra val.

PlayStation Vue

PlayStation Vue ‘s paket får du ESPN, ESPN2, TNT och ABC. Med PlayStation Vues 40 $ -abonnemang får du ABC i appen utan att behöva ansluta till WatchESPN. Om du uppgraderar till 45 $ Core-paketet får du tillgång till NBA TV också.

Hulu med Live TV

Hulu har nyligen lagt till ett live-tv-streamingpaket som inkluderar ESPN, ESPN2, ABC och TNT för $ 40 per månad. Detta paket har också tillgång till on-demand TV-program och filmer som Hulu är mest känd för NBA TV.

Fubo TV

Stream live-tv & Sport på valfri enhet när som helst, var som helst. Titta på och DVR de kanaler du älskar utan kontrakt eller åtaganden. Inte bara gör det fuboTV har NFL, NBA och MLB, men du kan också titta på NHL, NASCAR, golf, boxning, MMA och mer. Det officiella månatliga priset för Fubo Premier sjunker till 39,99 dollar från det tidigare tillkännagivna priset på 49,99 dollar per månad.

Titta på NBA på Firestick

Med ingenting annat än en strömningsenhet och en internetanslutning kan du titta på NBA-spel från var som helst i världen med din FireStick. Förhoppningsvis kommer denna lista med olika sätt att titta på NBA online hjälpa dig att hålla ett öga på bollen oavsett din plats. Har du andra sätt att titta på spelet? Har du några justeringar som du tycker att vi borde veta om? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me