Hur man tittar på NFL på Apple TV

Så du har nyligen tappat din kabel, köpt en Apple TV och du har stora förhoppningar om att titta på NFL-spelen 2018/2019 på den, men du vet bara inte var eller hur. Utifrån det faktum att du är på den här sidan antar vi att du redan har ställt in din Apple TV och att du redan letar efter sätt att titta på NFL på den. Tja, du har landat på rätt plats för vi är här för att vägleda dig genom hela processen. Det finns många streamingalternativ förutom traditionell TV där du kan titta på NFL-spel utan att behöva betala skandalösa räkningar för kabel. Ju dyrare kabelabonnemanget blir, desto fler tenderar man att skära sladden. I guiden nedan presenterar vi olika streamingalternativ som gör att du kan titta på NFL utan kabel på Apple TV.


Hur man tittar på NFL på Apple TV

Hur man tittar på NFL på Apple TV

Hur man tittar på NFL på Apple TV

NFL-spel sänds på måndag, torsdag och söndag kvällar och söndagseftermiddagar på olika nätverk: CBS, Fox, NBC, ESPN och NFL Network. Att titta på alla NFL-spel som du vill ha utan kabelabonnemang kan vara problematiskt, men det finns många alternativ som kompenserar för den förlusten, och de är fristående strömningskanaler. Ta en titt på några av de bästa nedan.

NFL Game Pass

Game Pass är en av de bästa streamingtjänsterna som låter dig titta på varje spel under säsongen. NFL Game Pass tillåter dig inte att leva strömspel, som galen många sladdar. Eftersom Game Pass-prenumeranter som bor utanför USA kan titta på live-spel har vissa prenumeranter använt ett VPN för att skapa en IP-adress utanför landet. Att köpa ett UK-abonnemang rekommenderas oftast. Observera att du måste ställa in din IP-adress utanför landet innan du köper Game Pass.

Fubo TV

Fubo TV är inte bara ett sportbunt. Det har också många icke-sportkanaler, till exempel FX, SyFy, A&E och HGTV. Detta är en kompetent streamingtjänst med en unik blandning av kanaler. Om du är ett sportfan men inte bryr dig om ESPN är Fubo TV det strömmande paketet för dig. Fubo TV erbjuder också lokala CBS-, NBC- och Fox-kanaler på utvalda marknader, med on-demand-show från dessa kanaler över hela landet.

Sling-TV

Sling-TV är kompatibel med enheter som Apple TV, Chromecast, Roku, iPhone och iPad, Mac. Det kräver inte ett åtagande, du kan bara prenumerera på NFL-säsongen och sedan avbryta. Det erbjuder två paket, orange och blått. NFL-fans måste antingen välja mellan Orange som erbjuder ESPN, Fox och NBC eller registrera sig för det kombinerade Orange och Blue-paketet eftersom Blue erbjuder NFL Network.

PlayStation Vue

Denna streamingtjänst är kompatibel – precis som namnet antyder – med PlayStation. Den har alla nätverk: NBC, Fox, CBS, ESPN, NFL Network, RedZone. Elite- och Core-paketen erbjuder alla nödvändiga kanaler för att titta på hela NFL-säsongen utan kabel. Men tittare som vill ha NFL RedZone måste betala en extra engångsavgift för att få tillgång till den. Sedan, PlayStation VuePrissättningspaketet motsvarar kabelabonnemang, och det kommer bara inte att vara värt det längre. Kanaltillgängligheten här varierar beroende på region. Du måste se till att de NFL-spel och kanaler du vill ha är tillgängliga innan du registrerar dig.

Hulu Live TV

Hulu live streaming service är en applikation som du kan använda för att se NFL-säsongen 2018/2019 utan behov av kabelabonnemang. Om du redan har ett Hulu VOD-konto kan du helt enkelt registrera dig för Live TV-tillägget och få CBS. Medan Hulu Live TV är relativt fortfarande ny jämfört med de andra alternativen på den här listan, är det ändå ett bra alternativ att titta på live-sport utan kabel ändå.

Hur man tittar på NFL på Apple TV med hjälp av en VPN

Till kringgå NFL-blackouts eller komma åt NFL-strömningskanaler utomlands, behöver du ett virtuellt privat nätverk. En VPN ansluter din enhet till en av de många servrar som finns i det land där innehållet du försöker nå är baserat. Tack vare den privata tunneln som VPN skapar, omdirigeras din anslutning via den servern, vilket ger dig IP-adressen för det land du valt. Som ett resultat kommer du att kunna komma åt allt innehåll som din IP-adress tillåter. Men låt oss titta på alla andra fördelar du får med ett VPN:

 • Hjälper dig att komma runt geo-block och blackouts.
 • Gör att du kan använda offentliga WiFi-hotspots på ett säkert och säkert sätt.
 • Titta på dina favorit-sportkanaler var som helst i världen.
 • Ger dig en tillfällig IP-adress.
 • Omkoppla ISP-throttling och strömma videor i full HD.
 • Döljer surfaktivitet från lokala nätverk och internetleverantörer.
 • Du sparar pengar med gränsrelaterade köp.

Du vet vad som får dig NFL utomlands? ExpressVPN. Det är inte bara supersnabbt, utan också mycket pålitligt. Det är precis vad du behöver för att få alla NFL-värdskanaler blockerade i någon del av världen. Om expressVPN inte uppfyller dina behov kan du alltid kolla in tjänsteleverantörerna på marknaden som visas i tabellen nedan.

Titta på NFL på Apple TV

Det är ingen hemlighet att NFL främst stödjer kabelleverantörer och inte är villig att leverera live-streamade NFL-spel online till sladdar. Men det kommer så småningom att förändras. Precis som varje underhållningsleverantör och medieutbyte har tvingats anpassa sig till förändringarna i strömningstjänster och innehåll på begäran, kommer NFL och andra stora sportfranchiser att behöva komma på direktuppspelningen. Människor har redan övergått till streamingtjänster, och NFL går bättre med dem. 

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map