Hur man tittar på NBA på Roku Live

Det vanliga NBA-säsong är äntligen här och kommer att börja den 16 oktober, och du kan titta på varje spel från tipoff till summern lev på din Roku. Det är många strömningstjänster som sänder NBA-spel, men de flesta är det geo-blockerad utanför USA. Men basketfans kan fortfarande hålla jämna steg med alla åtgärder med hjälp av en VPN. Lär dig hur du kan göra det i artikeln nedan titta på NBA på Roku.

Kanaler som strömmar NBA på Roku

Förra årets NBA Finals-spel fick en i genomsnitt 17,7 miljoner tittare. Föreställ dig ökningen i betyg i årets säsong efter internationella tittare och Roku-ägare få tag på ett VPN. 

Roku ger sina användare det enklaste sättet att strömma underhållning på sina TV-apparater med tusentals tillgängliga kanaler att välja mellan. Genom att aktivera kanaler som DirecTV Now, Hulu med Live TV, PlayStation Vue, och Sling-TV på Roku kan du enkelt strömma NBA-säsongen. För att komma åt dessa kanaler, behöver du ett VPN. Låt oss först titta på några av NBA-värdkanalerna.

NBA League Pass

NBA League Pass har bytt basket som vi känner till det. Med den officiella NBA-appen är det ditt lag, ditt spel, ditt NBA. För 28,99 $ per månad får du mycket fler sätt att följa live-spel. Missa aldrig en dropp och håll dig uppdaterad med de senaste poängen, höjdpunkterna och nyheterna med den officiella appen från National Basketball Association. Om du för närvarande är bosatt i USA måste du förfalska din plats för att komma runt NBA-blackouter och titta på dina favoritbasketlag live online. Så här installerar du det på Roku:

 1. Gå vidare till sökfältet för att leta efter NBA League Pass.
 2. Skriv in NBA League Pass och klicka på det.
 3. Efter det, Klicka på Lägg till kanal för att installera NBA League Pass på din streamingenhet.NBA lägga till kanal
 4. Gå tillbaka till hemsidan och starta applikationen.
 5. Välj det paket du föredrar och ström sedan bort. NBA Channel lagt till

Sling-TV

Sling-TV är Live TV, bara bättre. Det är nummer ett live-tv-streamingtjänst som gör att du kan anpassa din kanaluppställning och spara. För $ 20 per månad, förutom ett $ 5-tilläggsabonnemang, får du alla kanaler du behöver för att se NBA-spelen. Sling-TV Orange tillhandahåller ESPN, ESPN2 och ESPN3. De extra $ 5 får du ESPNews och NBA TV. Du kan titta på Sling TV på Roku och dra nytta av dess sju dagar långa rättegång. Installationsprocessen hittar du nedan:

 1. Först, hitta Sök, och skriv in Sling TV.
 2. Klicka på Sling-TV när du hittar det.Sök Sling TV Roku
 3. Välj nu Lägg till kanal så att din Roku-enhet installerar Sling TV-appen på din enhet.
 4. Gå tillbaka till din Roku-startsida och välj Sling TV-appen.
 5. Klicka på alternativet du vill att du ska välja att börja strömma.Sling-TV tillagd

PlayStation Vue

PlayStation Vue ger den mest extraordinära streamingupplevelsen i live-tv. Sonys streamingplattform erbjuder paket som börjar på $ 30. Det grundläggande PlayStation Vue-paketet inkluderar ESPN, ESPN2 och ESPN3, tillsammans med TNT. PS Vue erbjuder dessutom ett femdagars testerbjudande. Om du uppgraderar till ett av de tre större paketen får du NBA TV. PlayStation Vue fungerar på iOS-enheter, även om mobilbegränsningarna kan stänga av dig när du är hemifrån. Om du inte vet hur du installerar PSVue, här är några steg som kan hjälpa dig:

 1. Leta efter PlayStation Vue i Roku Channel Store.
 2. När du hittat det, lägg till PlayStation.Playstation Vue lägg till kanal
 3. Öppna PlayStation Vue efter installationen.
 4. Om du redan har PlayStation Vue klickar du på Aktivera din enhet för att få din aktiveringskod.
  PlayStation Vue-kanal tillagd

  PlayStation Vue

Hulu Live TV

Det är allt på Hulu: Live TV och det största streamingbiblioteket. Hulu med Live TV prenumeranter kan besöka NBA Basketball-seriens sida för att se vilka spel som kommer snart. Hulu har nyligen lagt till ett live-tv-streamingpaket som inkluderar ESPN, ESPN2, ABC och TNT för $ 40 per månad. Detta paket inkluderar också tillgång till TV-program på begäran och filmer som Hulu är mest känd för NBA TV. Du kan också få en komplett lista över säsongens spel på NBA: s TV-schema. Kolla in installationsprocessen nedan:

 1. Gå först på din Rokus hemsida genom att trycka på knappen ‘Hem’.
 2. Sök i ‘Roku Channel Store’ för Hulu live-TV. 
 3. Leta efter Hulu och klicka på den när du hittar den.Sök i Hulu Live TV
 4. Klicka nu på Lägg till kanalen så att din Roku-enhet installerar den på din enhet.
 5. Logga in på Hulu med det konto du skapar.
 6. Slutligen strömma det innehåll du vill ha på din Roku-enhet.Hulu lägga till kanal

Fubo TV

Om du är en sportfan och vill klippa i sladden, fuboTV är värt att undersöka. Det har ett brett utbud av sport- och underhållningsprogrammering. Fubo TV ger kunderna tillgång till ett brett utbud av sportkanaler, inklusive pro basketbolls NBA TV-kanal. FuboTV har inte bara NBA, NFL och MLB, utan du kan också titta på NHL, NASCAR, golf, boxning, MMA och mer. Månadspriset för Fubo sjunker till 39,99 dollar från det tidigare tillkännagivna priset på 49,99 dollar per månad. Med Fubo TV kan du strömma Live TV & Sport på alla enheter när som helst och var som helst. Lär dig hur du ställer in Fubo TV-app på din Roku genom att följa dessa steg:

 1. Från din Rokus startsida, leta efter Sök-knappen och klicka på den.
 2. Skriv in Fubo TV i sökfältet och välj sedan FuboTV.
 3. En gång alternativet Lägg till kanal visas, klicka på den.Fubo lägga till kanal
 4. Nu behöver du bara vänta på att din Roku installerar appen på din enhet.
 5. Tryck sedan på Gå till kanal och öppna FuboTV.
 6. Strömma FuboTVs innehåll på din Roku.Fubo Tv lade till Channel

Hur man tittar på NBA på Roku med hjälp av ett VPN

Det spelar ingen roll om du inte är i USA för du kan fortfarande titta på NBA-säsongen var du än är med en VPN-tjänsteleverantör. Ett virtuellt privat nätverk är en teknik som skapar en säkert privat nätverk mellan två värdar. Det låter dig ansluta till en av dess servrar från din plats och därmed kommer din IP-adress att ersättas med den för servern-placerad i det land du anslutit till. Det betyder att du kommer att kunna få tillgång till allt innehåll som din IP-adress tillåter. Här är de många andra saker en VPN kan göra.

 • Bypass ISP Throttling: En VPN kan förhindra att Internetleverantörer stegrar din anslutning och gör det snabbare.
 • Avblockera geo-begränsat innehåll: En VPN ger dig åtkomst till geobegränsat innehåll oavsett var du befinner dig.
 • Undvik Blackout-begränsningar: Genom att använda ett VPN kan du maskera din riktiga plats. Detta gör att du kan förhindra blackout.
 • VPN-applikationer: VPN-tjänsteleverantörer erbjuder användarvänliga appar som finns tillgängliga på PC, Mac, Android, iOS och FireStick.
 • Ultimate Privacy: All din data, information och onlineaktiviteter är krypterade och hålls borta från nyfikna ögon.

Förutom standardfunktionerna, ExpressVPN erbjuder några extrafunktioner som tillför mycket värde till dess redan utmärkta paket. Om du vill titta på NBA-spelen på Roku? Prenumerera sedan på ExpressVPN. Denna leverantör är inte bara fullt utrustad utan också mycket pålitlig. Jag missade inte något NBA-spel den här säsongen tack vare ExpressVPN. Detta prenumeration har räddat mitt liv vid många tillfällen när det kom till streaming online. Men om ExpressVPN inte är den leverantör du letar efter kan du alltid kolla in andra som de som visas i tabellen nedan.

Missa inte NBA med Roku

NBA är en spännande liga och saknar ett ögonblick av det finns det bara inte i böckerna. Som en snörare och en Roku-ägare, din NBA-strömningsupplevelse behöver bara ett VPN för att vara komplett. Sport är tänkt att ses live och live-tv är för personer med en VPN och en Roku-pinne. Och få detta kommer du äntligen att få smaken av glad och obegränsad strömning med en ExpressVPN-prenumeration.

>

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me