Hur man tittar på NCAA College fotboll utan kabel

Är du trött på att betala hinkar mycket pengar för ett kabelabonnemang som knappt håller dig underhållen? Ställ dig i kön. Det finns hundratals människor som har samma problem som du och letar efter ett alternativ innan fotbollssäsongen för college börjar. Lyckligtvis finns det streamingtjänster där ute som är billiga och mycket underhållande. Ännu bättre kan du strömma dem när du vill. Så om du är en fotbollsfan i högskolan och vill spara lite pengar är den här artikeln åt dig. Ta reda på hur du kan strömma NCAA college fotboll utan kabel använder ett VPN på alla enheter, PC, Mac, Android och iOS.

Hur man tittar på NCAA utan kabel

Hur man tittar på NCAA utan kabel

NCAA College Football Streaming Channel

  • Sling-TV
  • DirecTV nu
  • Fubo TV

* Om du bor i USA kan du använda ExpressVPN till förbi regionala blackouts för högskolefotboll.

Hur man tittar på NCAA College Football utan kabel med hjälp av en VPN

Det var en bra idé att klippa på ackordet. Nu har du alla dessa fantastiska streamingtjänster som du kan välja mellan för att titta på dina favoritsporter. NCAA College fotbollsäsong är en av de mest efterlängtade i alla amerikanska sporter. Det här kommer att bli en spännande säsong med de bästa lagen som går head-to-head på fältet, och du skulle inte vilja missa det bara för att du inte har kabel längre. Det finns gott om strömningstjänster som kan ersätta kabel, men du måste först låsa dem bort. Och det kan göras med en VPN-tjänsteleverantör.

En VPN är en mjukvara som låter dig välja en server i ett land som du så småningom kommer att få sin IP. När du har beviljat det valda landets IP-adress kan du få åtkomst till innehållet baserat i det land du valt. Så här får du strömmande kanaler som fubo-tv och Sling TV avblockerad med en VPN:

  1. Registrera först en VPN-tjänsteleverantör.
  2. Skapa ditt VPN-konto, ladda ner och installera VPN-appen på den enhet som du vill titta på spelet på.
  3. Starta appen och anslut till en VPN-server i USA.
  4. När du har anslutit till en amerikansk server kommer du att få en tillfällig amerikansk IP-adress som gör att det ser ut som om du är belägen i USA.
  5. Nu när du har en amerikansk IP kan du enkelt komma åt strömningstjänsterna nedan

För bästa streamingupplevelse rekommenderar vi att du registrerar dig för ExpressVPN. Om du vill titta på NCAA college fotboll med anständig kvalitet och inga avbrott eller stammare är detta VPN du bör välja. Den har imponerande säkerhetsfunktioner och tuffa krypteringsmetoder som ingen tredje part kan komma igenom. Framför allt är ExpressVPN det bästa när det gäller att avblockera geo-begränsat innehåll. För andra alternativ för VPN-tjänsteleverantörer, kolla i tabellen nedan.

Bästa streamingkanaler för NCCAA College Football

fubo TV, DirecTV Now, Fox och Sling TV är de viktigaste streamingkanalerna som sänder College Football i USA. Tyvärr är alla dessa kanaler geo-blockerad utomlands. Så för att få åtkomst dem i olika delar av världen, du kommer behöver ett VPN och ett Amerikansk IP-adress. Här är några av de bästa streamingtjänsterna där du kan titta på college fotboll på och som kräver en VPN åtkomst utanför USA:

Fubo TV

Denna streamingtjänst visar NBC, Fox 50, Fox Sports Carolina, FS1 och FS2, plus NFL-nätverket. Men det finns inget ESPN eller CBS (utom CBS Sports Network). Du får beIN Sports, PAC 12, Big Ten, NBC Sports, NBA, Eleven Sports, Olympics, Golf och add-on alternativ för ännu mer. “FuboTV kastade sin hatt in i ringen och förändrade landskapet för sportströmning” – Forbes. Denna tjänst är kompatibel med alla enheter inklusive iPhone, iPad, Apple TV och många fler. Du kan strömma levande sporter som NCAA college fotboll live till låg kostnad med fuboTV.

DirecTV nu

Denna streamingtjänst kompenserar för ett satellitabonnemang. För ditt fotbollsglädje listar DirecTV Now ABC, CBS, NBC och Fox (kontrollera att de finns tillgängliga på din marknad), plus Fox Sports-kanaler och ESPN-kanaler. Du får också NFL-nätverk (och MLB, NHL och NBA), NBCSN, Big Ten Network, SEC Network och vissa regionala idrottsnätverk. (Plus, TNT, TBS och truTV kommer i mars galenskap). Du får också inloggningsuppgifter för CSN, ESPN, Fox, Fox Sports, NBC, NBC Universo, NBC Sports och Telemundo. Du kan titta på tre skärmar samtidigt.

Sling-TV

Sling TV erbjuder två paket och ett sätt att kombinera dem, beroende på vad du vill. Det innehåller många kanaler som NBC och Fox (inte tillgängliga på alla marknader) förutom alla ESPN-kanaler och Fox Sports-kanaler. Du får också ACC Network Extra, NBCSN, PAC-12, SEC Network, CSN, NFL Network och RedZone (ett extra). Skriv en mental anmärkning för tidpunkten för NCAA basketballturneringar att du också kan få TNT, TBS och truTV här. Du kan dock inte se CBS eller ABC på Sling och det finns inga stora tio. Du kan strömma samtidigt på upp till fyra enheter, beroende på vilken plan du väljer.

Se NCAA College fotboll utan kabel

Vill du se det nuvarande topprankade laget vinna det nationella mästerskapet? Eller rotar du efter underhundarna? Det finns bara ett sätt att ta reda på, och det innebär en VPN och väldigt lite pengar. Vilket alternativ skulle du välja att titta på college fotboll utan kabel-TV? Låt oss veta i kommentaravsnittet nedan.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me